---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Sorma abla iyi oluyo ama ben bugün 4 tencere yemek pişirdiğim için davete gitmemin pek bi yararını göremedim ama neyse ki güzel geçti sen neler yapıyosun
ben de ne yapayım canım oturuyorum öyle canım ..
sen neden o kadar yemek yaptın canım hayrola

ben de ne yapayım canım oturuyorum öyle canım ..
sen neden o kadar yemek yaptın canım hayrola
Sorma abla ananem hastanede yatıyo başka bir şehirde annem de yanına gitti kardeşim ve babam burda yanlız kaldı bana geliyolar ama bu akşam evde yokuz diye birde sahurda yiyebilsinler diye çorba 2 çeşit sulu yemek bide pilav yaptım annemlere gidip ısıtıp yerler evimiz yakın allahtan 5 dk yürüme mesafesinde.. yemek yapıp misafirliğe öyle gittim anlayacağın.. insanın kızı ve ablası olması güzel bişey hayırlı olmak şartıyla tabi.. aklım sürekli onlarda kalıyo yedilermi kalktılar mı diye

çok geçmiş olsun gülüm ya..
tabii her şeyin hayırlısı ALLAH'TAN evleriniz yakınmış canım ne şanslısın..
bizim aramızda şehirler yollar var ALLAH AYIRMASIN DA inş amin

biraz halsizim ablam regl olduğumdan bir yandan da bayramdan sonra rejime gireceğim onu düşünüyorum iyice kendimi adapte etmem lazım sıkıldım bu kilolardan
ya neden sıkyorsun kendini allah vergisi
çok üzülme iyi degil çok insan var tanıdıgım kendilerile barışık

ben barışık olsam da kendimle bir türlü barıştırmadılar bu millet bir de bebeğim de olmayınca
boş ver kimseleri isyan iyi degil
bende bu sene sebepsiz yere zayıfladım 75 den 69 indim
yani sebebi vardı baba ocak ayında vefat eti çok seviyordum herkes ona baglıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…