evet iyi olur zaten yürüyüş yapacağım canımEvet canım egzersiz videoları. Eğlenceli oluyo hrmde hareket etmiş oluyoruz günlük monotonluktan kurtuluyoruz...
Ooooo hoo benim eşim çoktan uyudu yarın iş var :)eşim tv izliyor ben de ayaktayım biraz dha
haftasonu olmasa çoktan uyurdu da bu gece uyumadı ee patron olmak başka daha çok çalışma istiyor:Ooooo hoo benim eşim çoktan uyudu yarın iş var :)
Bende oturuyorum hala
kerata ne yapıyor uyudu muBiz daha oturuyoruz
Aynen : (haftasonu olmasa çoktan uyurdu da bu gece uyumadı ee patron olmak başka daha çok çalışma istiyor:
Uyudu az once bugun cok huysuzdu sen nasılsın canımkerata ne yapıyor uyudu mu
ben de iyiyim bugün yine halsizim ben de reglim geç olduğundan akıntım çok halsiz bırakıyor beniUyudu az once bugun cok huysuzdu sen nasılsın canım
ALLAH kolaylık versinAynen : (
Haftasonumuz hiç olmuyor. Bazen gece gittiği de oluyor çünkü gece çalışmadı da oluyor. Bu gece de vardı 1 saatliğine gitti geldi. Zor yani
Bol su içmeye çalış[/QUOTE][QUOTE aaynaa, post: 47086382, member: 611960"]ben de iyiyim bugün yine halsizim ben de reglim geç olduğundan akıntım çok halsiz bırakıyor beni
ben de su içemeyen zorla su içiyorumBende 1 2 bardak su ictim acayip bir şişkinlik ve rahatsız lij yaşıyorum iltihap kapmış gibi :/
evet su konusunu çözmem lazım[/QUOTE]Bol su içmeye çalış
Aynen zorla içiyorumben de su içemeyen zorla su içiyorum
ben deAynen zorla içiyorum
Canm seviyor işini eşim. Para harcamayı da çok seviyor amaALLAH kolaylık versin
kendi patronu kendi zevkle çalışır insan kendi işi olunca