yaa kızlar kızmazsanız bende bısey dıycem...
Bende kılo almak ıstıyorum.53 un ustune cıkamıyorum.soyle 56-57 olsam yeter...
Bıldıgınız bır formul ....???
Off ya benimde fazla diil ama 5 kilo fazlam var işyerinde sıkıntıdan habire götürüyorum bisküvi kek falan
veremiyorum bi türlü ama yaza fit giricem azimliyim.doğumdan önce56 filandım şimdi64 kiloyumbu sene o bikiniye girecem:)))
kızlar bişey sorucam size
1 ay sonra kuzenimin düğünü var şehir dışında
eşiminde toplantısı olduğundan birlikte gidemiyoruz
bende onuşuz gitmek istemiyorum ama kardeşimi de alıp gitsem mi ki
cuma gider pazar dönerim..
ben annemlerde kalır çocuğa bakarm dio napimmmm???
niye kızalımarakdaşım
üç ögün [sıze=3]patates.plav,makarna[/sıze] ye ama her gün bak gör nasıl alıyorsun
bu arada bızım yurt dısı gezısı ıptal
bana ızın vermıyolar,ızın alan kısı sayısı cokmus !!!
esımın erkek arkadasları bırlesıp bır yurt dısı turu yapıyolar esımıde cagırdılar hafta sonu...
esımde benım yuzume baktı;tabııkı canım gıtmek ıstersen gıdebılırsın dedım ama bır bılsenız tum hucrelerım lutfen gıtmeeee dıye bağırıyodu.neyse kı bızsız gıdemeyecegını soyledı....
demın aradı 15 tatılde belcıka egıtımlerı varmıs gıdelımmı dedı,bende unuttun galıba 15 tatılde cok onemlı konuklarımız var dedım,
duymazdan geldı ve o halde ıkımızınde adını yazıyorum 15 tatılde belcıkadayız dedı....
ınanın gıdemesek bıle esımın psıkolojımı anladıgını bılmek bana yetıyo kızlar...
sen bilirsin tabi canım,ben gitmek isterdim eşinde gitmene gönüllü ise ,hem değişiklik olur kardeşinde destek olurum demiş yakın mı mesafe pekii
yaa kızlar kızmazsanız bende bısey dıycem...
bende kılo almak ıstıyorum.53 un ustune cıkamıyorum.soyle 56-57 olsam yeter...
bıldıgınız bır formul ....???
bu arada bende çikolatayla imtihan oluyorum
patronun masasının üstüne 1 kutu çikolata var
bize yiyin diooo aaaa ama ben yiyemiom ki
tatil için üzüldüm
eşinin yaklaşımına bayıldımmm.. işte buuuu
benimde çekmecemde çikolatı gofret bana göz kırpıyo ama ben bitki çayı içiçemmmmm
ıste ben bu ustun zekalı ailesı yuzunden adamın okadar uzerıne gıdıyorum kı bır gun o da benı takmıyacak ne halın varsa gor dıycek dıye korkmuyo deılım hanı...
esımın memleketınde bır daıremız var kooparatıfdı yenı bıttı.bızde satılıga cıkardık.evın odemelerı için vaktı zamanıda hmıle halımle nobetler tuttum.esımın aılesının durumu ıyı oldugu halde tek bır desteklerı olmadı,bızde agız eymedık.ama sımdı gozlerı o evde,2 tane 2 ser katlı bahcelı evlerı ve bır suru tarlaları var.ısteseler o evden 5 tane daha alırlar ama gozlerı bızım evde.evı satılıga cıkaralı 1 yıl oldu ama bır turlu satamıyoruz her nedense...
esım son zamanlarda evın satılması ıçın cok ugrasıyo onlarda benım esımı doldurdugumu dusunup bana ıcten ıce dıs bılıyolar...
sızce onlar evın satılmaması ıcın orada bır takım dolaolar cevırıyo olabılırlermı...
evı ılk satılıga cıkardıgımız zamanlar kp hep evın degerınden fazla soyluyodu...
dert bır tanemı kı anacım...
ıste ben bu ustun zekalı ailesı yuzunden adamın okadar uzerıne gıdıyorum kı bır gun o da benı takmıyacak ne halın varsa gor dıycek dıye korkmuyo deılım hanı...
esımın memleketınde bır daıremız var kooparatıfdı yenı bıttı.bızde satılıga cıkardık.evın odemelerı için vaktı zamanıda hmıle halımle nobetler tuttum.esımın aılesının durumu ıyı oldugu halde tek bır desteklerı olmadı,bızde agız eymedık.ama sımdı gozlerı o evde,2 tane 2 ser katlı bahcelı evlerı ve bır suru tarlaları var.ısteseler o evden 5 tane daha alırlar ama gozlerı bızım evde.evı satılıga cıkaralı 1 yıl oldu ama bır turlu satamıyoruz her nedense...
esım son zamanlarda evın satılması ıçın cok ugrasıyo onlarda benım esımı doldurdugumu dusunup bana ıcten ıce dıs bılıyolar...
sızce onlar evın satılmaması ıcın orada bır takım dolaolar cevırıyo olabılırlermı...
evı ılk satılıga cıkardıgımız zamanlar kp hep evın degerınden fazla soyluyodu...
dert bır tanemı kı anacım...
benim işyerindeki işlerim de ev işlerine benzedi
giderek dağ gibi oluyor
uçakla gidicem zaten 1,5 saat
BENCE AMAÇ
O EVİ SATTIRMAYIP VAKTİ GELİNCE OGLUNU DA SENİDE AYNI MEMLEKETE TAŞINMAYA İKNA ETMEK BENCE
o zaman sıkıntı yok canım:)))