• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

vallahi şaka gibi gerçekten sabır seninkiler,,,Allah Var k.pederimin hiç böle şeyleri yoktur melektir çokgüzel olmuş kızım der zaten adam bana ayda yılda bir toplu yemeğe aldığımda felan gelir ,,manavı var orayı işletiyor gece geç kapatıyor 6 yıllık evliyim daha evime pazardan bir şey almadım sebzem meyvam oradan gelir,k.validemde yemek durumunu sorun etmez,,bu yeni evimde çocuğa yazın 10 gün felan baktı balkonumu yıkamışştı 2 defa, oğlan balkonda oynamak istemiş bende şaşırmıştımm normalde iş yapmaz benim evimde

bizde oğlanlarımız biraz akıllı olursa gelinler saygı gösterecek:)))

görürmüyüz acepp bizde saygı

yok canım yok benımkıler ogullarına merhamet etmıyo banamı edecekler...

bılıyolar nekadar buyuk bır borcun ıcıne gırdıgımızı,ınsan der oglum bızım ıcın masraf yapmayın ama nerde....

arabasını satmıs,oluda oglu paraya sıkısık oldugu ıcın kendınden para ıster dıye soylememısler bıze...

dusun bu adamın bırde kocaman bır mınıbusu var....

daha modellı bır sey alacam dıyo...

bızde arabamızı sattık borcumuz cok daha malıyetsız bır sey alalım dıye,

kp tanıdık bırının arabasıya gelmıs,esım dıyokı ;guzel arabaymıs bu baba ben alabılırım...

kp dıyokı;parasını ver gotureyım oyleyse...

esım dedıkı,okadar malın mulkun var,ızsan ogluna bunu dermı....canın saolsun oglum de hıc degılse laf olsun dıye de ama yınede babamı agzından bır kerecık duyayım su sozu dedı...

kp dedıkı ;2 kez umre yapmıs bır kez hac yapmıs bır ınsan ıcın dunya malının bır onemı olmamalı bence....
esım susutu ve ben dedımkı;

ıkıkez umre yapmıs bır kez hac yapmıs bır evlat ıcın dunyaları verseler azdır bence....?

kp tutuldu kaldı....

yettı ama...

isabet olmuşşşşşşş

e ıste zamanla acıyorum bende kendımı...

eee saygı saygı bı yere kadar....

ayy kızlar sızle paylasınca ne de rahatlıyorum valla...

evımızıde begenmedıler zatı.....o hasetlıkle begenmelerını de beklemıyordum zten ya neyse...

bende ısterse dag basında bır kulube olsun ev benım evım olduktan sonra onemı yok dedım...

sustu kaldı....

bundan sonra boyleeeeeeeeeeeee....:34:

kızlar genıcden haber varmı?

pompişko bebişiının cınsıyetı bellımı tatlım...?

canım dinsizin hakkından imansız gelirrrrr

genic iyi sabah görüştük whatshoptan

Kızlar ya çok kötü kasıklarım karnım agrıo regl agrısı çekiyorum ama fenayım napsam geçerki yaaaaaaaaaaaaaaaa:53::53:

bunu bir çok arkdasıma söylüorum ,içmiorlar tatlım ,ama sana da söylicemmm

bi bardak demli çaya 4-5 şeker atıorsun .yani bol demli bol şekerli sıcak çay iç ,agrılarını hemen gecirior .ben regl dönemimde ilactan cok böyle yaparak atlatıordum.:7::7::7:

yok o kadar uyuyacak vaktimiz yoktu tabii:9::9::9:

köylere saglık evleri yapılıor tatlış ,onları kontrole gidiorummm:10::10::10:

aynen bol oksijen ,cay ,inşaat....

genic dogum izninde tatlım .bir iki haftaya dogum yapar sanırsamm..
evet belli ,oğluşş geliorr, benim oluuum o :6::6::6:

aynennn yaaa ,pikniğe bayılıorumm ,açık havada kuru ekmek zeytin bile yenior :56::56:

sen mimarmıydın bacımmmmmmmmmmmm :1::1:

bi bardak demli çaya 4-5 şeker atıorsun .yani bol demli bol şekerli sıcak çay iç ,agrılarını hemen gecirior .ben regl dönemimde ilactan cok böyle yaparak atlatıordum.:7::7::7:

aaaaaaaaa ilk defa duydumm

bende adaçayı içerimmmmmm geneldeeee

yok o kadar uyuyacak vaktimiz yoktu tabii:9::9::9:

köylere saglık evleri yapılıor tatlış ,onları kontrole gidiorummm:10::10::10:

aynen bol oksijen ,cay ,inşaat....

genic dogum izninde tatlım .bir iki haftaya dogum yapar sanırsamm..
evet belli ,oğluşş geliorr, benim oluuum o :6::6::6:

aynennn yaaa ,pikniğe bayılıorumm ,açık havada kuru ekmek zeytin bile yenior :56::56:
ayyyyyyyy kıyamam...

canım benım ınasaallah rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder....

vay canına bılmıyordum baaakkk...

bende ılk reglımde denıycem...

:52::52::52::52::52::33::33::33:

ne zor senin mesleğin

oğlanla biz ikimiz bir ev inşa edemedik kartondannnn:27::27::27:

ayy hiç hatırlatma maket olayını .ne çektim ulen 5 yıl boyunca ,maket yapmaktan ,tıptan sonra en fazla para harcanan ve zahmet verilen bölümdür mimarlık . o yüzden zar zor bitirdimmm :52::52::52::52::52:
yine de seviorum meslegimee ,banada çok yakıştırıyorlar zatennn, biraz kıyafet gibi oldu dimi yazdıgım :52::52::52::52::52::52:

vay canına bılmıyordum baaakkk...

bende ılk reglımde denıycem...

dene canım deneee :21::21:

bir dee kiraz sapı olur bende hep küçük bir kavanozda .
4-5 dal kiraz sapını cezveye koyarım ,üzerine bi su bardagı su ,kaynar iyice ,sonra ılık ılık onu içerim ,oda etkisini 30 dk da gösterir ,agrı gecer.
ilaçtan daha iii.

ayy hiç hatırlatma maket olayını .ne çektim ulen 5 yıl boyunca ,maket yapmaktan ,tıptan sonra en fazla para harcanan ve zahmet verilen bölümdür mimarlık . o yüzden zar zor bitirdimmm :52::52::52::52::52:
yine de seviorum meslegimee ,banada çok yakıştırıyorlar zatennn, biraz kıyafet gibi oldu dimi yazdıgım :52::52::52::52::52::52:

dene canım deneee :21::21:

bir dee kiraz sapı olur bende hep küçük bir kavanozda .
4-5 dal kiraz sapını cezveye koyarım ,üzerine bi su bardagı su ,kaynar iyice ,sonra ılık ılık onu içerim ,oda etkisini 30 dk da gösterir ,agrı gecer.
ilaçtan daha iii.

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Back