Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim yafrular
naptınız?????
bende an itibariyle haftasonu kahvaltılarını kaldırdım:)) torununu görmek isteyen bi zahmet gelir diycemde bu sefer hergün gelirler:)))
amaaannnn.
hemen bi kahve kap gel bakim o zaman uyumak yooook
şiştim yemiycem dedim yine yedim. şimdide kendimi yiyorum:))))) 57 kg çakıldım kaldııımmm...
Ben geldim yafrular
naptınız?????
Ben geldim yafrular
naptınız?????
:))))))))))))))) benim her yer yapma :)))) bende bu haftasonu gidip kızımın adını dövme yaptırıyım bari. :)))
süper miş. Baban harika bir adam bence:)))
hiç taviz verme hayatım. çek kendini.
Taviz yoook:)))
misafirlerim gitti. Maaş hesaplarını kontrol edicem:))) yatsında yiyelim:))))
namazımı kıldım,,,çayımı yudumluyorum canım,akşamları eşimle çok kahve içtiğimizden dolayı gündüz mümkün oldukça içmiyorum canım,beyfendi beni uyutmamamk için elinden geleni yapıyor:)
ben tutuyorum kendimi 51 görene kadar acı yok rocyy
ayyy süperrr şu 60'ın belinide bi ben kırsam ne ii olacak
şiştim yemiycem dedim yine yedim. şimdide kendimi yiyorum:))))) 57 kg çakıldım kaldııımmm...
huhuhhhuuuuu sabahlar olmasınnnnnn
:))))))düngece 1 neskafe 1türk kahvesi içtik 2 saat muhabbet ettik misafir gidince,ama eli boş döndü canım,annen gelmiş ilk günü kalıyor olurmu hiiiiiiçççç dedimmm olurmu olurmu:))))
elinide belinide kırarsın şekerim az gayrett...
yakında annem geliyor memleketten kesin bana kiloları yükleyip gidecek en azından migdemde 2-3 kilo yer açimmm dimi anneciğim gelene kadar:))))))
kapak olmuş