sağol canımmm vallahiii çokk şükür kurtuldu,,ablamla telde konuşuyordukta 30 metre köy yolunda camdan tarlaya fırlamış yahuu,,mucize diyorlar vallahii ,,toprak zemine düşmesi kurtarmış,,yazık çeneside kaymış açamıyor pipetle besleniyormuş sıvı olarak
rabbimin koruduğunu kimse korumaz cnmm
allah doğmamış bebişine bağışlamışşşşşş enişteniiii
Gerekeni yaptımmm
Naaptn bakemmmm
Gerekeni yaptımmm
Kızlarr
yağmurun selamı varrr
face yazmıştımmm
bilginize
Kızlarr
yağmurun selamı varrr
face yazmıştımmm
bilginize
Aleykümselam cnm..
Bugün çok yavaşızz sankii
evet şimdi bende gidicem iş güç malumm
[sıze=3]götür beni gittiğin yeree[/sıze]
Kızlarr
yağmurun selamı varrr
face yazmıştımmm
bilginize
günayydın hatunlarr ,nasılsınzzzz bakalımmmm ??
günaydın benim tatlı güzel çıtır arkadaşlarım
bugün evdeyim kızın kahvaltısı bitti ev toplayacağım şimdi de ev Allah'ına kavuşmuş vaziyette
Az önce kız bilgisayarı açtığımı görmesin diye ipad midir ne zıkkımdır ondan yazayım dedim ne oldu bilemedim bir anda silindi resmen sinirden çıldırdım
Vefacan öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım
Yasooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmm yavrum benim dişlerde kötü beni de eze eze götürecek biri lazım:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
mutluşum günaydın canımsın
genic cikk seni ve bebeğini bugünde kokulu öpücüklere boğuyorummmm
pompiş ile manolya gelirse onları da öptüğümü söyleyin
myheartttttımmmm gariban yatışı zengin kalkışı olmuş ama seninkiaman o da kazak giysin yavrum ya da süveter işte annem benim de çalışan bir kadındı bazen vakitsizlikten gömleğin sadece önünü ütülerdi diğerleri ceketin içinde kalıyor diye
lilililililililililililililililililil yarimm bugün tey tey modundasın ama ben yokum hep birlikte halay çekecektik yaaaaa
ayrıca daha fazla yazman canım ceza falan gelir zaten sürekli siz diyor tuhaf imalar üzerime alınmayacağım genicikn hatrına yasoomun korkusuna yaniii
hepinizi öpüyorum fırsatı olursa uğrayacağımm beni özleyin anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?