hıhııı:26:
şu slimler varya ince onlardan içiyorum
bir pkt 3 gün falan içiyorum
ikimizde evde balkonda içiyoruz
ama bırakmak lazım
ayy canım benimmm o zor işte,,,eşimin kuzenide aynısı oldu alınan yapılan herşey onların üzerine yıkıldı mecbur ödüyorlar,,,eşin bişey demiyormu bu duruma pekionların ailesin ile ilgili..
düğünde bana taktıkları takıların bile ödemesini yapıyoruz sen düşün artık
amann adam zatennn işte bıkmışşş para hesabından evdede ben tutam dedim.stresine tabikide oda stres olup çözüm arıyo kısıyooo işte bizim en kötü huyumuz sigara lanet gelsin bi bıraksak aylık saçtığımız paraya yazık yaa
üşeniyorum size anlatmaya diyorsun yaneeee[sıze=3]sen anlat o zaman[/sıze]
ne kısa süresi canım bizi en az 2 yıl geriye attı bu borçlar..hay aksi yaaaaa
bu durumu yaşayan çok varrr o yüzden sordum canım nasıl peki tez zamanda toparlanacak gibi mi?
üşeniyorum size anlatmaya diyorsun yaneeee
AY EPEY İÇMİŞSİN NASIL BIRAKTIN Bİ YÖNTEMİ VARMIIIaz içiyormuşsun ama bırakabilsen büyük rahatlık
15 yıl içtim hem de günde 1 paket
2 sene oldu bırakalı gerçekten dünya varmış bunu anlıyorsun
umarım sende bırakırsın tez zamanda
ne kısa süresi canım bizi en az 2 yıl geriye attı bu borçlar..
sadece takılar için çektikleri kredi borcu haziran 2015 de bitecek sen düşün..
hee anlatt bakalım lilicikkBen biliyorummm
ne kısa süresi canım bizi en az 2 yıl geriye attı bu borçlar..
sadece takılar için çektikleri kredi borcu haziran 2015 de bitecek sen düşün..
ayy canım benimmm o zor işte,,,eşimin kuzenide aynısı oldu alınan yapılan herşey onların üzerine yıkıldı mecbur ödüyorlar,,,eşin bişey demiyormu bu duruma peki
çok mu içiyosunuz benim eşimde içiyo çok ben akşamları 2-3 tane içiyorum
takılarımı kp ler ödedi ama evin a dan z ye bütün herşeyini eşimle ödedikoyy oyyyy yaaaaa
üzüldüm canım ama olsun eşinle probleminiz yoksa ödenir biter ama işte insanın zoruna gidiyor dimi
bizde eşimle her şeyimizi kendimiz yaptık ama ben biliyordum bunu bütün takılarımızlar borçlarımızı ödedik taksit kalmasın dedik
AY EPEY İÇMİŞSİN NASIL BIRAKTIN Bİ YÖNTEMİ VARMIII
İSTİYORUM BIRAKMAYI AMA KHVEYLE FALAN KEYİFLİ OLUY
pekiii[sıze=3]yoo demiyor şuanda sinirleniyor fakat demiyor zamanında takıları ödetmeyin bari ayıp olur dedi babasına küstü adam..
Ama bu ay ödemeler başlayacak ac kaldığımzda anlayacak ailesinin bize yaptığı kötülüğü o zaman sesini çıkartacağına eminim ..[/sıze]
şu sigarayı bırakma hattının verdiği ilaç mıolmaz mı kızzz tabi keyifli o yüzden içiliyor ya bu meret zatennn
ben var ya o kadar kötü durumdaydım ki hayatta bırakamam derken bıraktım şükürler olsuunnn
ilaç kullandım ben ve öyle bırakım çok da hafifletti o bırakma sürecindeki sıkıntıları canımm
yok sadece üzülüyorum anlatınca tekrardan ağlama krizlerine giriyorum çünkü kendime yediremiyorum bu haksızlığı
sen anlat o zaman
hee anlatt bakalım lilicikk
ne takdılar yavru bunlar sana altın kemermiii,,,madem ödeyemeyecekler hiç takıp başınızı ağrıtmasalardı bari ya,,bu durumun böle olacağını evlenmeden önce sen biliomuydunn pekii
takılarımı kp ler ödedi ama evin a dan z ye bütün herşeyini eşimle ödedik
takılarımı kp ler ödedi ama evin a dan z ye bütün herşeyini eşimle ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?