başın sağolsun ablam mekanı cennet olur inş..boş ver kimseleri isyan iyi degil
bende bu sene sebepsiz yere zayıfladım 75 den 69 indim
yani sebebi vardı baba ocak ayında vefat eti çok seviyordum herkes ona baglıyor
Allah razı olsun abla.. evet çok şükür evlerimiz yakın öyle istiyoduk çok şükür Allah öyle nasip etti faydasını da görüyoruz. Allah tüm isteyenleri de yakınlaştırsın inşallahçok geçmiş olsun gülüm ya..
tabii her şeyin hayırlısı ALLAH'TAN evleriniz yakınmış canım ne şanslısın..
bizim aramızda şehirler yollar var ALLAH AYIRMASIN DA inş amin
hiç alakası yok bence kaçyılık evlisinbaşın sağolsun ablam mekanı cennet olur inş..
ben de babamı kaybedeli 12 yıl oldu..
haşa isyan asla değil ama sağlık için ve de bebeği engellediğini düşünüyoruz artık onun için sağlıksız olmak istemiyorum önce artık kendim için diyorum
eylülde 3 sene olacakhiç alakası yok bence kaçyılık evlisin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah razı olsun abla.. evet çok şükür evlerimiz yakın öyle istiyoduk çok şükür Allah öyle nasip etti faydasını da görüyoruz. Allah tüm isteyenleri de yakınlaştırsın inşallah
ya fazla degil doktorlar ne diyoreylülde 3 sene olacak
en son gittiğimde kilodan adet düzensizliği olur biraz ver dediler ebe de ver demişti sağlık ocağındaya fazla degil doktorlar ne diyor
inşallah yüzün güler tez zamanda unutursunen son gittiğimde kilodan adet düzensizliği olur biraz ver dediler ebe de ver demişti sağlık ocağında
hayırlısı ablam ALLAH aratmasın bazı şeyler bizim elimizde emek sabır irade sonrası ALLAH KERİMDİR..inşallah yüzün güler tez zamanda unutursun
bu günleri
Millete bakarsan oooo boşver canımben barışık olsam da kendimle bir türlü barıştırmadılar bu millet bir de bebeğim de olmayınca
aminhayırlısı ablam ALLAH aratmasın bazı şeyler bizim elimizde emek sabır irade sonrası ALLAH KERİMDİR..
Kuzu sagolasin aama şimdi derse geçiyorum grsrz yine size bol muhabbetler
eskisi kadar takmamaya çalışıyorumMillete bakarsan oooo boşver canım
sen başladın mı çalışmaya canım bölüm ne senin canım o kazanan arkadaşın da kaç yaşındaydı dershaneye falan gitti miKuzu sagolasin aama şimdi derse geçiyorum grsrz yine size bol muhabbetler
kuru dut ye canım çocugu olmayanlara iyi geliyor yenisen başladın mı çalışmaya canım bölüm ne senin canım o kazanan arkadaşın da kaç yaşındaydı dershaneye falan gitti mi
hadi ya öyle gün içinde mi yemek lazım ablam alayım yiyeyim ya aktarda var mıdır acabakuru dut ye canım çocugu olmayanlara iyi geliyor yeni
aklıma geldi seni düşünürken hayırlı sahurlar
sağol canım :)Hayırlı olsun topiğin.
Sohbet konusunda, ( yazisarak) , tam bir buzdolabiyim. :)
Evet canım egzersiz videoları. Eğlenceli oluyo hrmde hareket etmiş oluyoruz günlük monotonluktan kurtuluyoruz...egzersiz videolarımı canım bu