Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ahh ahh sanki bi pırlanta herşeye kadir sanki maddiyatçıyız biz

Allah rahmet eylesinnn okudum cnm ..
sağol canım Allah taksiratını affetsinn inşallah
neden çok mu küçüktü

küçüklüğünden değil hiç bi organizasyon yok ,,romantizim yok pazardan alırgibi getirdi işte,,bide tek taş pırlanta istiyordum ben gitmiş modelli bişey almışş zarif ama günlük takamıyorum,,artık alınan alınmış d,iye sesimi çıkartmadım:)

cidden çıtayı fazla yükseltince insan hayal kırıklığı yasıyor .

hemde nasıl bi hayalkırıklığı şimdi evde sürpriz lafını yasakladım geçenlerde böyle bişey yaptı gene sus bana sürpriz deme dedim yapacaksan yap söyleme alla alla ya

Benimkide bana daha ikinci sınıftayken evlenme teklifi etmişti saf okulun arkasında yurdun önüne kırmızı sprey boyayla yazmış evlen benimle diye,,,polis geldi götürdüfaşistmisin len anarşistmisin ne diye yazı yazıyon diyee allahtan adamlara anlatmış da durumu salmışlardı....
Hala anlatır güleriz
çok komikti

selam guzum valla bak o pilates ilaç gibiii ah bir başlasannnn :):)

Ahhh yanımda olaydınnn yapardıkk belkiii

Ben myheart,yasmin,boem genici özledim sankiiiiiiiiiiiii:98::98:

hımmm ..evet küçükte olsa yanında birşeyler yapabilrdi .

ben senin en ii evlenme teklifleri seyinde okumuştum hikayeniii ,çokta begenmiştim yaniiiiii

kızlar siz şu senacım nickini sorup duruyorsunuz ya ,bende sürekli asagıda topik acıldıgından beri eksik olmaan minimum 2 ziyaretciyi merak ediorum .

kızlar siz şu senacım nickini sorup duruyorsunuz ya ,bende sürekli asagıda topik acıldıgından beri eksik olmaan minimum 2 ziyaretciyi merak ediorum .

Hadii o ziyaretçilerin kim olduğu belli değil,
ama o kendini göstere göstere dikizliyoo biziii
ve ayrıca özelden okadar mesaj göndermemize rağmen geri dönüş yokk

ünw ikinci sınıf heralde değil mi canım

[sıze=3]orda hava nasılll bacımmm [/sıze]

[sıze=3]sanki miiii
özledimm deseneee, sankii niye diyonn
Biliyorumm çok gıcığımmm
[/sıze]

[sıze=3]hergün senin gibi yapmıyomm amaa [/sıze]
çokkkkk gıcıksınnnn çokkkk
ama sevom seni deli karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…