• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canlarım ne yaparsınız ben şimdi çarşı işlerini hallettim yemek faslına geçicem anacım ben evde olmaktan hiç bir şey anlamadım:53::53::53::53::53::53::53:
okudan daha fazla yoruldum sayılır eneeeeeeeeee böyle dinlememi olur :44:

tatlı tüzlu börek ve salata yapıcam ama ne yapıcammm

çeress düşünmüyorummm da pastalar ve meyva hazırlanacakkk ,,o çocuklar için şekerlemeler süslü pastalar yapmıştı ayrıca menü hazırlamışşş

vefacan müsaitsen yarın akşamda biz geleceğiz yani böyle izzet ikram kaçmaz babyyyy:32::32::32::32::32:

inşalllahh hayırlısı ile bbeiş dünyaya gelir ilk olunca heyecan başka tabi,,,ayyy anam sanki 10 çocuk doğurmuş gibi konuştum :)))

bundan önce bi düşüğüm oldu ama çok beklemeden geldi meleğim :) sende kaç tane var 2 garanti :))))[/QUOTE]

yok canım bende bitane paşa var 3,5 yaşında Rabbim evlatlarımızı bağışlasın bende 30 yaşındayım uşakta yaşıyorum 6 yıldır evliyimmm aslen samsunluyummm çalışıyorum öz.sektörde bende[/QUOTE]

Allah bağışlasın canım ahh oğlanlar çok tatlı oluyo yaa, ablamın var bitane 8 aylık tosun paşası çıldırıyorum ona :1:
işle çocuk zor ama dimii

lililililili yarimm benim adamda oğlak oldu mu şimdi bu pehhh yavrum bizi bırakan değil bizim bıraktığımızın kafasında kırdığı taşlarla karadenize çift yol gidiş geliş asfalt yaparlar:29:

puhahahaaaa koptumm aynennnn :52::52::52:

izin miiiiiiiii, o ne güzel bi kelime öyleeeee :))) 8. haftamdayım daha heralde doğuma 4 hafta kala anca :52:

ooo dahaa çok warmışş yawww :26:

çeress düşünmüyorummm da pastalar ve meyva hazırlanacakkk ,,o çocuklar için şekerlemeler süslü pastalar yapmıştı ayrıca menü hazırlamışşş

şimdi tatlı ne yapıcan bir de bir gün önceden bir tuzlu bir tatlı kurabiye yapabilirsin bence

ertesi güne çok işin kalmaz börek midye börek var hem göze güzel görünüyor hemde bir gün önceden onu da sarıp buzdolabında bekletebilirsin ertesi gün pişince çok güzel oluyor ben denedim biliyorum yapmayı düşünürsen tarifi nerden aldığımıda söylerim bir de buradan aldığım kremşantili kurabiye tarifi var o da çok güzel oluyor tuzlu içinde tam tuzlu değilde böyle tatlı ekşi bir tarif var onu önerebilirim

şimdi tatlı ne yapıcan bir de bir gün önceden bir tuzlu bir tatlı kurabiye yapabilirsin bence

ertesi güne çok işin kalmaz börek midye börek var hem göze güzel görünüyor hemde bir gün önceden onu da sarıp buzdolabında bekletebilirsin ertesi gün pişince çok güzel oluyor ben denedim biliyorum yapmayı düşünürsen tarifi nerden aldığımıda söylerim bir de buradan aldığım kremşantili kurabiye tarifi var o da çok güzel oluyor tuzlu içinde tam tuzlu değilde böyle tatlı ekşi bir tarif var onu önerebilirim

maşallah genic sende de yok yokk

Kızlarrrrrrrrrrr

burası benim sonum olacakkkk

eft yanlış yere yaptımmmmmm

neyse ben hesap vereyim bi abowww:18::18::18::18::18:

Gelemezsem görüşürüz iyi akşamlarrr

aboovvvvvv hadi kolay gelsin allah yardım etsin tatlım

canlarım ne yaparsınız ben şimdi çarşı işlerini hallettim yemek faslına geçicem anacım ben evde olmaktan hiç bir şey anlamadım:53::53::53::53::53::53::53:
okudan daha fazla yoruldum sayılır eneeeeeeeeee böyle dinlememi olur :44:

evde olunca normal tatlım

maşallah genic sende de yok yokk

kız dur ben bir evde olsam valla neler neler yapıcam da

hoşşş önceleride çok yapardım seviyorum ben mutfakta birşeyler yapmayı denemeyi

neyse hallettimmmmmm

patron bişi demedi bariiiiii

:50:

ben öyle çok uğraşmayı sevmiyorum yaa

çok tarif de bilmem :(

dedim ya hadi ben gittiğimde yeniydi demekki üstüne pek de birşey koymamışlar bu yüzden gitmeye değmez gibi geldi o anlatınca tabii en bilirsin bebeğim

bencede

illa gidelim derse

arkdaaşı ile bırakırım gezerler sonra alırımmmmmmmmm

dedim ya hadi ben gittiğimde yeniydi demekki üstüne pek de birşey koymamışlar bu yüzden gitmeye değmez gibi geldi o anlatınca tabii en bilirsin bebeğim

kolay gelsinn canm sana

neyse hallettimmmmmm

patron bişi demedi bariiiiii

:50:

hadi gözün aydın yasminnn

ben öyle çok uğraşmayı sevmiyorum yaa

çok tarif de bilmem :(

bende öyle incikli boncuklu tariflerle uğraşmam uğraşamam o kadar sabırlı değilimdir tarifde ezbere bilmem zaten :9::9::9:

netten aldıklarım var dosya yaptım özellikle yaptıklarımı onları bilirim ama her defasında

açar dosyadan bakarım ezbere olmazzzzzzz

bir de tabiii evdekiler yerse saklarım tarifi yoksa at çöpe bir daha yapmam

Back
X