boem geçmiş olsun canım
saol tatlım...
sızlerden de uzak olsun...
suan en buyuk kaygım kızım.umarım ona da bulastırmam yaaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boem geçmiş olsun canım
saol tatlım...
boem çok geçmiş olsun
vefa84 ay ne güzel şeyler yapmışsın tatlım eşinin doğum günü kutlu olsun nice seneleriniz olsun
hadi bakalım akşamı da güzel bağladınız mı bu iş tamam
iyi eğlenceler şimdiden..
boem çok geçmiş olsun
vefa84 ay ne güzel şeyler yapmışsın tatlım eşinin doğum günü kutlu olsun nice seneleriniz olsun
kızımında gozlerınde bır hastalık varmıs.
sende sağol canım amin inşallah
kızına bulaşmaz inşallah canım yaaa ama genelde bulaşıyo çünkü istemeden de olsa geliyo sarılıyo öpüyo
ben kendimi tanıtmadım size kızlar
26 yaşındayım sekreter olarak çalışıyorum afyonkarahisarda yaşıyorum
1 tane kızım var 12 marrta 2 yaşına girecek allahın izniyle
annem bakıyor kızıma ben çalışırken
saol tatlım...
ben bu dogum gününde varyaa ,ne notlar hazırlamıstımm önceki geceden..uyuduktan sonra eve yerlestirmistim. ohoo.. hatta tuvalete girmiş ,tam klozetin karsısına bile yapıştırmıstım notu :) sabah görümş .notta da: bugun senin günün ,sen ne istersen o olacak aşkımm. yazmıştım .dogum günüde pazar günüydü ,yani pazar günü sabahın 6.30 -7 sinde okumuş notu .hemen yanıma geldi ,uyuorum tabii. notunu okudum, o yüzden şimdi yürüyüse gitmek istiorum demez mi ,gecenin bi yarısında uyumusum zaten. pazar günü o kalkış ölümdüüü benim için .
doktorun tam anlamıyla dedıgı,bır cesıt bakterı.ıkı gozude kıpkırmızı ve süreklı capaklanıyo.doktorumuz kesınlıkle bulasıcıdır ve tekrarlayıcıdır dedı.cok uzgunum,yavrum anne gozlerım acıyoo deyıp duruyo...
daha once duyanınız oldumu kızlar.doktorumuz okulda bır arkadasından bulasmıstır dıyo...
dıger bebelere bulasmasın dıye bu gun okula gondermedım...
doktorun tam anlamıyla dedıgı,bır cesıt bakterı.ıkı gozude kıpkırmızı ve süreklı capaklanıyo.doktorumuz kesınlıkle bulasıcıdır ve tekrarlayıcıdır dedı.cok uzgunum,yavrum anne gozlerım acıyoo deyıp duruyo...
daha once duyanınız oldumu kızlar.doktorumuz okulda bır arkadasından bulasmıstır dıyo...
hoşgeldin canım
allah bağışlasın kızını
allahtan gözün arkada kalmayacak bakan birin var
slm herkese ;
ben de çalışan anneyim :2:
benim 7 yaşında 2. sınıfa giden bir kızım ve 6 aylık bir oğlum var.Ev iş arası 1 saat sabah 8 de kızımı servise oğluma anneme bırakıp 9 da iş de oluyorum .Akşam 18 de işten çıkıyorum 19 da evdeyim
çocuklar 9.30 da yatıyorlar.
KOSKOCA 2.5 saatte ;
yemek mi yiyeyim
kızımın ödevlerini mi yaptırayım
oğlanla mı emzireyim Şaşırıp kalıyorum :44::44:
Kaliteli zaman ,kaliteli zaman diyolar bu kadarcık zamanda nasıl kaliteliş zaman olsun bilemiyorum
slm herkese ;
ben de çalışan anneyim :2:
benim 7 yaşında 2. sınıfa giden bir kızım ve 6 aylık bir oğlum var.Ev iş arası 1 saat sabah 8 de kızımı servise oğluma anneme bırakıp 9 da iş de oluyorum .Akşam 18 de işten çıkıyorum 19 da evdeyim
çocuklar 9.30 da yatıyorlar.
KOSKOCA 2.5 saatte ;
yemek mi yiyeyim
kızımın ödevlerini mi yaptırayım
oğlanla mı emzireyim Şaşırıp kalıyorum :44::44:
Kaliteli zaman ,kaliteli zaman diyolar bu kadarcık zamanda nasıl kaliteliş zaman olsun bilemiyorum