futbolcular kocaları lilicimmm ,bizim kızlar da kalecii ,bile bile gol yiyeceklerr
aynen öle allahım inş nasip etsin ikimizedebenım kp de gulce dogdugunda hayırlı olsun dede oldun dıyenlere ben dede olmadım daha ne zaman erkek olur adı muzaffer olur o zaman dede olurum demıstı.
Beklesın koyarım uyuz herıf....
Hanı ıkısınınde farkını yasamak ısterım....
Kız annesı olmanında erkek annesı olmanında...
bu çok iyiydi işteeeefutbolcular kocaları lilicimmm ,bizim kızlar da kalecii ,bile bile gol yiyeceklerr
Heee bunlar çocuk yapma çalışmalarına başlıcak doğru mu anladımm
dogru anlamışsın canım .
senin sevdicegin napıorrr ? sesi solugu cıkıor mu ???
haftasonuna az kaldııı hadi bakalımmm
bu çok iyiydi işteeee
sesli güldüm ilahiii pompişşşşşşşşşşşşşş
hehehe doğru doğru[sıze=3]heee bunlar çocuk yapma çalışmalarına başlıcak doğru mu anladımm[/sıze]
Az önce mesajlaştıkkkk pompişşş
Bende haftasonu mu yesem o golüü napsammm
sen dur bak beni oraya uçurma[sıze=3]az önce mesajlaştıkkkk pompişşş
Bende haftasonu mu yesem o golüü napsammm[/sıze]
aynen yoksa yapamayız hayatta
sen niye hakem oluyormuşsun
gelmişsin 30 yaşına ne diye bekliyorsun
afedersin eşşek gibi bakacak kvden
sen onun oğlu için para kazanıyorsun
vefa kafanı kıararım bu sene yapacan sende
offffff ne sen sor ne ben söleyeyimmmmmmmm
derdimi deşmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
niye çıkartıyorlarmış yaaahhh kuzummm ahhh benimm yapma gibi şuan planım olamazkii, yaparsam işyerinde yerime birini alırlar,,4 yıl kredi borcumuz var 1500 kredi ödüyoruz eşimin maaşı ile geçinemeyiz mümkün değil,,,o yüzden çalışmak zorundayım,,k.valideye gelince o bunu temcit pilavı gibi sürekli önüme sürüp bakmam demesi beni çileden çıkarıyor,,,zaten yapmam demek istiorummm zor tututyorum kendimi,,onun kararıymış gibi millete sölüyo yaaa
Hiç acımıcakk korkmaaa korkmaaahehehe doğru doğru
bu sene istiyorum allah nasip ederse lilil
ama yinede tırsıyorum:26::26:
Tamammm öylee yapcemmmmdötün yerse ye dicem ,ayıp olcakk
yok sen güzel güzel el ele kol kola gez dolaş geri de evine dön bebekimmm
Tamam len espiri yaptıkkk :18::18::18:sen dur bak beni oraya uçurma
Kafan gövdene agır mı geliyo taşıyamıyorsan haber ver
yok balımm ben hakem olmak istemiştimmm,,,baş rol oynamak istemiyorum,,,başrol sizin:))vefa damı...
valla supermıs bıldıgın mac edasında olcek yaneee....
bem yokumm maçta,,,ya seyirci olurum ya hakemmm:)Kim hakem oluyoo
Futbolcularr kimm :44:
yok balımm ben hakem olmak istemiştimmm,,,baş rol oynamak istemiyorum,,,başrol sizin:))
bem yokumm maçta,,,ya seyirci olurum ya hakemmm:)
niye çıkartıyorlarmış yaa
mahkemeye verirsin ararsın hakkını
olmadı ÇIKARSIN ORADAN 1-2 ay bebene bakar girersin BAŞKA işe
kusura bakma ama
eşin diyecek
ya anne krdiye katkıda bulunun yada vefa çalışacak sen bebelere bakacan dicem
yok öle bi dünyaaa
şu an bebeğin 2 yaş sendromu yaşıyor(istersen araştır)benim kizim var yarin 2 yasini dolduracak.8 aylikken ucretsiz izne ayrildim 1 bucuk yasina gelince de tekrar ise basladim.babane bakmak istemeyince bakici bulduk o da sansimiza anaokulu ogretmeni cikti.cok memnunuz muhtesem ilgileniyor ama aksamlari tam bir kabus oldu ben kapidan girer girmez tepinmeye basliyor kendini yere atmalar mi dersin baska odaya gidip kusmeler mi dersin.boya yapalim diye aglar boyayi getiririm niye getirdin istemiyorum diye aglar geri alirim niye aldin diye aglar.oyuncaklari yere carpmalar uykuya direnme benden yemek yememe ve bir dizi huysuzluk daha:) seninkinin marifetleri neler:)
niye çıkartıyorlarmış yaa
mahkemeye verirsin ararsın hakkını
olmadı ÇIKARSIN ORADAN 1-2 ay bebene bakar girersin BAŞKA işe
kusura bakma ama
eşin diyecek
ya anne krdiye katkıda bulunun yada vefa çalışacak sen bebelere bakacan dicem
yok öle bi dünyaaa
o şimdi vefayı sinir etmek içinde yapabiliryagmur kadın bakmam demişşş ,zorla mı kucagına verecekler kadının .
Bir de gönülsüz gönülsüz ne kadar iyi bakabilir kii .
Bence kredi bitene kadar düsünmeyin .yoksa 50 bin kez her yerde : Yapmayın bakamam dedim ama yine de beni düsünmediler diye laf eder.
tabi sen daha ii bilirsin kv nin tavrınıhaklarımı alırım ama alacağım para beni karşılamaz,,başka yerde iş bulmak zor,,bide eve alıştımı k.valideye çocukları bırak iş ara tonlarca surat valla çekemem yağmur,,,heee benimde planlarım var elbett,,bende istiyorum kuzuma kardeş ama ona anca yetiyorum farkındayım hele okula başlasın ozaman inşallah,,ama onlar diyecek bana çocuk yap diye,,bende dicem emekliliğimi ödeyin paşa paşa çocuk yapar bakarımda dicem,,,zamanı var kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?