Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün erken geldim oğlumu doyurdum bn diyet te olduğum için bı Nescafe içtim ama esime ne yapacağım hakkında en küçük bir fikrim dahi yok yapasim da yok ne var yesede gelse eveyemek ne yapıcaksınız ya da yaptınız
Alışveriş yapılacak fırsat bulup gidemiyorum bu evden yeni eve sadece yatak odası ve çamaşır makinesi gidecek belki yarın gideriz ama o kadar yorgunum ki hiç degilse diğer eve gidince iş yeri evin altında olacak en sevindigim olay buişin zor canım valla ne diyim
Allah kabul etsin canım ben bir kez iftara misafir aldım küçük bebeğim var inşallah gelecek yıl daha çok kişi çağıracağımselam
çalışan bir anne olarak geçenlerde 4 günde üst üste iftara misafir agirlayarak kendimle gurur duydum..
bide çalışmakla geçiyor yorgunum Ramazanda beni bi hal aldi ki yoğunluktan memnunum.
bide aöf sinavlarim var daha çalışmam gereken derslerim var. oruçlu halimle hiç kafa almiyor. uyumak istiyorum ...
ee siz nasılsınız:) nasıl gidiyor.
evet çok güzel arkadaşlıklar kurduk biz bu topicdeÜye olmadan uzun bir sure önce takipteydim sizi ama nolduysa dagildiniz sohbetleriniz cok hostu
Ben seni ve bir kaçınizi baya iyi tanıdım kendim gibi gördüm ve artik üye oldumevet çok güzel arkadaşlıklar kurduk biz bu topicde
çok sık olmasa da birbirimizden yine haberdarız yine görüşüyoruz
desene gizli hayranlarımız varmışBen seni ve bir kaçınizi baya iyi tanıdım kendim gibi gördüm ve artik üye oldum
Senin eski geyik topiginde de takip etmiştim ama eşim kıskanç diye üye olmaya cekindim
Gizliden gizliden bnde katıldık artiikin
maşallah 3 erkek çocuk valla tebrik ediyorum nasıl başediyorsunuzEfenim bendeniz 3 erkek çocuk annesiyim
28 yaşındayım
benimde 9 yaşında oğlum 14 aylık kızım var akşamları eve gelince kedi fare gibiler kesinlikleNe sen sorrrr ne ben anletemmm 9. 6. Ve 1bucuk taşınsalar evde bir harp sorma gitsin
Okulları dört gözle bekliyorumbenimde 9 yaşında oğlum 14 aylık kızım var akşamları eve gelince kedi fare gibiler kesinlikle