• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ayyy bende pek ağlaktımmm,,anneme telde ağlardım sen beni niye bırakıp gittin buralarda diye,,,annemde sapıtma yer yön değiştiren sensin kendine gel derdi:))
vefacan ya alakasız ama şu kişisel bilgilerini bi güncelle sapıtmışş

bugün pek bi espriliin hayrola kız
duygu değişimlerin başladımı
hiç unutmam
elaya hamileyken bir haberden etkilenip hiç aralıksız 1 saat aglamıştım
çok merhametli çok aglak,duygusal oluyorum
o dönem kv ler sana taşıncaz yagmur dese yok demem o derece
yazık maaşlarımı yetmiyoki derim düşün merhemeti

ayyy bende pek ağlaktımmm,,anneme telde ağlardım sen beni niye bırakıp gittin buralarda diye,,,annemde sapıtma yer yön değiştiren sensin kendine gel derdi:))

ahh ahhhh bende anımsadım şimdi o günleri

aslan oğluşum zerre fiziksel zorluk yaşatmadı bana gel görki çok kötü bir dönemdi psikolojik olur çökmüş bir vaziyette,

ev tadilatta sandalye tepesinde geçti 9 ayımmm

hoşbulduk canımmmm

kaçırdım muhabbeti deseneee

yok canım ,şaka yaptım yaa...:34: daha buralardayızzzzz:35:

bugün pek bi espriliin hayrola kız
duygu değişimlerin başladımı
hiç unutmam
elaya hamileyken bir haberden etkilenip hiç aralıksız 1 saat aglamıştım
çok merhametli çok aglak,duygusal oluyorum
o dönem kv ler sana taşıncaz yagmur dese yok demem o derece
yazık maaşlarımı yetmiyoki derim düşün merhemeti

başlamış olabilir bilmemm ,duygusuzluktan çok biraz erkekleştim mi neee :52::52:

sende bayagı bayagı degismissin amaaaa :)

:52::52::52:
yok yaaa ağlamam felan yok çok şükürr ,sadece kızlar haberlerde hani cocuk ölümleriyle ilgili birşey görürüsem etkilenirim ,o da her zmn böyleydim yani.

o değilde ben bi seni bide pompişin aşk hikayesini merak ettim lan
biri ank-antep

diğeri samsundan alakasız bir yer
ne alaka ordan oraya nasıl cesaret ettiniz gelin gitmeyi

kız ben ank.da özelde calışırken çizim yapmaktan gözlerim bozulmuştu., artık bi kpss ye gireyim dedim ,girdim ,yüksek puan aldım ,ilk atamada burası geldi.

tabii hiiç kimseyi tanımıorummm ,dımdızlak kaldımm bu şehirde. iş arkdaslarımın hepsi evli barklı koca koca adamlar.iş yerinin yaş ortalaması 45 felan :52::52::52:

sonra işyerinden bi kadının odasına gittim iş için ,onun yanına da bizim pandanın teyzesi gitmiş,arkdaslarmıs .
teyzesi ben cıktıktan sonra odadan ,beni sormuş.
sonra kadınlar beni pazar kahvaltısına cagırdırlar dısarda bi yere. bende saf masummmm gittim. 15 dk gecmeden panda geldi .sonra da baş başa görüstük .

her zmn derim pandaya : çok kötü yalnız arkdassız anıma denk geldin sen .yoksaaaaa havada karada evlenmezdim daha senle diye :))))

Yok yaaa ağlamam felan yok çok şükürr ,sadece kızlar haberlerde hani cocuk ölümleriyle ilgili birşey görürüsem etkilenirim ,o da her zmn böyleydim yani.

Kız ben ank.da özelde calışırken çizim yapmaktan gözlerim bozulmuştu., artık bi kpss ye gireyim dedim ,girdim ,yüksek puan aldım ,ilk atamada burası geldi.

Tabii hiiç kimseyi tanımıorummm ,dımdızlak kaldımm bu şehirde. Iş arkdaslarımın hepsi evli barklı koca koca adamlar.iş yerinin yaş ortalaması 45 felan :52::52::52:

Sonra işyerinden bi kadının odasına gittim iş için ,onun yanına da bizim pandanın teyzesi gitmiş,arkdaslarmıs .
Teyzesi ben cıktıktan sonra odadan ,beni sormuş.
Sonra kadınlar beni pazar kahvaltısına cagırdırlar dısarda bi yere. Bende saf masummmm gittim. 15 dk gecmeden panda geldi .sonra da baş başa görüstük .

Her zmn derim pandaya : çok kötü yalnız arkdassız anıma denk geldin sen .yoksaaaaa havada karada evlenmezdim daha senle diye :))))
hakkaten haaaa
yalnılıgını kullanmış herif kafeslemiş
ama çok ykışıyorsunuz
odamı mimar

o değilde ben bi seni bide pompişin aşk hikayesini merak ettim lan
biri ank-antep

diğeri samsundan alakasız bir yer
ne alaka ordan oraya nasıl cesaret ettiniz gelin gitmeyi

benim hikayemmm makarna sevdamla başladı...kuzenim benim uşakta okudu üniversiteyi,,eşimde onun arkadaşı onun vasıtasıyla oldu,,bir gece bana msj eşimin telinden 'şuanda makarna yiyorum ama hiçbiri senin yaptığın makarnalar kadar güzel değil ' yazıyordu,şaşırdım benim makarnayı sevdiğimi beni bilen birisi diye.

ertesi sabah aradım eşim çıktı dün akşam kuzeninizle arkadaşlarla öğrenci evinde makarna yiyorduk sizi şakaya alıp işletmek istedi ama ben yapamam böle şeyler yazan kuzeninizdi dedi..bende tamam tşk dedim kapattım,neyse kuzenle konuştuk konuyu kapattık,,aradan 1 yıl geçti ve kuzenin üniv fotolara bakıyoruz bu kim diye sordum,,o da hani geçen sene sana msj atmıştım seni işletemeyen ark vardıya o dedi,,bende o zaman biz onu işletelim dedimm

eşimi aradım,,ismimi yerimi değiştirdim,,,ilk işletildiğini düşündü sonraları numarasını tesadüfen bulduğumu düşündü,,,bizim telde konuşmalarımız gittikçe ilerliyor ben hoşlanmaya başladım,,,kendimede inanamadım,,sonra ona durumu itiraf ettimm o 2-3 gün görüşmedi benle,,,en sonunda dedim evet bi işletme uğruna başladı herşey ama ben senden elektrik aldığım için durum buralara kadar geldi,,elimi sallasam ellisi,,ne sanıyosun sen kendini,,ister tanımaya devam edersin ister biter gider dedim

oda zamana bırakalım üzerine çok geldim felan dedi biz çıkmaya başladık ama adamı ben daha yüzyüze görmedim,askerliğine 1 ay vardı gelme sakın yap öle yüzüme bak,,ben senin simanı içime kazıyamam şuan dedim,,gelmedi biz 1,5 yıl üzerine birbirimizi gördük...ve aşık oldukkk 3 gün samsunda kaldı,,sonra geldi gittii,,ailemle tanıştıı,,ilk baş hiç istemediler,,uzak bilmediğimiz yer nasıl insanlar diye,ailem efendiliğini çok beğendi kabul ettiler,herşey çok güzel derken ben eşimden ayrıldım...

bir yıl ayrı kaldım eşimden barıştığımızda kütahyada okuyordumokurken gittim geldim ailesini gördüm yaşadığı yeri gördüm herşeyi içime iyice sindirdim,,,okul bitti yazına evlendik:))

hakkaten haaaa
yalnılıgını kullanmış herif kafeslemiş
ama çok ykışıyorsunuz
odamı mimar

di miii ,tam çakalll yaaa ...

teşekkür ederim tatlım ,sizde çoook yakışıyorsunuzzz ,ama sen biraz daha güzelsin :52::52::52::52:

panda endüstri müh .birde iş güvenliği uzmanı .

senin eşin ne iş yapıor ??

di miii ,tam çakalll yaaa ...

Teşekkür ederim tatlım ,sizde çoook yakışıyorsunuzzz ,ama sen biraz daha güzelsin :52::52::52::52:

Panda endüstri müh .birde iş güvenliği uzmanı .

Senin eşin ne iş yapıor ??
saol canımm
tabide sende eşinden daha giderlisin kahretsin biz kadınlar onları gölgede bırakıyoruz
eşimde özel bir firmada personel şefi

vefacan ya alakasız ama şu kişisel bilgilerini bi güncelle sapıtmışş
tamam bakıcammm kuzummm
yok yaaa ağlamam felan yok çok şükürr ,sadece kızlar haberlerde hani cocuk ölümleriyle ilgili birşey görürüsem etkilenirim ,o da her zmn böyleydim yani.

kız ben ank.da özelde calışırken çizim yapmaktan gözlerim bozulmuştu., artık bi kpss ye gireyim dedim ,girdim ,yüksek puan aldım ,ilk atamada burası geldi.

tabii hiiç kimseyi tanımıorummm ,dımdızlak kaldımm bu şehirde. iş arkdaslarımın hepsi evli barklı koca koca adamlar.iş yerinin yaş ortalaması 45 felan :52::52::52:

sonra işyerinden bi kadının odasına gittim iş için ,onun yanına da bizim pandanın teyzesi gitmiş,arkdaslarmıs .
teyzesi ben cıktıktan sonra odadan ,beni sormuş.
sonra kadınlar beni pazar kahvaltısına cagırdırlar dısarda bi yere. bende saf masummmm gittim. 15 dk gecmeden panda geldi .sonra da baş başa görüstük .

her zmn derim pandaya : çok kötü yalnız arkdassız anıma denk geldin sen .yoksaaaaa havada karada evlenmezdim daha senle diye :))))
ayyy çok güzelmiş bak nerden nereye nasip işte:))

benim hikayemmm makarna sevdamla başladı...kuzenim benim uşakta okudu üniversiteyi,,eşimde onun arkadaşı onun vasıtasıyla oldu,,bir gece bana msj eşimin telinden 'şuanda makarna yiyorum ama hiçbiri senin yaptığın makarnalar kadar güzel değil ' yazıyordu,şaşırdım benim makarnayı sevdiğimi beni bilen birisi diye.

ertesi sabah aradım eşim çıktı dün akşam kuzeninizle arkadaşlarla öğrenci evinde makarna yiyorduk sizi şakaya alıp işletmek istedi ama ben yapamam böle şeyler yazan kuzeninizdi dedi..bende tamam tşk dedim kapattım,neyse kuzenle konuştuk konuyu kapattık,,aradan 1 yıl geçti ve kuzenin üniv fotolara bakıyoruz bu kim diye sordum,,o da hani geçen sene sana msj atmıştım seni işletemeyen ark vardıya o dedi,,bende o zaman biz onu işletelim dedimm

eşimi aradım,,ismimi yerimi değiştirdim,,,ilk işletildiğini düşündü sonraları numarasını tesadüfen bulduğumu düşündü,,,bizim telde konuşmalarımız gittikçe ilerliyor ben hoşlanmaya başladım,,,kendimede inanamadım,,sonra ona durumu itiraf ettimm o 2-3 gün görüşmedi benle,,,en sonunda dedim evet bi işletme uğruna başladı herşey ama ben senden elektrik aldığım için durum buralara kadar geldi,,elimi sallasam ellisi,,ne sanıyosun sen kendini,,ister tanımaya devam edersin ister biter gider dedim

oda zamana bırakalım üzerine çok geldim felan dedi biz çıkmaya başladık ama adamı ben daha yüzyüze görmedim,askerliğine 1 ay vardı gelme sakın yap öle yüzüme bak,,ben senin simanı içime kazıyamam şuan dedim,,gelmedi biz 1,5 yıl üzerine birbirimizi gördük...ve aşık oldukkk 3 gün samsunda kaldı,,sonra geldi gittii,,ailemle tanıştıı,,ilk baş hiç istemediler,,uzak bilmediğimiz yer nasıl insanlar diye,ailem efendiliğini çok beğendi kabul ettiler,herşey çok güzel derken ben eşimden ayrıldım...

bir yıl ayrı kaldım eşimden barıştığımızda kütahyada okuyordumokurken gittim geldim ailesini gördüm yaşadığı yeri gördüm herşeyi içime iyice sindirdim,,,okul bitti yazına evlendik:))

vayy beeee.... bir makarnadan olay nerelere kadar gelmişşşşşş seniii seniiii:23::23::23::23::23:

Ertesi sabah aradım eşim çıktı dün akşam kuzeninizle arkadaşlarla öğrenci evinde makarna yiyorduk sizi şakaya alıp işletmek istedi ama ben yapamam böle şeyler yazan kuzeninizdi dedi..bende tamam tşk dedim kapattım,neyse kuzenle konuştuk konuyu kapattık,,aradan 1 yıl geçti ve kuzenin üniv fotolara bakıyoruz bu kim diye sordum,,o da hani geçen sene sana msj atmıştım seni işletemeyen ark vardıya o dedi,,bende o zaman biz onu işletelim dedimm

Bir yıl ayrı kaldım eşimden barıştığımızda kütahyada okuyordumokurken gittim geldim ailesini gördüm yaşadığı yeri gördüm herşeyi içime iyice sindirdim,,,okul bitti yazına evlendik:))
vay vefaya bak sennnn
makarna filan derken admaı baglamış kendine haaa
dizi gibi hikaye valla
enteresan olanda nasıl 1,5 yıl hiç görmdein foto falandamı yollamadı

bizimki de dısardan makarna söylerrr , o kadar beceriksiz :52::52::52::52::52:
dışardan makarnamı yenir
vay vefaya bak sennnn
makarna filan derken admaı baglamış kendine haaa
dizi gibi hikaye valla
enteresan olanda nasıl 1,5 yıl hiç görmdein foto falandamı yollamadı
ayy yollamaz mıı bir sürü foto,, ve benim kroca asker mektuplarım desteyle saklıyorus:))

Ne kadarrr değişikk bi hikaye vefaa buuu :1:
Kısmet işteee.. Allah ayrımasınn ömür boyuu datlumm :16:

Günaydınnnnn benii sewennn sewmeyennn herkeseee günaydınnnnnn :52::52::52::52:

Back