• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

4 yaşına girecek canımm ortalık hastalığı,,,üşütme geniz akıntısı boğazlarda iltihap,çok şükür ateşi yok,beni en korkutan o zaten,bir kere havale geçirdik Rabbim yaşatmasın bidaha

geçmiş olsun. havale riski 3 yaşından sonra azalır. inşallah bir daha yaşamazsınız. ben de ateşten çok korkarım.
en kötüsü de çocuk hastayken işte olmak..bol bol yıkamak lazım vefa çocukları. 2010 doğumlu mu?
benim kızım da öyle.. kreşe gidiyor mu?

bak bilmiyordum onuu
eczanede satılıyormuuu
buharda epey etki yapıyor ama
dur :34::34:onuda deneyimmm

sadece eczanede satılıyor zaten. ben bu kış yedek yedek bulundurdum evde. viks hiç bir şey inan bak ikisini de kullandım.
ben mavi şişeli olanı alıyorum okaliptuslu.
harika bir şey.
12 tl mi ne öyle bir şey.

günaydın. ben de bergamot aromalı çayımı içiyordum..

günaydın ipekciğim hoşgeldin canım afiyet olsun bende çok severim bergamot aromalı çayı

günaydın mutluşummm uykususunu alamayan sersem sersem biriyim vallahi ya,,,akşam paşayı doktora götürdük iltihap olmuş boğazları bir şey yemiyor,,nefes zor alıyor uyuyamadık yine,,burun spreyide açmadı ya ,babaanneye ırakırken ağlıyor seni çok seviyuorum işe gitme diye,,,yağlarım eridi vallahi ya,,hergün aynıı seneryo hergün aynı hüzünlü filmm...sen nasılsın kuzucumm

günaydın canım geçmiş olsun inşallah biran önce toparlanır paşamız canım
sorma vefa sabah bende aynı durumu yaşadım abrar babayla kaldı bugun
eşim oyaladı da ben öyle kaçtım annem gidiyo diye bağırıyo ya

Napak ölek mi der gibi olduu :9:

evet napak ölek mi?

Günaydın kızlarr
bugün çok uykum varr
kahvaltımı yaptım
işlere bakıyorum birazzz nasılsınız

günaydın canım herkesin uykusu var bugün topik olarak uyuyalım en iyisi

günaydın kızlarrrrr

nasılsınızzzzzzzzz

burda çok güzel bir hava var fakatttt biz içerde çalıştığımız için hava dan faydalanamıyoruzzzzzzzzz:50::50:

günaydın canım hoşgeldin uykum var benim
sen nasılsın?

Simit çok çabuk acıktırıyor. o an yemek çok güzel ama öğleni bulamıyorum ben yediğim zaman. bir de 250 kalori mi ne.
benim sabah menüm 1 elma. arkasından bergamot aramolı çay...9 gibi türk kahvesi.
öğlene kadar sadece bitki çayı..
çok acıkırsam mutfakta biraz yoğurt yiyorum bir iki kaşık..

canım rejim mi yapıyorsun?

yok ya dikkat etmek için güya yaptıklarım ama benim tek zayıf noktam tatlı.
her gün mutlaka çikolata falan yerim. yemesem zaten ben hafif beslenen biriyim tüy sikletten çıkmam da. olmuyor müthiş tatlı yiyorum.
doğumdan sonra bölgesel olarak yağlanmalar oluştu. onların etkisi de var tabi. 56 kiloyum ben de.. ama bir çıkıyorum bazen 58 oluyor. bu da ödemle alakalı galiba:36::36:
yaza kadar bir kaç kilo versem ne alaaa

Benimde mesela oturunca göbecik çıkıyor, birde dar pantalon felan giyince..
Zayıfım sonuçta ama doğumdan bişi kalıyor işte..
Biraz hareketle sıkılaştırmak lazım ama vakit yok..
Ewe zor atıyoruz kendimizi biliyorsun :1:
Ben daha 54'ü görmedim..
52 - 53 arası gidiyorum ama bazen yani özellikle adet zamanlarımda karnımda
çok şişlik oluyor.. Ozaman kendimi kilolu bile çok hissediyorum..

Bu arada bende asla tatlıya hayır diyemeyenlerdenim..
Çikolatasız, tatlısız hayat bi hiçtirr :36:

günaydın ipekciğim hoşgeldin canım afiyet olsun bende çok severim bergamot aromalı çayı

evet napak ölek mi?

sen nasılsın?

yok canım nerede ya.. bugün başlıyorum öğlen bırakıyorum. aslında dikkat etmeye çalışıyorum diyeyim. sabah iyi gidiyor öğlen mesela bugün su böreği varmış yemekte yemezsem gözüm kalır. bu şekilde kilo verilir mi???
ben doğumdan sonra çok iradeli davranmıştım. bir daha o istikrarı sağlayamadım.

[ı]ne güzel valla
burda yok öle bitki çayları falan
al bi de kamu diye sevinirler
burada çay için kazan var o beleş
normalde çaycı saat başı çay getirip bırakırsa aylık 15tll
bende çayımı kendim alıyorum sıcak su var nasılsa
pintiyimdir biraz 15lira vermem hayatta
[/ı]
bizimde bitki çaylarımız varşekercim,şuan bitki çayı içiyorum bende,,,dimek kamu dedikleri okadar hava atılacak bi yer değilmiş be canım:)))
vefacım akşam yatarken odasına soğanı dörde böl koy sprey falan açmıyor malesef hepsi geçici çözüm
soğanı bir dene olmadı sıcak bir suyun içine biraz vicks koy mentollü odasında yine bunları da dene

geçmiş olsun bu arada tatlım

aa soğanı bilmiyordum,,vicksi kayın validem sürüyordu bağrına,bende okaliptüs esansı var aynı vicks gibi kokuyor sıcak suya damlattım benim geniz tertemiz çocuğun ki açılmadı gece,,soğanı deneyceğim

Benimde mesela oturunca göbecik çıkıyor, birde dar pantalon felan giyince..
Zayıfım sonuçta ama doğumdan bişi kalıyor işte..
Biraz hareketle sıkılaştırmak lazım ama vakit yok..
Ewe zor atıyoruz kendimizi biliyorsun :1:
Ben daha 54'ü görmedim..
52 - 53 arası gidiyorum ama bazen yani özellikle adet zamanlarımda karnımda
çok şişlik oluyor.. Ozaman kendimi kilolu bile çok hissediyorum..

Bu arada bende asla tatlıya hayır diyemeyenlerdenim..
Çikolatasız, tatlısız hayat bi hiçtirr :36:

aa senin yapın baya zayıf demek ki. ben bekarken ancak 52-53 falandım.
ben doğumdan sonra mekik aleti aldım. 2 hafta ancak yaptım. sonra evde fazlalık gibi göründü gözüme kardeşimin eşine verdim. spor bizim kültürümüzde yok.:1:olsa zamansızlık bahane.

günaydın kızlar bu arada bende de uykusuzluk var

oğlanın sağ el yüzük parmağı şiş geceden beri onu kremle

gönlünü yap sabah da zor gitti ama gitti yapacak birşey yok

çok ağrırsa söyle öğretmenine beni arasın dedim bakalım

diken üstündeyim bakalım

yağmur bilmiyorum ya daha önceden oldu o farkında değil ya da gece

uyurken falan ters bir hareketle oldu

Canım geçmiş olsun,
Daha öncede oldu demişsin..
Bi doktora göster bence..
Çekmesin o ağrıyı yawrum :ssz:

bizimde bitki çaylarımız varşekercim,şuan bitki çayı içiyorum bende,,,dimek kamu dedikleri okadar hava atılacak bi yer değilmiş be canım:)))

aa soğanı bilmiyordum,,vicksi kayın validem sürüyordu bağrına,bende okaliptüs esansı var aynı vicks gibi kokuyor sıcak suya damlattım benim geniz tertemiz çocuğun ki açılmadı gece,,soğanı deneyceğim

viksi aslında direk vucuduna sürmek zararlı diyorlar. ama annemler bizi öyle büyüttü o da başka bir şey.yeni kanunlar çok çatışıyor eski çocuk büyütme teknikleriyle:)

günaydın kızlar bu arada bende de uykusuzluk var

oğlanın sağ el yüzük parmağı şiş geceden beri onu kremle

gönlünü yap sabah da zor gitti ama gitti yapacak birşey yok

çok ağrırsa söyle öğretmenine beni arasın dedim bakalım

diken üstündeyim bakalım

canım günaydın hoşgeldin geçmiş olsun
neden şişti acaba?

yok canım nerede ya.. bugün başlıyorum öğlen bırakıyorum. aslında dikkat etmeye çalışıyorum diyeyim. sabah iyi gidiyor öğlen mesela bugün su böreği varmış yemekte yemezsem gözüm kalır. bu şekilde kilo verilir mi???
ben doğumdan sonra çok iradeli davranmıştım. bir daha o istikrarı sağlayamadım.

ama dikkatlisin canım maşallah bende dikkat etmeye çalışıyorum ama
nerde dediğin gibi sabah iradeli olsam akşam olamıyorum bende
su böreğini de kaçırma canım ye ye:27::27::27:

giy ya bir şey olmaz.. Zaten neyse o mayodan da aynı değil mi:1:
kız ben doğumdan önce 50-52 arası bişiydim mayokini bile giyiyordum iyidi fiziğim şimdi nasıl giyeyim göbek fırlar basenler zaten allahlık:((((
en iyisi göbeği kapalı etekli mayo:)

Günaydınlarrrrr

günaydınlarrrrrr

nasılsınız kızlar,

var mı kaçırdığımız şeyler,

dün gelip başladık yine işe, ama ne geliş akşam nasıl oldu anlamadım yemek yemeyi unutmuşum o derece yani :53::53::53::53::53:

bugün de fena buralar

bu bir haftalık tatilin getirdiklerini toparlamak bir ayımı alacak heralde

ama olsunnnnnn yaa

çok güzel geçti izin dün işe ağzım kulaklarımda döndüm valla:1::1::1::1::1::1::1:

böyle bir relaks tavırlar filan ohhhhhh:27::27::27::27:

geçmiş olsun. havale riski 3 yaşından sonra azalır. inşallah bir daha yaşamazsınız. ben de ateşten çok korkarım.
en kötüsü de çocuk hastayken işte olmak..bol bol yıkamak lazım vefa çocukları. 2010 doğumlu mu?
benim kızım da öyle.. kreşe gidiyor mu?
6-7 yaşına kadar riski var korunması lazımmzaten atşi olsa izin alıcamm çok şükür yok,,her ufak hastalığında korkumuzdan ilaca doktora sarılıyoruz işte,,kreşe göndermeye korkuyorum inan,,seneye başlatacağım çok zor bu işler canım 2010 nisan doğumlu

evlat işte hissediyorlar ya,,küçükken bu kadar peşime düşmezdi yavrum şimdi çok düşkün hatta üzülürdüm ağlardım beni aramıyor diye,,,şimdi bu hali daha acıymış anladımm
evet napak ölek mi?

sen nasılsın?

viksi aslında direk vucuduna sürmek zararlı diyorlar. Ama annemler bizi öyle büyüttü o da başka bir şey.yeni kanunlar çok çatışıyor eski çocuk büyütme teknikleriyle:)
aynen öle annem önce sırtıma sürerdi gazetyle kapatırdı yetmezse bide burnumun ucuna sürerdi nefesim açılsın diye ayy oda çok yanardı.öle böle büyüdük yaniii.şimdiki nesil çıtkırıldım:55:

6-7 yaşına kadar riski var korunması lazımmzaten atşi olsa izin alıcamm çok şükür yok,,her ufak hastalığında korkumuzdan ilaca doktora sarılıyoruz işte,,kreşe göndermeye korkuyorum inan,,seneye başlatacağım çok zor bu işler canım 2010 nisan doğumlu

bir de ilginç bir şey var. ben de kızım küçükken dr ye götürmüştüm. ateşten çok korkuyorum havale vs geçirir mi diye de. o da bana sen ya da eşinin çocukluk öyküsünde var mı demişti. biz de yok ama benim kardeşimde vardı. o bile etkileyebilir demişti. o yüzden ben de 38 derecede dahi ilaç veriyorum.

günaydınlarrrrr

günaydınlarrrrrr

nasılsınız kızlar,

var mı kaçırdığımız şeyler,

dün gelip başladık yine işe, ama ne geliş akşam nasıl oldu anlamadım yemek yemeyi unutmuşum o derece yani :53::53::53::53::53:

Bugün de fena buralar

bu bir haftalık tatilin getirdiklerini toparlamak bir ayımı alacak heralde

ama olsunnnnnn yaa

çok güzel geçti izin dün işe ağzım kulaklarımda döndüm valla:1::1::1::1::1::1::1:

Böyle bir relaks tavırlar filan ohhhhhh:27::27::27::27:
ohh gezdin tozdun geldin zeliş
valla oglunla gününü gün ettiniz
bi gün evde oturmadın maşallah faceden takip ettimmm
ohhhh ogluşiunda pek keyifliydi annesi yanında

bir de ilginç bir şey var. Ben de kızım küçükken dr ye götürmüştüm. Ateşten çok korkuyorum havale vs geçirir mi diye de. O da bana sen ya da eşinin çocukluk öyküsünde var mı demişti. Biz de yok ama benim kardeşimde vardı. O bile etkileyebilir demişti. O yüzden ben de 38 derecede dahi ilaç veriyorum.
bende işte ondan çok korkuyorum ben küçükken havale geçirmişim ve etkilerini 12 yaşına kadar yaşadım:(
onun için kızım teklikede diye sabaha kadar nöbet tutuyorum ateşlenincee....

aa senin yapın baya zayıf demek ki. ben bekarken ancak 52-53 falandım.
ben doğumdan sonra mekik aleti aldım. 2 hafta ancak yaptım. sonra evde fazlalık gibi göründü gözüme kardeşimin eşine verdim. spor bizim kültürümüzde yok.:1:olsa zamansızlık bahane.

Ewe kocaman yürüyüş bandı alıpta öyle kenarda çok tuttanlar war süs niyetine..
Ewet benim bünyem çok zayıf cnm ya çabuk yorulurum dirençsizim..
Ben ewlendiğimde 46 kilo felandım.
Doğumdan sonra 50 kiloya düştüm..
Üstüne 3 kilo aldımmm okadar :32:
Amann böyle kalayımm
:27:

Back