• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydın canımm

günaydınn taze anne,,ben dün uyandığımda cuma sandıydım o yüzden bu hafta bana ölümkiii geçmezz

günaydın canımmm

günaydın kelebek,,ayy kayınpederine yazık ya bende üzüldüm,,nası lbi kadınmış buu

günaydın zeliş,,ağzım bi metre açık yine burun tıkalı,,ama akşam vurdum kafayı yattım 8-9 saat uyumuşumm şaşırdım kendime

ay bende baktım biraz ağır geldi film gibi dimi,,güle güle harca bebbeğimm
saoll canımmmm daha daha fazlası size olsun inşallah

napcaz aynı yaaa eve git yemek ye tv izle yat
kurt seyit ve surayı izledim az begendim tekrarı verilir umarım
bu arada maaşa zam geldi seçim arifesi ya 150 tl allah bereket versin:54:

hımmm süper olmuş zaten yılda bir filan zam olmuyormuydu yani yeni zam almamışmıydınız siz...

konuşsakta konuşmasakta yaparım ben yemek
kıyamam ki
içim elvermes yaneee

yapmam hiçte bile

kıyarım yani :60: :60:

o bana kıyıp kalbimi kırdıysa bende kıyarım acımama :60:

iyide kadın zaten nolmaldede doğru düzgün yemek yapmaz ki artı kadın suçlu ve yemek yapıyomuş ama kayınbabam yemiyormuş ve ayrılacaklar sanırım o zaman kayınbabamda bana kalacak:14::14::14:
o kadına çok bile dayanmış ama benim evlenmemimi beklediniz boşanmak için ya:14:

yaaaa olan sana olacak desene

bu yaştan sonra zor yaaa ne bileyim bunca sene durmuşlarda dediğin gibi seni mi beklemişler

bende yaparım zaten küs olsakta akşam yemek yenir evde..

Canım bizde de yenir tabiki ama herkes kendi yemeğini kendisi yapar

zaten ben yeme demem

kendi sevdiğim onun sevmediği yemekleri yaparım zateiiii

oğlumda benim gibi beslenir çünkü :1::1::1::1:

otçul besleniriz biz oğluşumla etten çok ot yeriz ama eşim öyle değil

küs olsam ne yemek ayırırım ne de yatağımıı....
aynı bendensin canımmm yaaaa
bende ayırmam hiç bişi
ama bir kaç gündür fakettim gece adam sarılmaya çalışıyo ben itiyorum sevmem öle yatarken vıcık vıcık uyumayı küsüyo bana bu yüzden,,,

hımmm süper olmuş zaten yılda bir filan zam olmuyormuydu yani yeni zam almamışmıydınız siz...

Yapmam hiçte bile

O bana kıyıp kalbimi kırdıysa bende kıyarım acımama :60:

Yaaaa olan sana olacak desene

bu yaştan sonra zor yaaa ne bileyim bunca sene durmuşlarda dediğin gibi seni mi beklemişler

canım bizde de yenir tabiki ama herkes kendi yemeğini kendisi yapar

zaten ben yeme demem

Otçul besleniriz biz oğluşumla etten çok ot yeriz ama eşim öyle değil
yılbaşında asgari ücrete gelen zam kadar gelmişti canım,kurum yapmamıştı zam işte takdik süper ay sonu seçim var malum:)

bende ayırmam hiç bişi
ama bir kaç gündür fakettim gece adam sarılmaya çalışıyo ben itiyorum sevmem öle yatarken vıcık vıcık uyumayı küsüyo bana bu yüzden,,,

bende dokunarak uyuyamam hayatta,,öpüşüp koklaşırız iyi geceler diyipp tototları döneriz ikimizde :))

Bende dün maaşı alınca gittim kvye bluz aldım mor hoş bişi hani para veremiyoruz bari hediye alim dedim...sevindiii
Düşünceli gelinnn taktir ettüm seniii :46:
herkese benden günaydınnn:16::16: lili hariç:60::60:
Sen ilk öncee meilime cewap werrr :41:
Günaydınnn kuzular

Nasılsınız bugün

Bir an evvel akşam olsunnnnn neolurrr

Yoğun bir olacak benim için özellikle öğleden sonra
Günaydınn cnmmm kıayamam kızzz :1:
dün akşam kayın babam beni aradı size geleyim mi dedi gel tabi baba neden soruyon dedim beni duraktan aldı beraber gittik eve eşim sofrayı felan kurmuştu oturduk yemek yedik..
kızlar içim acıdı ya adam kaç gündür sıcak yemek yemiyordum ellerine sağlık dedi :14:
gitmiş kendine hazır sarma felan almış dolaba koymuş onları yiyormuş bende gel burada beraber yiyelim baba dedim ne dicem ki başka:14:

Kuaförde mi takılıyorrr halaa o kadınnn :47:

bende ayırmam hiç bişi

Allah seni ne yapmasın yağmur:27::27::27:
kız niye vıcık vıcık olsun işte ne güzel sıcak sıcak sarılın birbirinize benim saçlar kıvırcık olunca eşim ağzıma yüzüme geliyor diye sarılıp uyumaz bazen gıcık olurum:47:

nee bu yaştan sonra boşanacaklarmııı hiç sanmam canımmm
yazık ama adamcagızaaa kaynanan ne fena kadınmış ölee neden yemek yapmaz evde

sözde çalışıyo kızının küçük iş yapmayan bi kuaför dükkanı var orada kasada oturuyo yemek de bi çorba bi makarna yapar öyle anca.
evi leş gibi kayın babamda bıkmış artık..
bende diyom ki bu zamana kadar yemek temizlik sorun değildi şimdi ne oldu..
bide kaynanam kayın babama hep bağırır küfür eder milletin yanında adam sesini çıkartmaz ama sadece efendiliğinden.

allah seni ne yapmasın yağmur:27::27::27:
Kız niye vıcık vıcık olsun işte ne güzel sıcak sıcak sarılın birbirinize benim saçlar kıvırcık olunca eşim ağzıma yüzüme geliyor diye sarılıp uyumaz bazen gıcık olurum:47:
ay ne bilim seren sevmiyorumcanım rahat rahat bacak bi yerde kol bi yerde uyumayı sevom ben,o da tam tersi sarılacak ahtapot gibi yatacak hele yazın işkence oluo valla.

yapmam hiçte bile

o bana kıyıp kalbimi kırdıysa bende kıyarım acımama :60:

yaaaa olan sana olacak desene

Canım bizde de yenir tabiki ama herkes kendi yemeğini kendisi yapar

zaten ben yeme demem

otçul besleniriz biz oğluşumla etten çok ot yeriz ama eşim öyle değil

ben ne bulursam yerim :60::60:
valla yazık bana baba kayınbabamada üzüldüm :14:

[sıze=3]sözde çalışıyo kızının küçük iş yapmayan bi kuaför dükkanı var orada kasada oturuyo yemek de bi çorba bi makarna yapar öyle anca.
Evi leş gibi kayın babamda bıkmış artık..
Bende diyom ki bu zamana kadar yemek temizlik sorun değildi şimdi ne oldu..
Bide kaynanam kayın babama hep bağırır küfür eder milletin yanında adam sesini çıkartmaz ama sadece efendiliğinden.
[/sıze]
demekki senden o ışıgı aldı sizin eve yerleşecek aaa bu adam haberin olaaa

beni boğar gibi uyuruz biz onun göüsünde yatarım bacağımıda üstüne atarım oda iki kolu ile vatos gibi sarar beni havalar ısınınca ne yapcaz bilmiyom:48::48:

neden ki canım hediyelşmek güzeldir.bi de çocuguna bakıyo arada yapmak lazım bence

evet doğru dedin yağmur hediyeleşmek...,,,biz hediyeleşmiyoruz eşimin ailesi ile eşimde dahil ben hediye alıyor ben hatırlıyorum,,eşimde bir kere d.günümü bikere yıldönümümüzü unuttu artı diğer özel günlerdede pasifdir bu 14 şubattada ben sorun etmim diye çiçek alıp geçti,,benim istediğim bu değilki,,illa maddi bişeyde değil,,,hatırlanmak önemsenecek süprizler nebilim beni düşünmesi yok yok yok...değiştiremedim,,benim babam anneler gününde anneme kahvaltı hazırlardı bizi çiçek almaya gönderiridi,en son eşim bana geçen bu konuyla laf ettii,,biz sizin gibi böle yetişmedik görmedik benim anam bilmez böle şeyleri deyince benim tepem attı bilmiyorlarsa bende yapmıyorum artık ne sana ne ailene özle bi gün yok artık hayatımızda dedim konu kapansın dedim

Back