yok benim adam huylu Allah'tan herkesin evinde falan kalamaz gece eve geliyor tabii çok seviyor zaten ben ayırmak istemiyorum daha dengeli olsun istiyorumm yapacak birçey yok çok kafama takıp bir yerini de kaldırmak istemiyorum aslında sadece bazen sinirleniyorum işte
iyi idare ediyorsun kartsız
kartlardan artık para yüzü görmez olduk aslında
eskiden maaşı alırdık para elimizde olurdu şimdi çalış dur maaşı görmüyoruz bilemmm
işte o oyunlara alışınca zaman nasıl gecior bilmior.
ekledim canım senii
hayatım onları sevmesi beni sevmemesi anlamına gelmiyor onu ebnde biliyorum çocuk değilim evliliğimi 4-5 adamla da kıyaslamıyorum rakibim olamazlar o ayrı ben Allah'a şükür hayatımda ki herşeyi isteyerek başlatıp isteyerek bitirdim kızdığım kırıldığım şu benim sözlerime duygularıma önem vermemesi ben çok fazla zaman geçirmene üzülüyorum kızıyorum diyorum ve yine yine yapıyor ya işte ona kızıyorum gitmesine değil benim sözümü umursamamasına evlilik iki kişilikti hani lafa gelince hep ben ne kadar onun sözlerine hoşlın hoşlnmadığı şeylere önem veriyorsam o da bana aynısını yapmalı canım yoksa arkadaş ahbap bana vız gelir
bi süre sonra sıkılır merak etmehayatım onları sevmesi beni sevmemesi anlamına gelmiyor onu ebnde biliyorum çocuk değilim evliliğimi 4-5 adamla da kıyaslamıyorum rakibim olamazlar o ayrı ben allah'a şükür hayatımda ki herşeyi isteyerek başlatıp isteyerek bitirdim kızdığım kırıldığım şu benim sözlerime duygularıma önem vermemesi ben çok fazla zaman geçirmene üzülüyorum kızıyorum diyorum ve yine yine yapıyor ya işte ona kızıyorum gitmesine değil benim sözümü umursamamasına evlilik iki kişilikti hani lafa gelince hep ben ne kadar onun sözlerine hoşlın hoşlnmadığı şeylere önem veriyorsam o da bana aynısını yapmalı canım yoksa arkadaş ahbap bana vız gelir
boem bi sen kaldın bacım görmediğimiz hatırlatım dedimevet gordum guzelım....
Ayyyyy seker topagı kız bu masaallah....
Yerım ben onu...
Allahım sana ve babasına bagıslasın ınsaallah....
hiç sorma zeliş
valla eşim askere giderken kapattık 2 taneydi kırdım iptal ettirdim kart kullanıycaz dedim para varsa nakit alıyorum yoksa başkasının kartını kullanıyorum çok fazla tutarsa yani:)ama inanılmaz rahatım ay sonuna kadar maşşallah param bitmiyor.eskiden para puff uçuyordu karta
kartsız hayat çok güzel
malesef benim çok fena çatlaklarım var yaa :26::26::26::26::26:
hayatım onları sevmesi beni sevmemesi anlamına gelmiyor onu ebnde biliyorum çocuk değilim evliliğimi 4-5 adamla da kıyaslamıyorum rakibim olamazlar o ayrı ben Allah'a şükür hayatımda ki herşeyi isteyerek başlatıp isteyerek bitirdim kızdığım kırıldığım şu benim sözlerime duygularıma önem vermemesi ben çok fazla zaman geçirmene üzülüyorum kızıyorum diyorum ve yine yine yapıyor ya işte ona kızıyorum gitmesine değil benim sözümü umursamamasına evlilik iki kişilikti hani lafa gelince hep ben ne kadar onun sözlerine hoşlın hoşlnmadığı şeylere önem veriyorsam o da bana aynısını yapmalı canım yoksa arkadaş ahbap bana vız gelir
o benim bacaklarda var
aile danışmanı falan mı deneseniz acaba?
işte bende eşime bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile anlamıyor
çocuk benim yanımda dura dura kız gibi olacakkkkkkkkkk
tek taraflı olmuyor
erkeklere göre onlarda birşey yok
biz çok abatıyormuşuzzzz
3 adet kartım var toplam limit 40.000 düşün halimi
2 tane de iptal ettirdim
ama son 3 den vazgeçemiyorumm:26::26::26::26::26::26:
kız o aile danışmanına falan gider mi adam aile sırrı falan diye hiçbirşey anlatmaz bana da anlattırmaz sanki polat le eşi gidiyor aile danışmanına
iyi idare ediyorsun kartsız
kartlardan artık para yüzü görmez olduk aslında
eskiden maaşı alırdık para elimizde olurdu şimdi çalış dur maaşı görmüyoruz bilemmm
bi süre sonra sıkılır merak etme
konuşcak bişi kalmayınca
3 adet kartım var toplam limit 40.000 düşün halimi
2 tane de iptal ettirdim
ama son 3 den vazgeçemiyorumm:26::26::26::26::26::26:
kız o aile danışmanına falan gider mi adam aile sırrı falan diye hiçbirşey anlatmaz bana da anlattırmaz sanki polat le eşi gidiyor aile danışmanına
evet olur böyle zamanlar ama takmıyorsan iyi
gerçi sende ekızını düşünüyorsun onunla gnlük belli bir zaman birlikte olsa yeter aslında dediğin gibi
seninle ne kadar az görüşse o kadar iyiiii
özlemiş olursunuz hem deee
biz misal bir küselim bir kaç ay konuşmayız ama sonrası güzel oluyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?