Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yaa kızlar kızmazsanız bende bısey dıycem...
Bende kılo almak ıstıyorum.53 un ustune cıkamıyorum.soyle 56-57 olsam yeter...
Bıldıgınız bır formul ....???

niye kızalımarakdaşım
üç ögün [sıze=3]patates.plav,makarna[/sıze] ye ama her gün bak gör nasıl alıyorsun

evet azim kızlarrrr. o kilolar gidecek arkadaş...

bu arada bızım yurt dısı gezısı ıptal
bana ızın vermıyolar,ızın alan kısı sayısı cokmus !!!
esımın erkek arkadasları bırlesıp bır yurt dısı turu yapıyolar esımıde cagırdılar hafta sonu...
esımde benım yuzume baktı;tabııkı canım gıtmek ıstersen gıdebılırsın dedım ama bır bılsenız tum hucrelerım lutfen gıtmeeee dıye bağırıyodu.neyse kı bızsız gıdemeyecegını soyledı....
demın aradı 15 tatılde belcıka egıtımlerı varmıs gıdelımmı dedı,bende unuttun galıba 15 tatılde cok onemlı konuklarımız var dedım,
duymazdan geldı ve o halde ıkımızınde adını yazıyorum 15 tatılde belcıkadayız dedı....
ınanın gıdemesek bıle esımın psıkolojımı anladıgını bılmek bana yetıyo kızlar...

sen bilirsin tabi canım,ben gitmek isterdim eşinde gitmene gönüllü ise ,hem değişiklik olur kardeşinde destek olurum demiş yakın mı mesafe pekii

niye kızalımarakdaşım
üç ögün [sıze=3]patates.plav,makarna[/sıze] ye ama her gün bak gör nasıl alıyorsun

yahu bır bılsen delı gıbı yemek yıyorum nereye gıdıyo bu yemekler bılmıyorum...
aslında ben halımden memnunum ama esımın memleketıne her gıdısımızde kendılerınce uydurdukları bır suru laf,ınanın bu kılo al muhabbetınden sıkıldıgım için ve cenelerını kapamak ıcın kılo almak ıstıyorum..

tatil için üzüldüm

eşinin yaklaşımına bayıldımmm.. işte buuuu

yaa kızlar kızmazsanız bende bısey dıycem...
bende kılo almak ıstıyorum.53 un ustune cıkamıyorum.soyle 56-57 olsam yeter...
bıldıgınız bır formul ....???

şiddetle kuruyemiş öneririm

akşam yatmadan önce mutlaka bişeler yee

tatlı çikolata bol bol yeee

ooo başka bişeye gerek yok

bugün akşam olmuyo yaaa ne geçmedi pztesi

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada bende çikolatayla imtihan oluyorum

patronun masasının üstüne 1 kutu çikolata var

bize yiyin diooo aaaa ama ben yiyemiom ki

bu arada bende çikolatayla imtihan oluyorum

patronun masasının üstüne 1 kutu çikolata var

bize yiyin diooo aaaa ama ben yiyemiom ki

benimde çekmecemde çikolatı gofret bana göz kırpıyo ama ben bitki çayı içiçemmmmm

tatil için üzüldüm

eşinin yaklaşımına bayıldımmm.. işte buuuu

ıste ben bu ustun zekalı ailesı yuzunden adamın okadar uzerıne gıdıyorum kı bır gun o da benı takmıyacak ne halın varsa gor dıycek dıye korkmuyo deılım hanı...
esımın memleketınde bır daıremız var kooparatıfdı yenı bıttı.bızde satılıga cıkardık.evın odemelerı için vaktı zamanıda hmıle halımle nobetler tuttum.esımın aılesının durumu ıyı oldugu halde tek bır desteklerı olmadı,bızde agız eymedık.ama sımdı gozlerı o evde,2 tane 2 ser katlı bahcelı evlerı ve bır suru tarlaları var.ısteseler o evden 5 tane daha alırlar ama gozlerı bızım evde.evı satılıga cıkaralı 1 yıl oldu ama bır turlu satamıyoruz her nedense...
esım son zamanlarda evın satılması ıçın cok ugrasıyo onlarda benım esımı doldurdugumu dusunup bana ıcten ıce dıs bılıyolar...
sızce onlar evın satılmaması ıcın orada bır takım dolaolar cevırıyo olabılırlermı...
evı ılk satılıga cıkardıgımız zamanlar kp hep evın degerınden fazla soyluyodu...
dert bır tanemı kı anacım...

valla herşey olabilir diyorum artık neler görüyoruz malesefff

ama eşinin üstüne daha fazla gitme bence senin üzerinde düşüyo ve kaybetmek istemiyooo

şu an benim yaşadığım tüm problemlerin sebebi eşimin üstüne çok gitmem ..... bak tepemden indiremiom artıkkk

tınlamıyor beniii

BENCE AMAÇ
O EVİ SATTIRMAYIP VAKTİ GELİNCE OGLUNU DA SENİDE AYNI MEMLEKETE TAŞINMAYA İKNA ETMEK BENCE

benim işyerindeki işlerim de ev işlerine benzedi

giderek dağ gibi oluyor

aynen oyle valla ve ben ne ısyerınde ne de evde calısamayacak kadar bıtkın ve ısteksızım...
bu arada suyle enerjık olmaya yardımcı olacak bıtkı cayı neyın bılenınız var mı...
hap demıyorum heee bıtkı cayı :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…