Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

boem çok geçmiş olsun

vefa84 ay ne güzel şeyler yapmışsın tatlım eşinin doğum günü kutlu olsun nice seneleriniz olsun

:emir_bebek:

saol tatlım...
sızlerden de uzak olsun...
suan en buyuk kaygım kızım.umarım ona da bulastırmam yaaa...

sende sağol canım amin inşallah
kızına bulaşmaz inşallah canım yaaa ama genelde bulaşıyo çünkü istemeden de olsa geliyo sarılıyo öpüyo

ben kendimi tanıtmadım size kızlar

26 yaşındayım sekreter olarak çalışıyorum afyonkarahisarda yaşıyorum

1 tane kızım var 12 marrta 2 yaşına girecek allahın izniyle

annem bakıyor kızıma ben çalışırken

slm herkese ;
ben de çalışan anneyim :2:
benim 7 yaşında 2. sınıfa giden bir kızım ve 6 aylık bir oğlum var.Ev iş arası 1 saat sabah 8 de kızımı servise oğluma anneme bırakıp 9 da iş de oluyorum .Akşam 18 de işten çıkıyorum 19 da evdeyim
çocuklar 9.30 da yatıyorlar.
KOSKOCA 2.5 saatte ;
yemek mi yiyeyim
kızımın ödevlerini mi yaptırayım
oğlanla mı emzireyim Şaşırıp kalıyorum :44::44:
Kaliteli zaman ,kaliteli zaman diyolar bu kadarcık zamanda nasıl kaliteliş zaman olsun bilemiyorum:KK5:

kızlar bende de gelişmeler var.

akşam eve geldim mutfağa girdim.

eşim geldi napıyosun falan takılıyo öyle

bende döndüm sen benim yatak odasında yatmamı istemio musun dedim

ciddi soruyorum dedim istemiosan salonda yatarım falan

aa dedi saçmalama ben seni kaç kere uyandırdım uyanamadın diye yastığını düzelttim üzerini örttüm dedi.

ee dedim sonra geldim sırtını dönüp yattın insan gelip karsına sarılıp uyumaz mı dedim

ay ne dolmuşummmmm :KK70:

o da dedi ki, ben kaç kere kolumu uzattım sen görmedin falan dedi..

sonra da sarıldı falan

ay çözemiyorum bu adamı

bu gece de sarılarak uyduuk gerçi :KK70:DDDDDD ahhhh

sende sağol canım amin inşallah
kızına bulaşmaz inşallah canım yaaa ama genelde bulaşıyo çünkü istemeden de olsa geliyo sarılıyo öpüyo

kızımında gozlerınde bır hastalık varmıs.
doktorun tam anlamıyla dedıgı,bır cesıt bakterı.ıkı gozude kıpkırmızı ve süreklı capaklanıyo.doktorumuz kesınlıkle bulasıcıdır ve tekrarlayıcıdır dedı.cok uzgunum,yavrum anne gozlerım acıyoo deyıp duruyo...
daha once duyanınız oldumu kızlar.doktorumuz okulda bır arkadasından bulasmıstır dıyo...
dıger bebelere bulasmasın dıye bu gun okula gondermedım...

hoşgeldin canım
allah bağışlasın kızını
allahtan gözün arkada kalmayacak bakan birin var

Allah bağışlasın canım, şanşlısın annen yanında bakıyor maşallah, özel işte çalışmak zor gerçekten küçük yavrusu olana çok zorrr bende aynı durumdayım

hoş geldin tekrar babyyy

maşallah her şehirden varış herhaldee

ben bu dogum gününde varyaa ,ne notlar hazırlamıstımm önceki geceden..uyuduktan sonra eve yerlestirmistim. ohoo.. hatta tuvalete girmiş ,tam klozetin karsısına bile yapıştırmıstım notu :) sabah görümş .notta da: bugun senin günün ,sen ne istersen o olacak aşkımm. yazmıştım .dogum günüde pazar günüydü ,yani pazar günü sabahın 6.30 -7 sinde okumuş notu .hemen yanıma geldi ,uyuorum tabii.:KK50: notunu okudum, o yüzden şimdi yürüyüse gitmek istiorum demez mi ,gecenin bi yarısında uyumusum zaten. pazar günü o kalkış ölümdüüü benim için .:KK50:

hahahahah düşünemiyorum sabahın o saatine yürüyüş :))) Çok güldüm buna..

doktorun tam anlamıyla dedıgı,bır cesıt bakterı.ıkı gozude kıpkırmızı ve süreklı capaklanıyo.doktorumuz kesınlıkle bulasıcıdır ve tekrarlayıcıdır dedı.cok uzgunum,yavrum anne gozlerım acıyoo deyıp duruyo...
daha once duyanınız oldumu kızlar.doktorumuz okulda bır arkadasından bulasmıstır dıyo...

2 sene önce bütün aile buna yakalandık biz, vampir ailesi adını takmıştı etraf bize, eve gelene bulaşıyordu ve resmen karantina ilan edip 1 hafta boyunca kimse ile görüşmemiştik malesef çok sıkıntılı bir hastalık ve siz dikkat etmelisiniz, havludan, elden, mendilden bir şekilde geçebiliyor ve bulaşıcılığı 4-5 gün... Büyük geçmiş olsun, ilaçlarını düzenli kullanacak 2. günü acısı hafifleyecek yerine sadece kanlı bir göz kalacak... sonra oda geçecek biz her gün kontrole gidiyorduk çünkü seyir değiştirebiliyor bu hastalık ve o zaman damlalar da değişiyordu... Off hatırlamak bile istemiyorum...

aramıza hos geldın canım,
zaten bu anacıklarımız olamasa ne yaparız hıc bılmıyorum...

ben duymadım canım inşallah biran önce düzelir allahın izniyle
çok geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım
allah bağışlasın kızını
allahtan gözün arkada kalmayacak bakan birin var

hoşbuldum canım amin inşallah çok şükür annem bakıyo
allah razı olsun canım

slm herkese ;
benim 7 yaşında 2. sınıfa giden bir kızım ve 6 aylık bir oğlum var.Ev iş arası 1 saat sabah 8 de kızımı servise oğluma anneme bırakıp 9 da iş de oluyorum .Akşam 18 de işten çıkıyorum 19 da evdeyim
KOSKOCA 2.5 saatte ;
yemek mi yiyeyim
Kaliteli zaman ,kaliteli zaman diyolar bu kadarcık zamanda nasıl kaliteliş zaman olsun bilemiyorum:KK5:

slm canı ,sende hosgeldın...

benim oğlanın 4 yaşında falan olmuştu mikrop kapmış demişti doktor
kapattı gözünü ama tek gözü idi
hergün damlası vardı onu kullandı 3 gün kapalı kaldı sonra iyileşti bence korkma geçer alerjikte olabilir

slm herkese ;
KOSKOCA 2.5 saatte ;
yemek mi yiyeyim

Hoş geldin diyerek Allah yardımcın olsunnnn

ay çok zor bizim işimizz :KK43:

sen anlatınca bunalıma ben girdimm

Hastalığın adı kanlı göz iltihabı bu arada, göz de şişme yapar, bol çapak yapar, gözün beyaz bölümü kan çanağına döner.. :KK5:

X