- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
Kuzum bide akşam yatmadan önce pulbiberli yoğurtu tavsiye ederim. Metabolizmayı hızlandırıp yağları eritiyor..kesinlikle spor yapacağım canım
gerçekten mi?Kuzum bide akşam yatmadan önce pulbiberli yoğurtu tavsiye ederim. Metabolizmayı hızlandırıp yağları eritiyor..
yaramaz deseneGeldim geldim kız 5 aydır yedı beni anca gırebiliyom
Evet canım. Göbek bölgesinde daha etkili hatta. Ben bi ara yapıyodum bak şimdi geldi aklıma yine başlayayım diyorum bu akşam..gerçekten mi?
ay ben de yapayım gerçekten de göbeğim çok çıktıEvet canım. Göbek bölgesinde daha etkili hatta. Ben bi ara yapıyodum bak şimdi geldi aklıma yine başlayayım diyorum bu akşam..
Yap canım yap. Bu arada leslie videolarını da takip edebilirisn spor için kuzum youtube den..ay ben de yapayım gerçekten de göbeğim çok çıktı
egzersiz videolarımı canım buYap canım yap. Bu arada leslie videolarını da takip edebilirisn spor için kuzum youtube den..
Sorma abla iyi oluyo ama ben bugün 4 tencere yemek pişirdiğim için davete gitmemin pek bi yararını göremedim ama neyse ki güzel geçtidavete gitmek çok iyi oluyor ramazanda oh yemek yapma işi olmuyor :)
ben de ne yapayım canım oturuyorum öyle canım ..Sorma abla iyi oluyo ama ben bugün 4 tencere yemek pişirdiğim için davete gitmemin pek bi yararını göremedim ama neyse ki güzel geçtisen neler yapıyosun
AminnnAz kaldı arkadaşlar , hepimizin oruçlarını kabûl etsin Rabbim inşallah , tuttuğumuz oruçlar kabrimizde ve mahşerde ışığımız olsun , iyi akşamlar canlar .
Sorma abla ananem hastanede yatıyo başka bir şehirde annem de yanına gitti kardeşim ve babam burda yanlız kaldı bana geliyolar ama bu akşam evde yokuz diye birde sahurda yiyebilsinler diye çorba 2 çeşit sulu yemek bide pilav yaptım annemlere gidip ısıtıp yerler evimiz yakın allahtan 5 dk yürüme mesafesinde.. yemek yapıp misafirliğe öyle gittim anlayacağın.. insanın kızı ve ablası olması güzel bişey hayırlı olmak şartıyla tabi.. aklım sürekli onlarda kalıyo yedilermi kalktılar mı diyeben de ne yapayım canım oturuyorum öyle canım ..
sen neden o kadar yemek yaptın canım hayrola
çok geçmiş olsun gülüm ya..Sorma abla ananem hastanede yatıyo başka bir şehirde annem de yanına gitti kardeşim ve babam burda yanlız kaldı bana geliyolar ama bu akşam evde yokuz diye birde sahurda yiyebilsinler diye çorba 2 çeşit sulu yemek bide pilav yaptım annemlere gidip ısıtıp yerler evimiz yakın allahtan 5 dk yürüme mesafesinde.. yemek yapıp misafirliğe öyle gittim anlayacağın.. insanın kızı ve ablası olması güzel bişey hayırlı olmak şartıyla tabi.. aklım sürekli onlarda kalıyo yedilermi kalktılar mı diye
idare eder ablam bakınıyorum öyle sen nasılsınkızlar nasılsınız
iyiyim canımidare eder ablam bakınıyorum öyle sen nasılsın
biraz halsizim ablam regl olduğumdan bir yandan da bayramdan sonra rejime gireceğim onu düşünüyorum iyice kendimi adapte etmem lazım sıkıldım bu kilolardanneden canım canını sıkıkan bişimi var
ya neden sıkyorsun kendini allah vergisibiraz halsizim ablam regl olduğumdan bir yandan da bayramdan sonra rejime gireceğim onu düşünüyorum iyice kendimi adapte etmem lazım sıkıldım bu kilolardan
ben barışık olsam da kendimle bir türlü barıştırmadılar bu millet bir de bebeğim de olmayıncaya neden sıkyorsun kendini allah vergisi
çok üzülme iyi degil çok insan var tanıdıgım kendilerile barışık
boş ver kimseleri isyan iyi degilben barışık olsam da kendimle bir türlü barıştırmadılar bu millet bir de bebeğim de olmayınca