Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

rabbimin koruduğunu kimse korumaz cnmm

allah doğmamış bebişine bağışlamışşşşşş enişteniiii

günaydın benim tatlı güzel çıtır arkadaşlarım
bugün evdeyim kızın kahvaltısı bitti ev toplayacağım şimdi de ev Allah'ına kavuşmuş vaziyette
Az önce kız bilgisayarı açtığımı görmesin diye ipad midir ne zıkkımdır ondan yazayım dedim ne oldu bilemedim bir anda silindi resmen sinirden çıldırdım
Vefacan öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım
Yasooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmm yavrum benim dişlerde kötü beni de eze eze götürecek biri lazım:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
mutluşum günaydın canımsın
genic cikk seni ve bebeğini bugünde kokulu öpücüklere boğuyorummmm
pompiş ile manolya gelirse onları da öptüğümü söyleyin
myheartttttımmmm gariban yatışı zengin kalkışı olmuş ama seninki aman o da kazak giysin yavrum ya da süveter işte annem benim de çalışan bir kadındı bazen vakitsizlikten gömleğin sadece önünü ütülerdi diğerleri ceketin içinde kalıyor diye
lilililililililililililililililililil yarimm bugün tey tey modundasın ama ben yokum hep birlikte halay çekecektik yaaaaa
ayrıca daha fazla yazman canım ceza falan gelir zaten sürekli siz diyor tuhaf imalar üzerime alınmayacağım genicikn hatrına yasoomun korkusuna yaniii
hepinizi öpüyorum fırsatı olursa uğrayacağımm beni özleyin anacımmm

günaydın canım hoşgeldin allah kolaylık versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…