• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yaaa inanmıyorum bu kadın bunu alışkanlık haline getirdi yaaa
sabır canım sabırr
sakın öfkeyle bişi yapma söleme eşin napsın kovamaz ya
ama en azından sana hber verseyi kvden sende herhalde hayır demezdim
o evin hanımı sensin idrak edemiyolar:32::32:

şimdi benim eve girmemle çıkmam bir olur ki .
giderim hemen ,esofmanlarımı giyer ,park yakın ,yürüyüse cıkarım .bi saat dolanır gelirim .

yoksa iyice geriliorummm .

of neyse kızlar sizin sohbete doyum olmaz .ben çıktım artık.

iii aksamlarrrrrr

ne yapsam da alsammm acabaaaaaa ,acil bi yolunu bulmam lazım dogru söylüosun zeliş.

ne anahtarı mı verdin onu ben bile vermedim be canım yaaa
bendende istedi biz daha nişanlıydık k.bakma ben sevmiyom öyle şeyleri huzursuz oluyom dedim
döndü dediki ee bende sana verirdim ben dedim ki ne işim var sen evde yokken senin evinde..
sonra bana dönüp eee oğlumda bu evin anahtarı var ama(biz daha nişanlıyız eşim o evde yaşıyo) dedim al o zaman anahtarı bizim eve gelir iç güveysi yaşarış :60::60::60::60:

şimdi benim eve girmemle çıkmam bir olur ki .
giderim hemen ,esofmanlarımı giyer ,park yakın ,yürüyüse cıkarım .bi saat dolanır gelirim .

yoksa iyice geriliorummm .

of neyse kızlar sizin sohbete doyum olmaz .ben çıktım artık.

iii aksamlarrrrrr

iş eşinde bitiyorda işte..
neyse sakin ol cnm görüşürüzz iii akşamlarr

allahıııım çıldırmak üzereyiimmmmmmmmmmm....... !!!

allah bana peygamber sabrı vermiş ,bu bir gerçek !!

canım kıymalı patatesli börek çekiyordu ,bizim öküzü aradım ,aksama börek yapıcam ,yufka felan alıcam iş cıkısı,yersin di mi diye ??

cevap neee ,cevapppp neeee biliyor musunuuuunnnuzzz !!!!!!!

sen bilirsin canım , ama zaten annemler bizde ! annemin günü varmışta ,bizden daha yakınmıs ,aksama giderler sanırım .yemekte yapmışlardır .

ulan bundan benim neden haberim yok ! ayrıca annenlerin huyudurrr salı gelip cuma aksam giderler dedim suratına kapattım .

pompiş affet ama bunlara yuhhhhhhhhhhhh yetmez ben bir de neyse yaşlı insanlar saygı mı bozmayayım zaten hormonlarım sağlam değil insan bir sorar müsait misin ya belki eve gidip devrilip yatacaktın belki dışarda yiyecektin tövbe ya yeminlen çekilecek çile değil:41::41:

ben henüz gelir gider kısmına tam adapte olamadım

ama sanırım bir daha ki yaza doğum olacak şekilde planlarım diye düşünüyorum

hem krediler biter hem diğer borçlar

birde olurda sorunlu hamilelik olursa işi bırakmak zorunda filan kalırsam kötü durumlara düşmeyelim diye yani...
evet en güzeli yaz bebegi doğurmak ela haziranda doğdu bu da öle olsun isterim ama bu sne sonu kalmamız lazımki eki-kasım gibi:)bu arada zelişim kaç yaşındaydın sen

maşallahım varrrrr

bugün nerdeyse hiç çalışmadım kızlarrr sadece anlık işlere baktımmmm

sabahtan beri buradayım

sizinle sohbet çoook güzelll

iyi ki varsınız hepinizzzzz

öpüldünüzzzzzzzz

iyi akşamlarrrrrrr

evet en güzeli yaz bebegi doğurmak ela haziranda doğdu bu da öle olsun isterim ama bu sne sonu kalmamız lazımki eki-kasım gibi:)bu arada zelişim kaç yaşındaydın sen

benim oğlum kış bebeği o yüzden de yaza gelsin istiyorum inşallah nasip olursa ben 32 yaşındayım canım sen?

maşallahım varrrrr

bugün nerdeyse hiç çalışmadım kızlarrr sadece anlık işlere baktımmmm

sabahtan beri buradayım

sizinle sohbet çoook güzelll

iyi ki varsınız hepinizzzzz

öpüldünüzzzzzzzz

iyi akşamlarrrrrrr
:3::3::3::3::3::3::3::3::29::29::29::29::29::29::29::29::3::3::3::3::3::3::3::38::38::38::38::38::70::70::70::70::70::70::70::127::127::127::127::127::132::132::132:

Peki eşinde mi aynı fikir de

sen ne düşünüyorsun?
eşimde bende borcumuz bitince düşünüyoruz ama k.validenin ağzında temcit pilavı gibi sölemesi ikinciye bakmam demesi sinirimi bozuyorrr
benim çocuğum olsa kaynanama emanet edemem eşim hariç 2 çocuğu var ve ikiside kafadan çatlak bi eşim normal çıkmış eşimide annesi bırakıp gitmiş zamanında o yüzden babaannesi büyütmüş ondan normal..
Ay Allahtan babaanne büyütmüş eşini mazallahhh
samsuna taşının kökten çözüm
eşim kabul etmez bu saatten sonra bende istemem düzen kurduk buralara ,,,
bakalım zaman ne gösterecek canım umutsuz olmaaaa

eşin ısrar ederse bal gibi de bakarrr

hele biraz büyüsün seninki de ondan sonra bakarsınn
öyle canım zaman gösterecek,,bende dicem bakan olmadımı yapmıcam diye zamanı gelsinn
ay ben anneme kurban alayım ama oda çalışıyor hala nasıl baksın ki yoksa atarım onun kucağına gider çalışırım maaşım çok şükür iyi bakıcıda olabilir güvenilir başka biride olabilir ama kaynanam olmaz ağzından küfür eksik olmaz bak bi olay anlatayım;

biz eşimle nişanlıyız anne annemlere gittik kaynamam annem teyzemler nişanlım görümcem kuznler felanız benim bir tane engelli kuzenim var erkek çocuğa döndü dediki gidek mi kuzenimde nereye dedi kaynamam b.klu dereye dedi ve salak salak güldü buna yerin dibine girmiştim böyle kadına çocuk mu emanet edilir:47::47:
şok oldummm çok şükür ağızları bozuk değil benimkilerin yaaa,,ama vara yoğa gülmesi sinirimi bozuyorrr
allahıııım çıldırmak üzereyiimmmmmmmmmmm....... !!!

allah bana peygamber sabrı vermiş ,bu bir gerçek !!

canım kıymalı patatesli börek çekiyordu ,bizim öküzü aradım ,aksama börek yapıcam ,yufka felan alıcam iş cıkısı,yersin di mi diye ??

cevap neee ,cevapppp neeee biliyor musunuuuunnnuzzz !!!!!!!

sen bilirsin canım , ama zaten annemler bizde ! annemin günü varmışta ,bizden daha yakınmıs ,aksama giderler sanırım .yemekte yapmışlardır .

ulan bundan benim neden haberim yok ! ayrıca annenlerin huyudurrr salı gelip cuma aksam giderler dedim suratına kapattım .
sakin ol kuzummm bebişi düşünnn ne olurrr,,,vaaalahii düşüncesizliklerine pesssssssssss

eşimde bende borcumuz bitince düşünüyoruz ama k.validenin ağzında temcit pilavı gibi sölemesi ikinciye bakmam demesi sinirimi bozuyorrr

Ay Allahtan babaanne büyütmüş eşini mazallahhh

eşim kabul etmez bu saatten sonra bende istemem düzen kurduk buralara ,,,

öyle canım zaman gösterecek,,bende dicem bakan olmadımı yapmıcam diye zamanı gelsinn

şok oldummm çok şükür ağızları bozuk değil benimkilerin yaaa,,ama vara yoğa gülmesi sinirimi bozuyorrr

sakin ol kuzummm bebişi düşünnn ne olurrr,,,vaaalahii düşüncesizliklerine pesssssssssss

benimkide gülüyo bide banada gül diyo :47::47:

herkes çıkıyor yavaş yavaş işlere takıldım toparlamam lazımm,,,herşey yüreğimizce olsun kuzularr,,öpüldünüzzz,,

Back