Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inş hayırlısıyla kaynanangile çok uzak bir yere taşınırsınız hayırlarla inş aminKızlar bana dua edin ne olur başka bir yerde daha iyi bir ev bulalim da eşim vazgecsin kaynanamgil in oraya tasinmaktan
İnşallah atanirsin canım ama bu kadar takma kafana panik atak Olcan sonrahehe para harcamayı kim sevmez
ben son zamanlarda sevmiyorum :) sıkma zamanımız ama bir hayırlısıyla atanırsam iyi olacak
zaten panik atak rahatsızlığım var canım ayda bir ataklarım oluyor eskiden daha sıktıİnşallah atanirsin canım ama bu kadar takma kafana panik atak Olcan sonra
zaten panik atak rahatsızlığım var canım ayda bir ataklarım oluyor eskiden daha sıktıİnşallah atanirsin canım ama bu kadar takma kafana panik atak Olcan sonra
AYY allah korusun kendine dikkat et.zaten panik atak rahatsızlığım var canım ayda bir ataklarım oluyor eskiden daha sıktı
eşim sakinleştiriyor beni de ay yalnızsan çok zor oluyor..AYY allah korusun kendine dikkat et.
Annemde de var ordan biliyorum
İnşallah kuzum sende kendine iyi bak takma bu kadaray inş hayırlısıyla kaynanangile çok uzak bir yere taşınırsınız hayırlarla inş amin
Yok canım bal tarçın çörek otu kürü.Bende yumurtlama problemi vardi daha dogurusu yumurtalar yeterli buyukluge gelmiyordu.Bunu yaptim bende dene istersen sendesoğan kürü yaptığın ay mı hamile kaldın canım
Ahh canım inşallah.Kaynanaya yakin oturmak o kadar kötü bisey kiKızlar bana dua edin ne olur başka bir yerde daha iyi bir ev bulalim da eşim vazgecsin kaynanamgil in oraya tasinmaktan
ya burda çok var da oralarda belki kuru yemişçilerdeola bilir bilemyecem bir sor günlük yehadi ya öyle gün içinde mi yemek lazım ablam alayım yiyeyim ya aktarda var mıdır acaba
Evet aynen[/QUOTE]TE="Yusam, post: 47087870, member: 765664"]Yok canım bal tarçın çörek otu kürü.Bende yumurtlama problemi vardi daha dogurusu yumurtalar yeterli buyukluge gelmiyordu.Bunu yaptim bende dene istersen sende
Ahh canım inşallah.Kaynanaya yakin oturmak o kadar kötü bisey ki
evet canım oturma sakın [/QUOTE]Evet aynen
Allah yardımcın olsun canimeşim sakinleştiriyor beni de ay yalnızsan çok zor oluyor..
ama işte kendini kendin rahatlatman lazım ben hap da kullandım antideprasan ama o zaman da saf gibi oluyordum
özellikle de sınavları çok stres yapıyorum onun yüüzünden
Inşallah git gide takmamayi öğreneceğiz kaynim benim yeniden kpss ye girip girneyecegimi sormuş bebeği ertelemeyin demiş sinir oldumİnşallah kuzum sende kendine iyi bak takma bu kadar
Iyiyim canım sabah eşimle biraz limoni oldum devlet Hastanesinde Ünv hastanesinde artık aşılama yaptiralim dedim yanasmiyor herkes soruyor artık ben rahim filmi cekindigimde ta doktor aşılama düşün demiştiaaynaa Selam Canim Nasilsin Topige ugramayali olmus bayagi bildirim gelmeyince unutuyorum..