---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

haftasonu olmasa çoktan uyurdu da bu gece uyumadı ee patron olmak başka daha çok çalışma istiyor:
Aynen : (
Haftasonumuz hiç olmuyor. Bazen gece gittiği de oluyor çünkü gece çalışmadı da oluyor. Bu gece de vardı 1 saatliğine gitti geldi. Zor yani

Aynen : (
Haftasonumuz hiç olmuyor. Bazen gece gittiği de oluyor çünkü gece çalışmadı da oluyor. Bu gece de vardı 1 saatliğine gitti geldi. Zor yani
ALLAH kolaylık versin
kendi patronu kendi zevkle çalışır insan kendi işi olunca

[QUOTE aaynaa, post: 47086382, member: 611960"]ben de iyiyim bugün yine halsizim ben de reglim geç olduğundan akıntım çok halsiz bırakıyor beni[/QUOTE]
Bol su içmeye çalış

Bende 1 2 bardak su ictim acayip bir şişkinlik ve rahatsız lij yaşıyorum iltihap kapmış gibi :/

Bugünlerde stres var bide eşim inata bindirdi kayinvalidemlerin apt da bir daireye tasinacagiz galiba aslında bir ev bulmuş tuk ama ev sahibi vazgeçti ben de tepki verince eşim annemler orada olsun olmasın oraya tasinacagiz diyor ev bosalacakmis yakında hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…