• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

anneme kıyamam yaa yeni fizik tedaviden çıktı.
Kolları agrıyo yapma etme dedim de güya kadın gezmeye geldi bizee nerde iş heryerde buluyo kadını

benim annem de öyle canım durmaz hiç ama bu gelişlerinde hiç yardımcı olamadı oğlan okadar hareketliki bana hakverdii çocuğum sen bununla iş yapamazsın diye:))günlük işlerimi yine yapıyordu sağolsunn

anneme kıyamam yaa yeni fizik tedaviden çıktı.
Kolları agrıyo yapma etme dedim de güya kadın gezmeye geldi bizee nerde iş heryerde buluyo kadını

anneler hep böyleeeee

ben de dün kuaföre saptım o da çocukları karşıladı benim evde

ben geleseyi çamaşırları toplamış katlamış

üstüne birde yemek yapmışşşşşşş

benim annem de öyle canım durmaz hiç ama bu gelişlerinde hiç yardımcı olamadı oğlan okadar hareketliki bana hakverdii çocuğum sen bununla iş yapamazsın diye:))günlük işlerimi yine yapıyordu sağolsunn

of cnm işte gurbetlik böyle konularda zor oluyor

o konuda ben çok şanslıydım

küçükken
oğlanı bir gün bir teyze birgün öteki veya kuzenlerim götürürdü gezdirirdi

ben o esnada yapardım işleriiiiiiiii

of cnm işte gurbetlik böyle konularda zor oluyor

o konuda ben çok şanslıydım

küçükken
oğlanı bir gün bir teyze birgün öteki veya kuzenlerim götürürdü gezdirirdi

ben o esnada yapardım işleriiiiiiiii

aynen zor yasemin nazın geçmiyor başkasına,,k.vde desen sabah 8 akşam 5 gibi memur gibi bakmak istiyor haftasonu herkes kendi işim diyo kısacası ,,,

benim garip anam evde temzilik yapıyor kv dede gelmiş kıştan beri yıkanmayan yaklaşık 8 metre balkonum var orayla cebelleşiyomuş
bende herhalde çamaşır yıkarım bolcaaa bi de salon cam silip perde yıkıycam hava güzelllsee hafta sonu

yagmur dogrumu anladım yoksa kvdn balkonumumu yıkıyo dedın....?

yagmur dogrumu anladım yoksa kvdn balkonumumu yıkıyo dedın....?
doğru anladın bebeğim bende şoktayım
yıkamış tertemiz yaptı diyo annem berbattı yanii
annem bide kızıyo bu kadının az huyuna gitsen her işini yapr diyo
garibim bilmiyorki çogu şeyi

aynen zor yasemin nazın geçmiyor başkasına,,k.vde desen sabah 8 akşam 5 gibi memur gibi bakmak istiyor haftasonu herkes kendi işim diyo kısacası ,,,

allah yardımcın olsun nediyem cnmmmmmm

bu ananlarımız ne kadar saf ya

adı üstünde kv:27::27::27::37::37:

hoşgeldin boemcimm
sana da hayırlı cumalar

ınan bana o kadar sasırtıcı gelıyo kı....

kayın valıdemı balkonumu yıkarken hayal bıle edemıyorum....

benımkıler hafta sonu burdaydı...

benı bılıyosun,umreden gelır gelmez ıse basladım...

hafta sonuda bunlar cıktı geldı hıc demedılerkı bu ınsanlar ızın kullanmadı barı dıger hafta sonu gıdelım falan...

geldıklerı gun kahvaltıya borekler corekler guzel bır kahvaltı hazırladım...

ogle yemegınede zeytın yaglı kabak,tarhana corbası,pırınc pılavı ve salata yaptım...

dusun 8 kısı geldıler 2 gun kaldılar...

kp soruyo yemekte ne var dıye...

bende zeytın yaglı kabak var falan fılan dıye soze basladım kp yanıtı ayen su;kabakmı one ya,kabakmı yıycez yanı.....?

esımle aksam ıcın tepsı kebebı falan yaparız demıstık...

neyse yemekten sonra cay falan servısı yaptım,yemegı yedıgımızde aksam 4.5 du...

kayın peder yınede aksam yemegı yıycem ıyı bısey olsun dıyo..........................:47:

neyse tepsı kebabını falan de hazırladım ,fırına gonderttık...

yemegın gelmesıne 1.5 saat vardı,esım gelın bıraz yatıp dınlenelım dedı...

uyumus kalmısım....

kv dıyokı senı uyandırmak ıcın geldım yemek gelınce ama uyanamayınca daha da ısrar etmedım herseyı bız hallettık....

gerızekelılır ıste...

hala dusundukce zıvanadan cıkıyorum yaaaaaaa.....

Kayın valıdemı balkonumu yıkarken hayal bıle edemıyorum....

Benımkıler hafta sonu burdaydı...

Benı bılıyosun,umreden gelır gelmez ıse basladım...

Hafta sonuda bunlar cıktı geldı hıc demedılerkı bu ınsanlar ızın kullanmadı barı dıger hafta sonu gıdelım falan...

Geldıklerı gun kahvaltıya borekler corekler guzel bır kahvaltı hazırladım...

Ogle yemegınede zeytın yaglı kabak,tarhana corbası,pırınc pılavı ve salata yaptım...

Dusun 8 kısı geldıler 2 gun kaldılar...

Kp soruyo yemekte ne var dıye...

Bende zeytın yaglı kabak var falan fılan dıye soze basladım kp yanıtı ayen su;kabakmı one ya,kabakmı yıycez yanı.....?

Esımle aksam ıcın tepsı kebebı falan yaparız demıstık...

Neyse yemekten sonra cay falan servısı yaptım,yemegı yedıgımızde aksam 4.5 du...

Kayın peder yınede aksam yemegı yıycem ıyı bısey olsun dıyo..........................:47:

Neyse tepsı kebabını falan de hazırladım ,fırına gonderttık...

Yemegın gelmesıne 1.5 saat vardı,esım gelın bıraz yatıp dınlenelım dedı...

Uyumus kalmısım....

Kv dıyokı senı uyandırmak ıcın geldım yemek gelınce ama uyanamayınca daha da ısrar etmedım herseyı bız hallettık....

Gerızekelılır ıste...

Hala dusundukce zıvanadan cıkıyorum yaaaaaaa.....

ay kabus gibi senin kiler ya bu neya

akşama kadar e..... çalış bide akşam bunlarla uğraş

ne kadar acımasızlarrr

allah güç versinnnnn

Kayın valıdemı balkonumu yıkarken hayal bıle edemıyorum....

Benımkıler hafta sonu burdaydı...

Benı bılıyosun,umreden gelır gelmez ıse basladım...

Hafta sonuda bunlar cıktı geldı hıc demedılerkı bu ınsanlar ızın kullanmadı barı dıger hafta sonu gıdelım falan...

Geldıklerı gun kahvaltıya borekler corekler guzel bır kahvaltı hazırladım...

Ogle yemegınede zeytın yaglı kabak,tarhana corbası,pırınc pılavı ve salata yaptım...

Dusun 8 kısı geldıler 2 gun kaldılar...

Kp soruyo yemekte ne var dıye...

Bende zeytın yaglı kabak var falan fılan dıye soze basladım kp yanıtı ayen su;kabakmı one ya,kabakmı yıycez yanı.....?

Esımle aksam ıcın tepsı kebebı falan yaparız demıstık...

Neyse yemekten sonra cay falan servısı yaptım,yemegı yedıgımızde aksam 4.5 du...

Kayın peder yınede aksam yemegı yıycem ıyı bısey olsun dıyo..........................:47:

Neyse tepsı kebabını falan de hazırladım ,fırına gonderttık...

Yemegın gelmesıne 1.5 saat vardı,esım gelın bıraz yatıp dınlenelım dedı...

Uyumus kalmısım....

Kv dıyokı senı uyandırmak ıcın geldım yemek gelınce ama uyanamayınca daha da ısrar etmedım herseyı bız hallettık....

Gerızekelılır ıste...

Hala dusundukce zıvanadan cıkıyorum yaaaaaaa.....
canım benim napıcan bir kaç gün idare edicen işteee
dün de kv demiş anneme bahsetmiştim burda tezgaın üzsünde baharatlık var o diger çekmenin üstüne koyuyo ben akşam gelince yine yerine koyuyorum.ertesi gün yine değiştiriyo.sordu neden burası daha rahat sana tezgahın boş kalsın.hayır anne ben öle rahat kullanamıyorum dedim geçiştirmiştim.dün demiş anneme ben şuraya koyuyorum yagmur değiştiriyo orası daha ii annemde sen al koy bişi demez dedi.akşam gördüm yine sinirlendim ya düzenime karışmasın dedim.annem bi kızıyo bana sende ne kadar fena olmuşsun böle ne var orda dursa gönlü olr işte ii geçinmeye çalışmıyorsun...bilmiyorki kurbandn beri neden küstük ben neden bu kadar tepkiliyim sevmiyorum bilmiyo
sağol canım,,benim annemde laf ettirmez k.valideme,,sakın saygısızlık yapma der
offffffffff offffffffff onlar duyup üzülmesinde biz yapmacık oluruz

ay kabus gibi senin kiler ya bu neya

akşama kadar e..... çalış bide akşam bunlarla uğraş

ne kadar acımasızlarrr

allah güç versinnnnn

yasemın oyle bır nefret varkı ıcımde artık ne yapsalarda sevemıyorum...hos onlarda nefret etmem ıcın ellerınden gelenı yapıyolar zaten...

gelırken kv me zemzem takımı alıp gelmıstım,

ama vermedım...

ınsan gelınım oglum ve hatta torunum umreden geldı elıme bır hedıye alıp gıdeyım der....

yok anacım adamların umru bıle deıl bende vermedım kuurban olsun aldıgım hedıye ye....

Son düzenleme:

kayın valıdemı balkonumu yıkarken hayal bıle edemıyorum....

benımkıler hafta sonu burdaydı...

benı bılıyosun,umreden gelır gelmez ıse basladım...

hafta sonuda bunlar cıktı geldı hıc demedılerkı bu ınsanlar ızın kullanmadı barı dıger hafta sonu gıdelım falan...

geldıklerı gun kahvaltıya borekler corekler guzel bır kahvaltı hazırladım...

ogle yemegınede zeytın yaglı kabak,tarhana corbası,pırınc pılavı ve salata yaptım...

dusun 8 kısı geldıler 2 gun kaldılar...

kp soruyo yemekte ne var dıye...

bende zeytın yaglı kabak var falan fılan dıye soze basladım kp yanıtı ayen su;kabakmı one ya,kabakmı yıycez yanı.....?

esımle aksam ıcın tepsı kebebı falan yaparız demıstık...

neyse yemekten sonra cay falan servısı yaptım,yemegı yedıgımızde aksam 4.5 du...

kayın peder yınede aksam yemegı yıycem ıyı bısey olsun dıyo..........................:47:

neyse tepsı kebabını falan de hazırladım ,fırına gonderttık...

yemegın gelmesıne 1.5 saat vardı,esım gelın bıraz yatıp dınlenelım dedı...

uyumus kalmısım....

kv dıyokı senı uyandırmak ıcın geldım yemek gelınce ama uyanamayınca daha da ısrar etmedım herseyı bız hallettık....

gerızekelılır ıste...

hala dusundukce zıvanadan cıkıyorum yaaaaaaa.....
vallahi şaka gibi gerçekten sabır seninkiler,,,Allah Var k.pederimin hiç böle şeyleri yoktur melektir çokgüzel olmuş kızım der zaten adam bana ayda yılda bir toplu yemeğe aldığımda felan gelir ,,manavı var orayı işletiyor gece geç kapatıyor 6 yıllık evliyim daha evime pazardan bir şey almadım sebzem meyvam oradan gelir,k.validemde yemek durumunu sorun etmez,,bu yeni evimde çocuğa yazın 10 gün felan baktı balkonumu yıkamışştı 2 defa, oğlan balkonda oynamak istemiş bende şaşırmıştımm normalde iş yapmaz benim evimde
başımızın üstlerinde yerleri varrrrr:20::20::20::20:

Bize kim saygı gösterecekkkkkk:1::1::1::1:

bizde oğlanlarımız biraz akıllı olursa gelinler saygı gösterecek:)))

Back