benim hikayemmm makarna sevdamla başladı...kuzenim benim uşakta okudu üniversiteyi,,eşimde onun arkadaşı onun vasıtasıyla oldu,,bir gece bana msj eşimin telinden 'şuanda makarna yiyorum ama hiçbiri senin yaptığın makarnalar kadar güzel değil ' yazıyordu,şaşırdım benim makarnayı sevdiğimi beni bilen birisi diye.
ertesi sabah aradım eşim çıktı dün akşam kuzeninizle arkadaşlarla öğrenci evinde makarna yiyorduk sizi şakaya alıp işletmek istedi ama ben yapamam böle şeyler yazan kuzeninizdi dedi..bende tamam tşk dedim kapattım,neyse kuzenle konuştuk konuyu kapattık,,aradan 1 yıl geçti ve kuzenin üniv fotolara bakıyoruz bu kim diye sordum,,o da hani geçen sene sana msj atmıştım seni işletemeyen ark vardıya o dedi,,bende o zaman biz onu işletelim dedimm
eşimi aradım,,ismimi yerimi değiştirdim,,,ilk işletildiğini düşündü sonraları numarasını tesadüfen bulduğumu düşündü,,,bizim telde konuşmalarımız gittikçe ilerliyor ben hoşlanmaya başladım,,,kendimede inanamadım,,sonra ona durumu itiraf ettimm o 2-3 gün görüşmedi benle,,,en sonunda dedim evet bi işletme uğruna başladı herşey ama ben senden elektrik aldığım için durum buralara kadar geldi,,elimi sallasam ellisi,,ne sanıyosun sen kendini,,ister tanımaya devam edersin ister biter gider dedim
oda zamana bırakalım üzerine çok geldim felan dedi biz çıkmaya başladık ama adamı ben daha yüzyüze görmedim,askerliğine 1 ay vardı gelme sakın yap öle yüzüme bak,,ben senin simanı içime kazıyamam şuan dedim,,gelmedi biz 1,5 yıl üzerine birbirimizi gördük...ve aşık oldukkk 3 gün samsunda kaldı,,sonra geldi gittii,,ailemle tanıştıı,,ilk baş hiç istemediler,,uzak bilmediğimiz yer nasıl insanlar diye,ailem efendiliğini çok beğendi kabul ettiler,herşey çok güzel derken ben eşimden ayrıldım...
bir yıl ayrı kaldım eşimden barıştığımızda kütahyada okuyordumokurken gittim geldim ailesini gördüm yaşadığı yeri gördüm herşeyi içime iyice sindirdim,,,okul bitti yazına evlendik:))