Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

az bile yapmışsınnnnnn

almayaydın eveeeee

almayacaktım ama işte yarın iş var diye zaten hem suçlu hem güçlü gitti kızın odasına ben de kızımla yattım insan azıcık mahcup olur bir deil iki değil hergün hergün saatlerce elin adamlarıyla oyun oynamaktan ne zevk alıyor ya beni geçtim kızı hasret kalıyor ah şeytan neler diyor da dur bakalım nererye kadar sabredeceğim

edebildiğince edeceksin kızın için

sabırrrrrrrrrrrrrrrrrr

ama o sabır bende kalmadııııııı artıkkkkkkk:18::18::18:

üzüldüm baby

ama sen öyle pek takmıyordun hayırdır bu aralar

bi takıntı yapmaya başladın sankiii

myheart inan sabretmeye olmamış gibi davranmaya rahat olmaya o kadar çok çalışıyorum ki kızıma odaklanıyorum evime işime gözüme batmasın diye neler neler kendi kendimi telkin etmekten kendimin psikoloğu oldum çıktım ama bazen çıldırıyorum ya tamam arkadaşlık güzel hep yan yana vıcık vıcık bende sevmem ama bu ne ya resmen 7 günün en az 6 günü akşamı onlarla hatta sadece akşam olsa hafta sonu boş ders aralarında tabakaneye b.k yetiştirecekmiş gibi aceleyle bir gidşi var hayır başka şeyler mi diye çok araştırdım yok onların eşleri ile de görüştüm onlar da aynı dertten muzdaripmiş 32 yaşında adam ergen gibi arkadaş sevdasında bende kırılınca bazen kırıyorum ama inan benim kırıldığım onu kırdığımdan çok çok çok fazla

ya ben geçen sene diyetisyene gitmiştim o diyeti yapıyom bennn

cnm kendimi bildim bile hep kilo bende problem idi

sanırım gen meselesiii hepimiz tombikiz anne tarafı hoş bize gelen gelinlerde tombikleşiyo

Diyetisyene de gittim

zayıflama ürünleri kullandım

spora da gittim

ama herşey sende be beyinde bitiyor bunu biraz geç öğrendim

evet gen faktörü çok önemli benim halalarımın ikisi de 100 ün üzerinde tabii boyları da var Allah'ım :26::26::26:
tabii annem de tombiş ama çok değil eti sıkıdır ben sıkı değilim ama boyuma göre 3-4 kilom var aralık gibi diyet sevdasıan düşünce 5 kilo verip biraz da midemi küçütültüm iyi oldu ama şimdi de hiç diyete girişesim yok

offffff

benim eşimde haftada 2gün dışarıda oluyor

2 gün kesin işim var der pc başına geçer ama hakkaetten iş yapar

kaldı sana 3 gün

perşembe kurtlarını izler bizle bi ilgisi yok

kalan günlerde bilmem çok verimli geçmiyor sankii

Allah sabır versin baby

problemin bazen üstünü kapatıyoruz

ama o hiç kapanmıyor malesef

yok bizlerin kırılmaya üzülmeye hakkı yok

ayarlanmış robot gibi sorumluklarımız yerine getirmeye çalıştıkca taviz verdikçe adamlar tepemize çıkarlar

üzüldüm baby

ama sen öyle pek takmıyordun hayırdır bu aralar

bi takıntı yapmaya başladın sankiii

myheart inan sabretmeye olmamış gibi davranmaya rahat olmaya o kadar çok çalışıyorum ki kızıma odaklanıyorum evime işime gözüme batmasın diye neler neler kendi kendimi telkin etmekten kendimin psikoloğu oldum çıktım ama bazen çıldırıyorum ya tamam arkadaşlık güzel hep yan yana vıcık vıcık bende sevmem ama bu ne ya resmen 7 günün en az 6 günü akşamı onlarla hatta sadece akşam olsa hafta sonu boş ders aralarında tabakaneye b.k yetiştirecekmiş gibi aceleyle bir gidşi var hayır başka şeyler mi diye çok araştırdım yok onların eşleri ile de görüştüm onlar da aynı dertten muzdaripmiş 32 yaşında adam ergen gibi arkadaş sevdasında bende kırılınca bazen kırıyorum ama inan benim kırıldığım onu kırdığımdan çok çok çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…