• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ben de gribimya çıkmıyordum hiç ama bugün hava alayım dedim
yoksa her gün hergün bıkıyor insan ondan da
hem avmde insanın başı ağrıyor

ne havası yaa anlamadım
valla senin tribin iğnelemen asıl hiç olmuyor

bakma bunların dediklerine senn

kıskanıyorlar senııııı

ha bu arada sen kaç yaşındasınnnn

olsun sen yine hatırlat allah allah ya da hadi siz yatın baba oğul ben film izleyeceğim deseydin ya

biliyorum ondan diyorum ya hadi rast gele

hadi iç bir kahve ama topla kendini tatlım

kendine de birşey al

haftasonunu hatırladım cinlendim yinee :(

niye kimse beni düşünmüyorr :(

Neyini içerliyosun ki bunun..
Kamuda çalışmayi her kişi ister..
Biz sana şanslı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz sadece..
İğneleme değil..
Hem iğnelemek nedir ya, burda güzelce sohbet ederken işimiz yok laf sokup iğneleyecek miyiz seni..
Bu konuda sen bence çok alıngansınn..

valla ben alıngan değilim ,ben daha ilk yazarken myheart ordan hiç bilmeden anlamadan kamuyla özel farkı işte diye yazmıştı unuttun sanırım ..
myheartın ilk yazdıkları hiç şanslı olduğumu hissettirmedi bana
oh yan gel yat osman tabi durumu oldu ,sanki bitek özeldekiler çalışıyor kamudakiler yatıyormuş gibi oldu
ve hiç hoş değildi
üstüne sen de böyle yazınca aynı şeyi dile getirir gibi oldu ..
bi de öğle arası hangi saatler filan diye sorsaydınız ozaman hiç sorun yoktu ama ikiniz de oh ne güzel iş deyince bu direk söylediğim şeye geliyor ..

valla ben alıngan değilim ,ben daha ilk yazarken myheart ordan hiç bilmeden anlamadan kamuyla özel farkı işte diye yazmıştı unuttun sanırım ..
oh yan gel yat osman tabi durumu oldu ,sanki bitek özeldekiler çalışıyor kamudakiler yatıyormuş gibi oldu
ve hiç hoş değildi
bi de öğle arası hangi saatler filan diye sorsaydınız ozaman hiç sorun yoktu ama ikiniz de oh ne güzel iş deyince bu direk söylediğim şeye geliyor ..

baby ona bakarsan yasmin 4 de çıkıyor hergün laf söylüyorum

yaniii abartıyorsunnn :47::47::47::47::47::47::47:

bakma bunların dediklerine senn

kıskanıyorlar senııııı

ha bu arada sen kaç yaşındasınnnn

tamam bakmıyorum :1:
31 yaşındayım
baby ona bakarsan yasmin 4 de çıkıyor hergün laf söylüyorum

yaniii abartıyorsunnn :47::47::47::47::47::47::47:

sen 4 te çıkıyorsun demedin bana myheart ikisinin arasında çok fark var
sen daha ilk günden bana takıldın bu konuda
ben abartmadım bence siz daha hasssas olabilirdiniz
ayrıca herkes aynı olmak zorunda değil

ve hiç hoş değildi

daha fazla uzatma artık çılgın anne .çünkü bende kamudayım,devlet memuruyum ,ve bu topicteki arkdaslarla aylardır konuşuyoruz ,hiç bana karsı igneleyici bir laflarını görmedim,okumadım .senin neden bu kadar tepkin .
rahat ol, herkes işinde rahat ki burda vaktimizi geçirebiliyoruz .

ve hiç hoş değildi

Hangi saatler diye sormamıza ne gerek var ki ?
Öğle yemek saatlerinin 1 saat olduğunu herkes biliyor..
Hani bunu ayırt edemeyecek kadar bunamadık daha cnmm..
Ve ayrıca, her kesin yaptığı iş kendine..
Farkındaysan mesai saatlerimiz başladığından beri hepimiz internet başında burda konuşuyoruz..
Sen kamudasın işin rahat ki girebiliyorsun..
Biz kamuda değiliz ama genede girebiliyoruz internete..
Yanii sana yan gelip yatıyorsun, oturduğun yerden para kazanıyorsun bi iş yapmıyorsun gibi bi iğneleme söz konusu asla olamaz..
Ben oh ne güzel derken, şurda şirketin önüne çıkıp bi hava almak bile bize iyi geliyorken..
Senin öğle saatlerinde (yani öğle yemeği saatlerinde) dışarıya çıkabilme gibi bi imkanının olmasına oh ne güzel ya keşke bende çıkabilsem anlamındaydı..
Bence alıngansın kabul et ve daha da uzamasın konu gereksiz oldu alınganlığın kusura bakma..

kalsik taba rengi bi de kemer takım alcamm

ayyy bilemiyomm bide siyah mı alsamm :44::44::44::44::44:

SENDE BU KARARSILIK OLDUKTAN ÇOK GEZERSİNNN

NE OLDU 4 DE ÇIKIYOM DİYE

NAZAR DEĞİDİ ZATİİİ :nazar::nazar::nazar:TAVİZ YOKKKKKK ESKİ ÇALIŞTIKLARIMA SAYSIN SABAH 07,30 AKŞAM 19,00

PATRON GEÇEN 5 DE ÇIK DEDİ 15 TATİL DEDİ

BEND KIŞ SEZONU DEDİM O NEYMİŞ OKUL YOK FALAN

OLABİLİR DEDİMM

BEN ÇOCUK ORTAOKUL BİTESİYE BÖYLE DEDİMMM

BİŞİ DEMEDİ SURAT ASIYOR BAZEN

BENİMDE ÇOK UMRUMDAYDIIIII

kalsik taba rengi bi de kemer takım alcamm

ayyy bilemiyomm bide siyah mı alsamm :44::44::44::44::44:

kelebeğin rüyasını seyredecektikk :(

aylardırrr hemde :(

kelebegin rüyası mııııı :37::37::37::37::37::37: ayy upuuzun bitmek bilmeyen bir film ,bir de 12 de baslıyorsa film ,ilk 15 dk da uyuma garantisi veririmmmmm . izlemesen birşey kaybetmesinn bebeeem yaaa .

al yavrumm alll ,takım takım alll :33::33::33::33:

bende myherat ve lilinin sana hitap etmesinde bir art niyet görmedim canım,, biraz abarttın bence,,,ortamı germeyin kızlar konuyu tatlılıkla kapatın bence

kelebegin rüyası mııııı :37::37::37::37::37::37: ayy upuuzun bitmek bilmeyen bir film ,bir de 12 de baslıyorsa film ,ilk 15 dk da uyuma garantisi veririmmmmm . izlemesen birşey kaybetmesinn bebeeem yaaa .

al yavrumm alll ,takım takım alll :33::33::33::33:

:) ağlak film yaa ağlar dururum ben

ama eşim hemen uyur

ona vurdulu kırdılı bir film şarttt

ama şansımı bakim yarın mı denesem kii bugün maça gidiyo

yarın da kurtları varrr

ayyy ne yoğun adammmm :52::52::52::52::52::52:

Back
X