Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

arkdaslar lilinin kafasını karıstırmayalım bence.
evlenme teklifi edecek adam sana bi süprizim var demez ki bence .

hani onu yapacaksa hiç caktırmadan hazırlıgını yapar ,teklifini eder.
evet pompişkooommm bu da mantıklı,,,anam haftasonuna kadar nasıl dayanacağızzz
Kızlarrr bunlarr nasıllllll sizcee..

Paşamın sünnet mevlütünde dağıtmayı düşünüyorumm

bunun sarı olanından akrabamız yaptırmıştı çok güzel di canım

kızlar iş yerinden bi personelimizi abimizi kaybettik kurban bayramında hiç birşeyi yokken birden rahatsızlanıp beyninde tümör teşhisi konuldu,,ameliyat oldu ama toparlanamadı,,mücadelesi buraya kadarmış çok üzüldüm,,,çok iyi biriydii,,rica etsem 3 ihlas 1fatiha okurmusunuz ruhuna kızlar

Başınız sağolsun canım okudum bile

Okudum yolladım ruhuna canımmm mekanı cennet olsun

hımmmm .....evet o zaman o ihtimali de düsünebiliriz .

benimkide kendi dogum gününde ben ona süpriz hazırlarken o bana daha büyük bir süpriz yaparak evlenme teklif etmişti

benim ki aylarca bu evlenme teklifi için sana çok büyük sürpriz yapcam harika olacak yok şöyle yok böyle dedi var ya ne hayaller kurdum anlatamam sana çıtayı bi yükseltti bi yükseltti off dedim gemide felan oluruz ne hayaller kurdum..
adam tuttu doğum günümde rakı balık eşliğinde deniz kenarında bi yüzükle evlilik teklifi yaptı ağlasam mı gülsem mi bilemedim ..

şimdide hala bi sürprizim var dediğinde bana sürpriz deme diyorum cinler tepeme çıkıyor

çok begendim lili süsleri birer tane de bize gönder ama haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Allah rahmet eylesinnn okudum cnm ..

cidden çıtayı fazla yükseltince insan hayal kırıklığı yasıyor .

aynı yaaa benimkide d.günümü birkere de evlilik yıldönümünü unuttu,,,ne diller döktüü senin aklını başından alıcam öle sürpriz yapacamki sana dedi ilk özel günde pırlanta yüzük aldı ,,aklımı başımdan alamadı ama :))

neden çok mu küçüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…