Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

ay enerji mi o ne ki ? bulan varsa bana da gönderebilir miiii_???????

kaldır canım kaldır senin koca iidi ama

seni ezdirmiyodurrr arkanda duruyodurr
hııı tabiiii... işine geldiği kadar hayatım. ama ben yemem:) hallederim.
:)))) hay emiii. nasıl güldüm şimdi.

bende arada yiyorum öğlenleri bugun yemedim canım pek istemiyor
yeme kendini
:) akşam yemesem daha iyi dimi.
:))))))düngece 1 neskafe 1türk kahvesi içtik 2 saat muhabbet ettik misafir gidince,ama eli boş döndü canım,annen gelmiş ilk günü kalıyor olurmu hiiiiiiçççç dedimmm olurmu olurmu:))))
oohhh tam kapak olmuş.... acımak yok.

biraz kafanı dağıtırsın. hep aynı çarkın içindeyiz.herşey aynı. değişiklik olur git bence.

bizim beyinler bu kadar dolu,beylerde bu kadar umursamaz oldukça hiç bir şey enerji yüklemezki bize

aynen canım katılıyorum bir de umursamamzca ilgi sevgi anlayış istiyolar kendileri ne veriyoki ne lacak allah aşkına

aynen canım katılıyorum bir de umursamamzca ilgi sevgi anlayış istiyolar kendileri ne veriyoki ne lacak allah aşkına

bu arada eşim burada konuştuklarımı çok merak ediyor kız nicki alıp bakmassa iyidir valla.onun da elinden tel düşmüyo ben napıyorsun diyince hiçç diyo benimde sosyal hayatım burası diyince kıskanıyo merak ediyo çatlasın patlasın

gideyim dimi azıcık oynarım ohhh misss.

az memleket havası alırım .dayı teyze görürüm.

kesinlikle git canım,bende bu sene tatili oğlumla memlekete eşim olmadan gitmeyi düşünüyorum,daha doğrusu eşim gelem taraftarı değil,neymiş tatil gibi olmuyormuş akraba eş dost gezmesi yorgunluk diyo,bide o kadar gezdirdiğim halde yani,ama olsun bende tamam dedim oğluşu alırım kafama göre kaprisini çekmeden ailemi görürürm,onunlada ayrı tatile 1 hafta gideceğiz öyle karar kıldık,tabi babamlara işten izin alamadı bahanesi uyduracak pek akıllı

bide o var dimi.. benimkide bir ara merak etmişti. fırçayı yeyince bir daha soramıyor. ay burda bari rahat ver adam:)))

kız halımızı bır gorsenız avm de gezerken cok guzel ıç camasıları sutyenler almıstım, kızım aldıgımız alıs verıs paketlerını getırıp salonun orta yerıne attı,ıcınde kı ne var ne yok hepsı yerde...
bende hazır onume gelmısken kızıma aldıklarımındakendıme aldıklarımında etıketlerını cıkarıp makınaya atayım dedım...
bu akıllılılar ozaman kapıyı calıp ıcerıye daldılar dusunun yerdekılerı toplamaya bıle fırsat bulamadım...
dun sınırden krız gecırıyodum ama sımdı o halım aklıma geldıkce gulme krızıne gırıyorum...
bu arada esımede bır parfum almıstım,o taskalada adamcagıza vermeyı unuttum...
sımdı aklıma geldı...

:))))) çok komik bir durum olmuş gerçekten. utansınlar ama biraz.

ayyy çok kötü olmuş ama gördülermi çamaşırları bari az utansalardı bariii

benimki yakalarsa bittiğimin resmidir top secret

ayyy kızlar ya aaa... ınanamıyoruuuummmm
esım sımdı bır demet cıcek gondermıs askım benım yaaaa
herzaman her sart ve kosulda yanındayım,yazmıs ...
kız bu adam ıcın tum densızlıklere katlanılır....

yelkenler suya iniyor.:)))

ayyyyyy boemm inanamıyorummmm
bidaha atıp tutma adama
ara hemennn teşekkür ett
hadii

ayyy çok kötü olmuş ama gördülermi çamaşırları bari az utansalardı bariii

ayy gormezlermı sekerım...esım hemen atladı ve toplamaya calıstı..
ben kapalıyımdır.ama evın ıçınde halıyle olabıldıgınce rahat ve dekolte gıyerım.
hem kayınlarım var,hem kayınlarımın arkadasları,neremı ortecegımı sasırdım,gerıze....r yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…