• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

vallahiii bu kadar şeyin üstüne denilmezdi ver anahtarımı diyee,,,ayy nerden benim k.validem benim evde iş yapacak,,hadi kendime alıştım annem misafir memleketten gelir benim evimde annem ona hizmet eder dört döner sinir olurum oda otururur kös kös kendini ağırlatır anneme,,,

lannnn bunların hepsimi böyle benim kaynanada anneme bi kere yaptı aynısını benim herifi saldım üstüne bi dahada yapmıyo..

ne süprizii kızz ? sevgilin bişey mi dedi ???

bu arada bende baltalimanını cok seviorum ,orda denize sıfır polis evi vardı üni.de oraya gitmiştik arkdaslarla ,orda kalmıştık.
cok güzel bi yer.

bende anlamadım .ama hiçbişiy demedim yaa ,kadının pestili çıkmış ,ben işim var gel yap demedim ama ne biliyim işte .:44::44::44:

Kızzz dün akşam watsapta uzun uzun konuştukta benimkiyle,
bana dediki haftasonu erkenden buluşalım aşkım akşama kadar yan yana olalım
çok özledim seni dedi.. süprizim warr dedii..
bende yemek diye düşündüm.. boğaz manzarası olan yerlere bayılırım ben..
bunuda onunla paylaşmıştımm..
baltalimanı ozelliklee :32:

vallahiii bu kadar şeyin üstüne denilmezdi ver anahtarımı diyee,,,ayy nerden benim k.validem benim evde iş yapacak,,hadi kendime alıştım annem misafir memleketten gelir benim evimde annem ona hizmet eder dört döner sinir olurum oda otururur kös kös kendini ağırlatır anneme,,,

gerçekten mi ??
çekindigi için mi acaba ,gelinin evi diye?

ben gidiyorum.
öğle arasına koydum kendimi çıkcam kahve ve sigara eşliğinde kitabımı okuyacağım gelince görüşürüz yemek yiyeceklere afiyet olsun :16::16::16:

bence yemek felan değil bu .

bir hediye yada bir haber olabilir .

ben gidiyorum.
öğle arasına koydum kendimi çıkcam kahve ve sigara eşliğinde kitabımı okuyacağım gelince görüşürüz yemek yiyeceklere afiyet olsun :16::16::16:

işte gidiyorummm, birşey demeden arkamı dönmeden şikayet etmedennnn :24::24::24:

:3::3::3::3::3::3::3:

lan belkide adam kaç haftadır para biriktiriyodur bu yüzden buluşmuyodur:44:

lannnn bunların hepsimi böyle benim kaynanada anneme bi kere yaptı aynısını benim herifi saldım üstüne bi dahada yapmıyo..
ben desem kaç yazarrr eşim dinler ben deşarj olurum o anasına laf etmez,,,arada benim adam gümlerr bişey değişmezzz
gerçekten mi ??
çekindigi için mi acaba ,gelinin evi diye?

aynen öyle canım,,annem benim evimde pastalar börekler ikramlar yapar k.validem çaya gelir hoş geldin babında,,,yer içer oturur gider,,,ilk defa bu geldiklerinde k.validemle annemi mutfakta gördüm ikisi akşam için yemek yapıyordu,,girer girmez verdim lafı benim gelinler birken iki olmuş maşallahh ii böle dedim :))

ben desem kaç yazarrr eşim dinler ben deşarj olurum o anasına laf etmez,,,arada benim adam gümlerr bişey değişmezzz

aynen öyle canım,,annem benim evimde pastalar börekler ikramlar yapar k.validem çaya gelir hoş geldin babında,,,yer içer oturur gider,,,ilk defa bu geldiklerinde k.validemle annemi mutfakta gördüm ikisi akşam için yemek yapıyordu,,girer girmez verdim lafı benim gelinler birken iki olmuş maşallahh ii böle dedim :))

bu lafı tuttum kullanıcam:60::60::60::60:

arkdaslar lilinin kafasını karıstırmayalım bence.
evlenme teklifi edecek adam sana bi süprizim var demez ki bence .

hani onu yapacaksa hiç caktırmadan hazırlıgını yapar ,teklifini eder.

Ewett cnm katılıyorum, zaten o ihtimal aklıma bile gelmemiştii :97:

Kızlarrr bunlarr nasıllllll sizcee..

Paşamın sünnet mevlütünde dağıtmayı düşünüyorumm :64::64:

Eklentiler

• $sünnet 1.jpg
    $sünnet 1.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $sünnettt.jpg
    $sünnettt.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 30
Back