• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

beni boğar gibi uyuruz biz onun göüsünde yatarım bacağımıda üstüne atarım oda iki kolu ile vatos gibi sarar beni havalar ısınınca ne yapcaz bilmiyom:48::48:

:23::23::23::23::23::23:

Benimkide bana akşam dedi ki akşam konuştuk uzun uzun watsapta..
Aşkımm haftosunu erkenden görüşelim akşama kadar.. çok özledimmmm senii :52::52::52:

akşam benimki bulaşıkları yıkamışş poğaça yapmıştım tepsileri yıkamış ben yattıktan sonra:))mesaj atım tşk etsemmi bilemedimmm

ay ne bilim seren sevmiyorumcanım rahat rahat bacak bi yerde kol bi yerde uyumayı sevom ben,o da tam tersi sarılacak ahtapot gibi yatacak hele yazın işkence oluo valla.

konu sahibesi değerli arkadaşım ben anne değilim biliyon demi hamilede değilim kii
kendimi ispikliyom:1::60::60::60:

Günaydın kızlarrrrr

nabersiniz maşallah sayfa almış başını gitmişşşşşşşşşş

myheart öğleye kadar izinli oğluşun aşısı varmış onu yaptıracak

genic doğurmuş myheart söyledi ben aramadım müsait değildir diye gitmek istedim gidemedim oğlan tek kalmak istemedi akşam

evde beraber gidelim dedim ödevi çoktu sabah mesaj çektimmm gitmeyi çok istiyordum ama nasip olmadı

serinommmmmmmmmm çok sevindim cnm allah kucağına vermeyi nasip etsinnn

POMPİŞKO ALLAHIM SANA SABIE VE SELAMET VERSİN CNMMMMM
kızlar nufus olark çoğalıyoruz

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrr

genic doğurmuş myheart söyledi ben aramadım müsait değildir diye gitmek istedim gidemedim oğlan tek kalmak istemedi akşam

evde beraber gidelim dedim ödevi çoktu sabah mesaj çektimmm gitmeyi çok istiyordum ama nasip olmadı

POMPİŞKO ALLAHIM SANA SABIE VE SELAMET VERSİN CNMMMMM

Günaydınnn cnmm..
genic doğum yapmış he ne güzelll :16:

günaydın kızlarrrrr

pompişko allahım sana sabıe ve selamet versin cnmmmmm
ayyyy gencim doğurmuş demek ne zaman dün mü yasmin arayım öglen bareee

[sıze=3]dün akşam kayın babam beni aradı size geleyim mi dedi gel tabi baba neden soruyon dedim beni duraktan aldı beraber gittik eve eşim sofrayı felan kurmuştu oturduk yemek yedik..
Kızlar içim acıdı ya adam kaç gündür sıcak yemek yemiyordum ellerine sağlık dedi :14:
Gitmiş kendine hazır sarma felan almış dolaba koymuş onları yiyormuş bende gel burada beraber yiyelim baba dedim ne dicem ki başka:14:
[/sıze]

[sıze=3]evde ama konuşmuyorlar:47:
[/sıze]

aboww kıss bu nasıl bir kadın yawwwww

adam iyi bile dayanmışşşşşşşş

napcaz aynı yaaa eve git yemek ye tv izle yat
kurt seyit ve surayı izledim az begendim tekrarı verilir umarım
bu arada maaşa zam geldi seçim arifesi ya 150 tl allah bereket versin:54:

güle güel harca cnm

nasıl dizi güzelmi

normalde hafta içipek tv açmam iki haftadır küçük ağa ya takıldım çok güzell hemde komikkk

[sıze=3]iyide kadın zaten nolmaldede doğru düzgün yemek yapmaz ki artı kadın suçlu ve yemek yapıyomuş ama kayınbabam yemiyormuş ve ayrılacaklar sanırım o zaman kayınbabamda bana kalacak:14::14::14:
O kadına çok bile dayanmış ama benim evlenmemimi beklediniz boşanmak için ya:14:
[/sıze]

:53::53::53::53::53::53:

yok küs değiliz canımmm,,ama bendemeden iş yapması pek görülür şey değil,,,bide gündüz telde biraz kızdım annesi yüzünden kırgın olabilir diye düşünmüştüm

kesinliklee:)))

belki sana hak vermiştir bunuda sözcüklerle söyleyemeyip icrata dökmüştür bunlar böyle analarına toz kondurmuyorlar farkındalar ama idrak edip dile getirmiyorlar böyle belli etmiş demekki canım

Back