hoşgeldin kuzucum
kız bozma moralini yaparsın yine
hoşbulduk anne :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin kuzucum
aynen öyle canım ii insanlara denk geldiler,,, kuzenimin üvey kızları benim düğünümde bi yardım ettiler inan akrabam onlar gibi olmamıştır şaştım kaldımmm işteee
inşallah bebeğim ama kendi kanından olmadığı için çok zorrr,,,tabi bunun ii örnekleri yokmu var,,,benim kuzenim var bekar kızdı 4 çocuklu bir adama aşık oldu,,eşi ölmüştü,bütün aile tepki verdi ama o diretti evlenmek istediğine,,,çocukları bekardı 3 kız bir oğlan,,onlara annelik yaptı 3 kızı evlendirdi çeyizlerini yaptı bir bekar ünivde oğlan var şimdi kalan ,birde kendi bir çocuk yaptı ilkokul da kızı var,kendi evladından ayırt etmedi hiç birini,,,çocuklarda onu kabullendiler çok sevdilerrr,,,şimdi kuzenim 40 yaşındaa 2 tane üvey torunu var:))çok mutlularr
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşş..
Aminnn..
Aminnn..
Ewett.. Bakalım birde tanışma faslı var dimi..lillll önce onun ailesi ile tanış hiç belli olmaz hayat bu
nelerle karşılaşacağımızı neler olabileceğini bilmiyoruz
şimdiden de canını sıkma tatlım
aynen öyle canım ii insanlara denk geldiler,,, kuzenimin üvey kızları benim düğünümde bi yardım ettiler inan akrabam onlar gibi olmamıştır şaştım kaldımmm işteee
ne güselllll
ama artık böyle kişilerle karşılaşmak zor
benım arkadaşım 9 ay evli kaldı sonra boşandı 10 yıldır korkuyordu 2 ci evlilğe hazır hissetmiyordu birde ne aileden ne başka biryerden desteği vardıı
evini de aldı işide vardııı ama yalnızdı
sonunda buldu istediği gibi birini ama 3 çocukluydu adam ve çocukları kabullendi çokta iyi anlaşıyorlar şimdi beraber yaşıyorları
şimdi nişanlı herşey güzel gidyor yakın zamanda nikah kıyacaklarr
artık onunda mutlu olmaya hakkkı varr
inş lilyyy sende istediğin gibi birini bulursun sana sahip çıkacak çocuğuna sahip çıkacakkk
oyyy oyyy geçen gün de benim başıma geldi olay
sabah erken gelip ekstra hesap işleri var bizim
onları tam halletmiştim
pat elektrikler gitti
yarım saatlik emeğim heba olduu![]()
hoşgeldin kuzucum
ödemelr vardı onları yaptım
bide yemek yedim :) bugün gözüm doymuyor heee![]()
bende 1 saatlık emekkkkkkkk
başka altarnatifim yokkı
yuh benide yeeeeeee
ne yedinnnnn
inşallahhhh seninde arkadaşınn mutlu oluuurrr canımmm ,,ne güselllll
benım arkadaşım 9 ay evli kaldı sonra boşandı 10 yıldır korkuyordu 2 ci evlilğe hazır hissetmiyordu birde ne aileden ne başka biryerden desteği vardıı
sonunda buldu istediği gibi birini ama 3 çocukluydu adam ve çocukları kabullendi çokta iyi anlaşıyorlar şimdi beraber yaşıyorları
inş lilyyy sende istediğin gibi birini bulursun sana sahip çıkacak çocuğuna sahip çıkacakkk
all işte bazen annemm der yeri gelir yedi kat elim dediğin akrabandan önde gelir diyeeeEwett.. Bakalım birde tanışma faslı var dimi..
Bakalım o haddeye gelebilecek miyiz, oda war tabii..
Daha yeni oduğumuz için..
öyle cnm doğrudurr..
Abimin düğününde delan hep aile dostlarımız yanımızdaydı..
Akrabalar sadece salonda masada hazır kuruldular okadar![]()
bende 1 saatlık emekkkkkkkk
başka altarnatifim yokkı
yuh benide yeeeeeee
ne yedinnnnn
çook diil yasmin
1 kase çorba
yarımdan az ekmek![]()
Patron geldi
Yemek söyleyelim dedi
ben kem küm tabii
adam ne bilsin dolaptaki makarnayı bitidimii
bari söyleyeyim dedm
1çorba o kadar
ama ekmek olmayaydı iyiydi :)
çook diil yasmin
1 kase çorba
yarımdan az ekmek![]()
ne güselllll
ne şaşırıyon kıssssssssssssssssssssssss
afiyet olsunnn
akşama nohutmu var
istemem yan cebime koyyyy
Aminnn..
evet ama nohut da nohut olmuş yanii
ağzıma layıkk
yemeye doyamadım dünnn :)