Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ay yağmur eşimde pek ataerkill oda maaşı alınca hadi gelin evimin güzelleri maaşımı aldım herkes harçlığını almak için sıraya girsin der,,bende oğlana şaka olsun diye yarışırım,,adam havaya girer elimi öpün bakalım der ,,,20 lik uzatır bende kulağına fısıldarım,,çocukmu kandırıyon ver en büyük bankonatıda öpeyim derim kaparım 200lük:))

ooo kısa günün karı desenee iyiymiş valla

Herşeyin bi kısmeti zamanı warrr olsunn yawrumm
evet canım zamanı varrr
bende düşünmüyorum zaten canım,,lafını çekemem zaten,,bakmasada borcu bitirii Rabbim verirse bakarım evimde paşa paşa çocuğuma
tabi sen daha ii bilirsin kv nin tavrını
ama benim eşim annesi bakmam derse
direk soluğu annemlerin yanında alır
kim bakarsa ona yakın otururuz dedik
oğluna çok düşkün bakarım diyo mecbur

kvalidem üç kuruş için rezillik çekiiyosunuz diyo ,,paşam bizi görmediği için,,,oğlu milyarları yığdıda ben çalışmak istedim sanki işte,,ben bilirim huyunu bakmaz,,eşimde 2.çocuğun benim bakmam taraftarı bunun farkındayım,,,ama istemiyor oda şuan,,oğlumuza zor yetiyoruz diye,,,belkide kendime ait ilerde işyeri açarım çocuklarımı büyütüp kimbilir öyle hayallerimde var benim,,,evde oturmak bana göre değil,,dna ma aykırı:))

200 ,ii para ,at köşeye

neee tükkanı açsan sen yaaaa :44::44::44::44:

slm fıstıklarım nasılsınızzzzz

anca gelebildimmmm

işler güçlerr off offfff

neee tükkanı açsan sen yaaaa :44::44::44::44:
annem 10 yıl tuhafiye 15 yılda kırtasiye işletti,,ticaret benim ruhumda var anneme çekmişim,zor yorucu bir meslek ama işin yürüdümü getirisi güzell ,,,tam karar vermedim ama kırtasiye konusunda ürünlerde uzmanım diyebilirim

wooooowww,,iç giyim burda çok fazla ,,,çocuk giyim düşündüm bi ara hatta sadece bebekk giyim

hımmmm girişimci ruhlu vefaaaa

kırtasiye iidir ii ,birde okul yakınında oldu mu ,kaymaklı olur

hoşgeldiiiin tatlımm ,bizde tam gidiodukkk
bugün pek bi espriliin hayrola kız
duygu değişimlerin başladımı
hiç unutmam
elaya hamileyken bir haberden etkilenip hiç aralıksız 1 saat aglamıştım
çok merhametli çok aglak,duygusal oluyorum
o dönem kv ler sana taşıncaz yagmur dese yok demem o derece
yazık maaşlarımı yetmiyoki derim düşün merhemeti

kırtasiye iidir ii ,birde okul yakınında oldu mu ,kaymaklı olur

ayyy isterim aslında nasip bakalım,,,bikaç sene sonra belkide olurrr,,benim annem ufacık kırtasiye dükkanıyla 15 senede 3 daire aldı,,ii para var anlayana

kolay gelsin canımmm yoğunsun baya

çalışmayı seviyorummm,,evimide çok seviyorum ama çalışmak beni mutlu ediyorrr
o değilde ben bi seni bide pompişin aşk hikayesini merak ettim lan
biri ank-antep

diğeri samsundan alakasız bir yer
ne alaka ordan oraya nasıl cesaret ettiniz gelin gitmeyi

kolay gelsin canımmm yoğunsun baya

çalışmayı seviyorummm,,evimide çok seviyorum ama çalışmak beni mutlu ediyorrr

iş hayatına daha doğrusu maddi özgürlüğe iş ve sosyal çevreye alışmış kadın evde oturamaz zaten canımmm

ayyy bende pek ağlaktımmm,,anneme telde ağlardım sen beni niye bırakıp gittin buralarda diye,,,annemde sapıtma yer yön değiştiren sensin kendine gel derdi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…