selam kızlarrr ben geldimmmmnasılsınızzz??
aynı yaaa benimkide d.günümü birkere de evlilik yıldönümünü unuttu,,,ne diller döktüü senin aklını başından alıcam öle sürpriz yapacamki sana dedi ilk özel günde pırlanta yüzük aldı ,,aklımı başımdan alamadı ama :))
sağol canım Allah taksiratını affetsinn inşallahAllah rahmet eylesinnn okudum cnm ..
neden çok mu küçüktü
cidden çıtayı fazla yükseltince insan hayal kırıklığı yasıyor .
slm ciğerimmm platesss yapakk hadeee
sağol canım Allah taksiratını affetsinn inşallah
Aminnnnnn
küçüklüğünden değil hiç bi organizasyon yok ,,romantizim yok pazardan alırgibi getirdi işte,,bide tek taş pırlanta istiyordum ben gitmiş modelli bişey almışş zarif ama günlük takamıyorum,,artık alınan alınmış d,iye sesimi çıkartmadım:)
selam guzum valla bak o pilates ilaç gibiii ah bir başlasannnn :):)
Ahhh yanımda olaydınnn yapardıkk belkiii
noliii ordaaa platesmi yapıyozzzzzzzzzzz:124::121::125::129::132:hehe evettt keşkeee:):)
sağol canım Allah taksiratını affetsinn inşallah
küçüklüğünden değil hiç bi organizasyon yok ,,romantizim yok pazardan alırgibi getirdi işte,,bide tek taş pırlanta istiyordum ben gitmiş modelli bişey almışş zarif ama günlük takamıyorum,,artık alınan alınmış d,iye sesimi çıkartmadım:)
Benimkide bana daha ikinci sınıftayken evlenme teklifi etmişti saf okulun arkasında yurdun önüne kırmızı sprey boyayla yazmış evlen benimle diye,,,polis geldi götürdüfaşistmisin len anarşistmisin ne diye yazı yazıyon diyee allahtan adamlara anlatmış da durumu salmışlardı....
Hala anlatır güleriz
çok komikti
aynen canımmmahh ahh sanki bi pırlanta herşeye kadir sanki maddiyatçıyız biz
Ahhh yanımda olaydınnn yapardıkk belkiii
Orda hava nasılll bacımmmhehe evettt keşkeee:):)
Sanki miiiiBen myheart,yasmin,boem genici özledim sankiiiiiiiiiiiii:98::98:
aynen canımmm
dimekkk alıntılara tek mıçannnnn ben değilim şekerim:))))
kızlar siz şu senacım nickini sorup duruyorsunuz ya ,bende sürekli asagıda topik acıldıgından beri eksik olmaan minimum 2 ziyaretciyi merak ediorum .
Benimkide bana daha ikinci sınıftayken evlenme teklifi etmişti saf okulun arkasında yurdun önüne kırmızı sprey boyayla yazmış evlen benimle diye,,,polis geldi götürdüfaşistmisin len anarşistmisin ne diye yazı yazıyon diyee allahtan adamlara anlatmış da durumu salmışlardı....
Hala anlatır güleriz
çok komikti
çokkkkk gıcıksınnnn çokkkk[sıze=3]orda hava nasılll bacımmm[/sıze]
[sıze=3]sanki miiii
özledimm deseneee, sankii niye diyonn
Biliyorumm çok gıcığımmm[/sıze]
[sıze=3]hergün senin gibi yapmıyomm amaa[/sıze]
yokk ilk okul ikini sınıffff[sıze=3]ünw ikinci sınıf heralde değil mi canım[/sıze]
kızlar siz şu senacım nickini sorup duruyorsunuz ya ,bende sürekli asagıda topik acıldıgından beri eksik olmaan minimum 2 ziyaretciyi merak ediorum .
noliii ordaaa platesmi yapıyozzzzzzzzzzz:124::121::125::129::132:
Orda hava nasılll bacımmm
Sanki miiii
Özledimm deseneee, sankii niye diyonn
biliyorumm çok gıcığımmm
Hergün senin gibi yapmıyomm amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?