---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

AYY allah korusun kendine dikkat et.
Annemde de var ordan biliyorum
eşim sakinleştiriyor beni de ay yalnızsan çok zor oluyor..
ama işte kendini kendin rahatlatman lazım ben hap da kullandım antideprasan ama o zaman da saf gibi oluyordum
özellikle de sınavları çok stres yapıyorum onun yüüzünden

soğan kürü yaptığın ay mı hamile kaldın canım
Yok canım bal tarçın çörek otu kürü.Bende yumurtlama problemi vardi daha dogurusu yumurtalar yeterli buyukluge gelmiyordu.Bunu yaptim bende dene istersen sende
Kızlar bana dua edin ne olur başka bir yerde daha iyi bir ev bulalim da eşim vazgecsin kaynanamgil in oraya tasinmaktan
Ahh canım inşallah.Kaynanaya yakin oturmak o kadar kötü bisey ki:KK43:

TE="Yusam, post: 47087870, member: 765664"]Yok canım bal tarçın çörek otu kürü.Bende yumurtlama problemi vardi daha dogurusu yumurtalar yeterli buyukluge gelmiyordu.Bunu yaptim bende dene istersen sende

Ahh canım inşallah.Kaynanaya yakin oturmak o kadar kötü bisey ki:KK43:[/QUOTE]
Evet aynen

TE="Yusam, post: 47087870, member: 765664"]Yok canım bal tarçın çörek otu kürü.Bende yumurtlama problemi vardi daha dogurusu yumurtalar yeterli buyukluge gelmiyordu.Bunu yaptim bende dene istersen sende

Ahh canım inşallah.Kaynanaya yakin oturmak o kadar kötü bisey ki:KK43:
Evet aynen[/QUOTE]
evet canım oturma sakın :KK43::KK43::KK43:

aaynaa aaynaa Selam Canim Nasilsin Topige ugramayali olmus bayagi bildirim gelmeyince unutuyorum..
Iyiyim canım sabah eşimle biraz limoni oldum devlet Hastanesinde Ünv hastanesinde artık aşılama yaptiralim dedim yanasmiyor herkes soruyor artık ben rahim filmi cekindigimde ta doktor aşılama düşün demişti

X