Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlı tüzlu börek ve salata yapıcam ama ne yapıcammm
çeress düşünmüyorummm da pastalar ve meyva hazırlanacakkk ,,o çocuklar için şekerlemeler süslü pastalar yapmıştı ayrıca menü hazırlamışşş
canlarım ne yaparsınız ben şimdi çarşı işlerini hallettim yemek faslına geçicem anacım ben evde olmaktan hiç bir şey anlamadım
okudan daha fazla yoruldum sayılır eneeeeeeeeee böyle dinlememi olur :44:
inşalllahh hayırlısı ile bbeiş dünyaya gelir ilk olunca heyecan başka tabi,,,ayyy anam sanki 10 çocuk doğurmuş gibi konuştum :)))
lililililili yarimm benim adamda oğlak oldu mu şimdi bu pehhh yavrum bizi bırakan değil bizim bıraktığımızın kafasında kırdığı taşlarla karadenize çift yol gidiş geliş asfalt yaparlar![]()
izin miiiiiiiii, o ne güzel bi kelime öyleeeee :))) 8. haftamdayım daha heralde doğuma 4 hafta kala anca![]()
normal baby evde olunca öyle oluyor
bizim evede bi el atsan :)
puhahahaaaa koptumm aynennnn
ooo dahaa çok warmışş yawww :26:
çeress düşünmüyorummm da pastalar ve meyva hazırlanacakkk ,,o çocuklar için şekerlemeler süslü pastalar yapmıştı ayrıca menü hazırlamışşş
şimdi tatlı ne yapıcan bir de bir gün önceden bir tuzlu bir tatlı kurabiye yapabilirsin bence
ertesi güne çok işin kalmaz börek midye börek var hem göze güzel görünüyor hemde bir gün önceden onu da sarıp buzdolabında bekletebilirsin ertesi gün pişince çok güzel oluyor ben denedim biliyorum yapmayı düşünürsen tarifi nerden aldığımıda söylerim bir de buradan aldığım kremşantili kurabiye tarifi var o da çok güzel oluyor tuzlu içinde tam tuzlu değilde böyle tatlı ekşi bir tarif var onu önerebilirim
Kızlarrrrrrrrrrr
burası benim sonum olacakkkk
eft yanlış yere yaptımmmmmm
neyse ben hesap vereyim bi abowww:18::18::18::18::18:
Gelemezsem görüşürüz iyi akşamlarrr
canlarım ne yaparsınız ben şimdi çarşı işlerini hallettim yemek faslına geçicem anacım ben evde olmaktan hiç bir şey anlamadım
okudan daha fazla yoruldum sayılır eneeeeeeeeee böyle dinlememi olur :44:
maşallah genic sende de yok yokk
beni ne ile tehtit ediyorsun canım zaten geldiğin mi var satış yaptın satışşş![]()
napalım buralarda büyütcem bende artık, hamilelikle ilgili önerilerinizi beklerim![]()
gelmem tabeee ,,,sende dükkanın başında otur yoklama tut şekerimmm kaçanları böleee yakala işte:)))
aboovvvvvv hadi kolay gelsin allah yardım etsin tatlım
evde olunca normal tatlım
kız dur ben bir evde olsam valla neler neler yapıcam da
hoşşş önceleride çok yapardım seviyorum ben mutfakta birşeyler yapmayı denemeyi
aboovvvvvv hadi kolay gelsin allah yardım etsin tatlım
evde olunca normal tatlım
kız dur ben bir evde olsam valla neler neler yapıcam da
hoşşş önceleride çok yapardım seviyorum ben mutfakta birşeyler yapmayı denemeyi
neyse hallettimmmmmm
patron bişi demedi bariiiiii
![]()
dedim ya hadi ben gittiğimde yeniydi demekki üstüne pek de birşey koymamışlar bu yüzden gitmeye değmez gibi geldi o anlatınca tabii en bilirsin bebeğim
dedim ya hadi ben gittiğimde yeniydi demekki üstüne pek de birşey koymamışlar bu yüzden gitmeye değmez gibi geldi o anlatınca tabii en bilirsin bebeğim
neyse hallettimmmmmm
patron bişi demedi bariiiiii
![]()
ben öyle çok uğraşmayı sevmiyorum yaa
çok tarif de bilmem![]()
iyi gözün aydın
ben öyle çok uğraşmayı sevmiyorum yaa
çok tarif de bilmem![]()