şu an bebeğin 2 yaş sendromu yaşıyor(istersen araştır)
çalışan annelerin bebeklerinde görülür genelde
hırçınlığı asili onu bırakıp gittiginin sebebini bulamamasından kaynaklı tam idrak edemiyor,sevmediğini düşünyor ve akşamlarıda senden intikam alıyor
yavaş yavaş büyüdükçe anlayacak neden gittiğni...
Idrak etmesinin yollarından biri de
ben yaptım başarılıydı
al maaşını götür ver kızına
ben seni bunun için bırakıp gidiyorum al hepsi senin...
Bunlarla ne istersen alabiliriz...
Gelecek ay tekrar et bunu
farkına varıcak bi süre sonra
ooo kısa günün karı desenee iyiymiş vallaay yağmur eşimde pek ataerkill oda maaşı alınca hadi gelin evimin güzelleri maaşımı aldım herkes harçlığını almak için sıraya girsin der,,bende oğlana şaka olsun diye yarışırım,,adam havaya girer elimi öpün bakalım der ,,,20 lik uzatır bende kulağına fısıldarım,,çocukmu kandırıyon ver en büyük bankonatıda öpeyim derim kaparım 200lük:))
evet canım zamanı varrrHerşeyin bi kısmeti zamanı warrr olsunn yawrumm
bende düşünmüyorum zaten canım,,lafını çekemem zaten,,bakmasada borcu bitirii Rabbim verirse bakarım evimde paşa paşa çocuğumayagmur kadın bakmam demişşş ,zorla mı kucagına verecekler kadının .
bir de gönülsüz gönülsüz ne kadar iyi bakabilir kii .
bence kredi bitene kadar düsünmeyin .yoksa 50 bin kez her yerde : yapmayın bakamam dedim ama yine de beni düsünmediler diye laf eder.
tabi sen daha ii bilirsin kv nin tavrını
ama benim eşim annesi bakmam derse
direk soluğu annemlerin yanında alır
kim bakarsa ona yakın otururuz dedik
oğluna çok düşkün bakarım diyo mecbur
ay yağmur eşimde pek ataerkill oda maaşı alınca hadi gelin evimin güzelleri maaşımı aldım herkes harçlığını almak için sıraya girsin der,,bende oğlana şaka olsun diye yarışırım,,adam havaya girer elimi öpün bakalım der ,,,20 lik uzatır bende kulağına fısıldarım,,çocukmu kandırıyon ver en büyük bankonatıda öpeyim derim kaparım 200lük:))
ooo kısa günün karı desenee iyiymiş valla
evet canım zamanı varrr
bende düşünmüyorum zaten canım,,lafını çekemem zaten,,bakmasada borcu bitirii Rabbim verirse bakarım evimde paşa paşa çocuğuma
kvalidem üç kuruş için rezillik çekiiyosunuz diyo ,,paşam bizi görmediği için,,,oğlu milyarları yığdıda ben çalışmak istedim sanki işte,,ben bilirim huyunu bakmaz,,eşimde 2.çocuğun benim bakmam taraftarı bunun farkındayım,,,ama istemiyor oda şuan,,oğlumuza zor yetiyoruz diye,,,belkide kendime ait ilerde işyeri açarım çocuklarımı büyütüp kimbilir öyle hayallerimde var benim,,,evde oturmak bana göre değil,,dna ma aykırı:))
annem 10 yıl tuhafiye 15 yılda kırtasiye işletti,,ticaret benim ruhumda var anneme çekmişim,zor yorucu bir meslek ama işin yürüdümü getirisi güzell ,,,tam karar vermedim ama kırtasiye konusunda ürünlerde uzmanım diyebilirimneee tükkanı açsan sen yaaaa :44::44::44::44:
İç giyimmm
annem 10 yıl tuhafiye 15 yılda kırtasiye işletti,,ticaret benim ruhumda var anneme çekmişim,zor yorucu bir meslek ama işin yürüdümü getirisi güzell ,,,tam karar vermedim ama kırtasiye konusunda ürünlerde uzmanım diyebilirim
wooooowww,,iç giyim burda çok fazla ,,,çocuk giyim düşündüm bi ara hatta sadece bebekk giyim
annem 10 yıl tuhafiye 15 yılda kırtasiye işletti,,ticaret benim ruhumda var anneme çekmişim,zor yorucu bir meslek ama işin yürüdümü getirisi güzell ,,,tam karar vermedim ama kırtasiye konusunda ürünlerde uzmanım diyebilirim
hımmm , aşina oldugun işi yapmak daha keyifli oolur bencede.
wooooowww,,iç giyim burda çok fazla ,,,çocuk giyim düşündüm bi ara hatta sadece bebekk giyim
slm fıstıklarım nasılsınızzzzz
anca gelebildimmmm
işler güçlerr off offfff
slm fıstıklarım nasılsınızzzzz
anca gelebildimmmm
işler güçlerr off offfff
kolay gelsin canımmm yoğunsun bayaslm fıstıklarım nasılsınızzzzz
anca gelebildimmmm
işler güçlerr off offfff
hımmmm girişimci ruhlu vefaaaa
bugün pek bi espriliin hayrola kızhoşgeldiiiin tatlımm ,bizde tam gidiodukkk
hoşgeldn
hoşgeldiiiin tatlımm ,bizde tam gidiodukkk
kırtasiye iidir ii ,birde okul yakınında oldu mu ,kaymaklı olur
o değilde ben bi seni bide pompişin aşk hikayesini merak ettim lankolay gelsin canımmm yoğunsun baya
çalışmayı seviyorummm,,evimide çok seviyorum ama çalışmak beni mutlu ediyorrr
kolay gelsin canımmm yoğunsun baya
çalışmayı seviyorummm,,evimide çok seviyorum ama çalışmak beni mutlu ediyorrr
bugün pek bi espriliin hayrola kız
duygu değişimlerin başladımı
hiç unutmam
elaya hamileyken bir haberden etkilenip hiç aralıksız 1 saat aglamıştım
çok merhametli çok aglak,duygusal oluyorum
o dönem kv ler sana taşıncaz yagmur dese yok demem o derece
yazık maaşlarımı yetmiyoki derim düşün merhemeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?