- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
Kızlarrr bugün çok eksiğizz biz yaa ne zaman tam anlamıyla kadro tamam olcakk yaa![]()
sen yokkende biz böle eksiktik işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr bugün çok eksiğizz biz yaa ne zaman tam anlamıyla kadro tamam olcakk yaa![]()
kısss doğurmayacak olsa ben doğurmazdımmm
çok korkardımm hele doğumhane girdin mii heptenn korkmuştummm ama o an rabbimin verdiği cesareti kimse vermiyor helede kucağına alınca korku acı diye bişi kalmıyorrrrrrrrrr r
Ben takılmıyorum ki, şöyle kalabalıklaşsan iyi kaynaşsak diye dediydim sadece :26:oooooo bebeğim sen takılma tam olmalara
Napıyon kuzu ya neden gelmiyon fazlaa :26:aynennnnn tatlllımmmm![]()
sen yokkende biz böle eksiktik işte((((((((((((((((((
genic in dogumu ve korkularıkonu ne?
Anneler ve çocuklar mı?
[sıze=3]kızlarrr bugün çok eksiğizz biz yaa ne zaman tam anlamıyla kadro tamam olcakk yaa[/sıze]
Ben takılmıyorum ki, şöyle kalabalıklaşsan iyi kaynaşsak diye dediydim sadece :26:
Napıyon kuzu ya neden gelmiyon fazlaa :26:
Oyy bi daha ban yemicemm![]()
yasemin yetiş kaş yapiyim derken göz çıkardım sanırım üzüldüm
genic in dogumu ve korkuları
kısacası konu dogum
benimkide sezeryandı çok istedim normal olmadı
amann sağlıklı olsundaa ne önemi var
Benn özlemedimmmm puahahahahamyheartt
çok yoğun gelemiyom diyo
bende yokluğun bellii
özleyin beni diyorr çatlakkk
yEME tabii uslu ol uslu her laf söyleyene cevap verme,,,madalya takmıyorlar,,,çeneni kapatıyolar böle işte,,,sonra kuzu kuzu biziseyrediyosunnn bende üzülüyorum bak
Benn özlemedimmmm puahahahaha
Abowww dövcek beni şimcikk buu :18:
SOL kulak kızarınca ne olurdu, biri mi dedikodu mu yapıyo olurduu :44:
Sol kulak kıpkırmızı şu an diğer kulağıma göre![]()
sen öle düşünme sağ sağlığaaa,,,sol varlığaaa de,,,iii düşün ii olsun bebeğimm
aranıza yeni katıldım bayanlar.. konular ne, neler yapılır burada pek kavrayamadım ben ya :44:
karıştırma orasını şekercim iiye yoralımm:)Bi dk o göz seğirdiği zaman denmiyormuydu yaw :44:
Kızlarrr ben ramazan ayı gelsin çok istiyorumm..
Sahura kalkmayı çok sewiyorum..
Birde yaz ayına geliyorya, balkonda yapıyoruz sahuru ayy çok güzel oluyor ya![]()
aranıza yeni katıldım bayanlar.. konular ne, neler yapılır burada pek kavrayamadım ben ya :44:
karıştırma orasını şekercim iiye yoralımm:)
ayyy bende pek severimmmm balkonda sahur kahvaltı yapmayı çok seviyorummmm biz genelde kahvaltı yaparızzz
hoş geldin canımmm kendini tanıtarak sohbetimize başlayabilirsinnn
Bizde cnm hep kahvaltı tarzı..
Yemek ağır gelir o saatte çünküü..
Keşke gelse ramazan..
Eyüp sultana muhakkak gideriz, ozaman başka oluyor sanki..![]()