Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

sonunda bende burdayım

günaydın
iyi haftalar
güzel bir gün geçmesi dileğiyle

bende bu hafta sonunu unutmak istiyorumm kızlar

millet kaynanasından görümcelerinden çeker bende kendi ailemden :KK50:

cumartesı gunu esım yuksek lısans derslerı oldugu ıcın, o evde yok dıye kendımı temızlıge verdım ve cılgın gıbı temızlık yaptım.
pazar gunuesım ve kızımla beraber tum gun dısarda gezıp tozduk.aksam eve yorgun argın bır gırdık 10 dk sonra kapı caldı,mersınde yasayan esımın aılesı kapıda surprız,bız geldık....(kp,3 tane kaynım ve kaynımın 2 erkek arkadası daha...)

benimkisi çok verimsizdi. temizlik yemek vs.

yorgun ve yoğun
aynı benimde yoğun...öyle temizlik ve misafir,birde oğluş keyifsizdi üstüne tuz biber oldu anlıcan
sonunda bende burdayım

günaydın
iyi haftalar
güzel bir gün geçmesi dileğiyle

bende bu hafta sonunu unutmak istiyorumm kızlar

millet kaynanasından görümcelerinden çeker bende kendi ailemden :KK50:

günaydın canım hayırdır nieki

ve dusunun onlara kapıyı kızım actı...
bız esımle yatak odamızda bıle olabılırdık...
100 defa soyluyoruz yapmayın soyle dıye ama dınleyen kım...
allahım allahım,ölürmüsün öldürürmüsün...

kızlar çayımı aldım geldim.

hafif makyajımı yaptım.

sizleri dinlemeye hazırım başlasın muhabbet :KK70:

ay iyi ki varsınızz :KK70:

cumartesı gunu esım yuksek lısans derslerı oldugu ıcın, o evde yok dıye kendımı temızlıge verdım ve cılgın gıbı temızlık yaptım.
pazar gunuesım ve kızımla beraber tum gun dısarda gezıp tozduk.aksam eve yorgun argın bır gırdık 10 dk sonra kapı caldı,mersınde yasayan esımın aılesı kapıda surprız,bız geldık....(kp,3 tane kaynım ve kaynımın 2 erkek arkadası daha...)

ayyyyy şaka gibiiii,,,erkekler korosuuu nasıl sürpriz miş valla öylee insan o kadar erkeği görünce kapıda şoka girer

:KK70: süprissss yapmışlar sana. kabus gibi :KK43: haber vermediler mi hiç?

ve dusunun onlara kapıyı kızım actı...
bız esımle yatak odamızda bıle olabılırdık...
100 defa soyluyoruz yapmayın soyle dıye ama dınleyen kım...
allahım allahım,ölürmüsün öldürürmüsün...

öldürürsün bence :KK70: anlayışsız insanlara gıcık oluyorum.

aynı benimde yoğun...öyle temizlik ve misafir,birde oğluş keyifsizdi üstüne tuz biber oldu anlıcan

günaydın canım hayırdır nieki

annem problemli sürekli sabah ağlar akşam ağlar (ablam boşandıktan sonra böyle oldu)
sağolsun ablamda kendi hayatından hiç ödün vermez kızıyla yaşar
en sonunda kzı kardeşim(bekar evde) annemi böyle görmekten bunalıma girdi diyelim 2-3 aydır arkadaşında kalıyor

annem de bunlarrı hazmedemeyip 24 saat ağlama ile geçirdi cumartesi zar zor terapi merkezine götürdüm tedaviye başladı sinirleri iyice yıpranmış

bende orta çocuklarla uğraş
abalama laf anlat
kardeşime laf anlat
bakın durum böyle böyle sizde biraz alttan alın destek olalım kısa sürede atlatır annem diyor a bana dokuma o bana dokunma ikiside umurumda değil diyorlar
babamla ikimiz iki arada bir dere de kaldık
bakalım zaman ne gösterecek

Pazar gunuesım ve kızımla beraber tum gun dısarda gezıp tozduk.aksam eve yorgun argın bır gırdık 10 dk sonra kapı caldı,mersınde yasayan esımın aılesı kapıda surprız,bız geldık....(kp,3 tane kaynım ve kaynımın 2 erkek arkadası daha...)

yorgunluğun üzerine ne de güzel gelmiştir.
Bende habersiz gelene sinir oluyorum

annem problemli sürekli sabah ağlar akşam ağlar (ablam boşandıktan sonra böyle oldu)
sağolsun ablamda kendi hayatından hiç ödün vermez kızıyla yaşar
en sonunda kzı kardeşim(bekar evde) annemi böyle görmekten bunalıma girdi diyelim 2-3 aydır arkadaşında kalıyor

annem de bunlarrı hazmedemeyip 24 saat ağlama ile geçirdi cumartesi zar zor terapi merkezine götürdüm tedaviye başladı sinirleri iyice yıpranmış

bende orta çocuklarla uğraş
abalama laf anlat
kardeşime laf anlat
bakın durum böyle böyle sizde biraz alttan alın destek olalım kısa sürede atlatır annem diyor a bana dokuma o bana dokunma ikiside umurumda değil diyorlar
babamla ikimiz iki arada bir dere de kaldık
bakalım zaman ne gösterecek

Allah kolaylık versin canım. zor durum gerçektenn

X