hiç bilmiyorum canm her sefernde eşimle konuşuyoruz saygısızlık yok die ama ne o ne ben sözümüzü tutamıyoruz ne yazkki.. ilerde dagılır gidermymz bilmyrm.. sinirle herşey çıkıyor agzımnzdan ikimizinde.. düzeltmeye çalşşakda artık olmuyor.inanamıyorum .
evliliğin en temel taşı bu.
çünkü ileride çok şeyler yaşayacaksın. daha bebeğin küçük.
şimdiden kaybetmişseniz saygıyı ilerde yaşadığınız şeylere karşı nasıl savaşacaksınız . çünkü evliliğin bi kaç yılı var ki sallıyor insanı. büyük olaylar çıkıyor .
2 senelk canm daha da cok yeniyiz ve aramızda yaş farkı cok ben 23 eşim 31 yaşında.Kaç senelik evlisiniz cnm
Günaydın
ikizler diye anlattığın yazıyı alıntıladım sanıyordum. ikizler olan kim. onu alıntılamak istemiştim.kendi annenle mi
Ama saygı çok önemli canım ya
o annem canm eşimde oglaktir.ikizler diye anlattığın yazıyı alıntıladım sanıyordum. ikizler olan kim. onu alıntılamak istemiştim.
biz onları kaybettk ne yazıkki ikimizde sakin olamıyoruz.kesinlikleee
beni bu konuda eşim frenler
evliliğimizin ilk zmanalarında tartıştığımızda bana dediki sesinin tonunu yükseltmeden tartış benimle
dedim ya o zaman tadı çıkmıyor
adama baktım gerçekten sakin tartışıyor
bana bunu eşim ögretti anladımki yaşadığım olayı sıcağında tartışmak sadece beni bizi yoruyor
ama sakinleştimi tartışmak sorunu çözmeye yönelik oluyor kesinlikle tecrübeyle sabit
evet ben kavgacıyım baya sinirliyim inadım bütün kötülük var bende
evet canm en iyi koç la anlaşıyor gerçekten birde burcumun bütün özelliklerini taşıyorum hemende hemen
eşim oglak mesela hiç anlaşamıyoruz onla
günaydın calışan anneler mutlu bir gün bizim olsn inşallah
kimseler var mı
Oğlak burcu ile ve akrep le anlaşamam genelde bende ama yine de belli olmuyor.
Misal Koç burcunun anlaşamadığı burçların 1.sırasında yengeç var ama benimki de yengeç burcu
anlaşıyormsnz peki
ben kimseyle anlaşamıyorum genelde ya hele eşimle hiç
cok inadım cok dedim dedik caldıgım düdük oda öle
bence artık bi yerde tartışmadan uzak durmalısın.hiç bilmiyorum canm her sefernde eşimle konuşuyoruz saygısızlık yok die ama ne o ne ben sözümüzü tutamıyoruz ne yazkki.. ilerde dagılır gidermymz bilmyrm.. sinirle herşey çıkıyor agzımnzdan ikimizinde.. düzeltmeye çalşşakda artık olmuyor.
çok erken evlenmişsin2 senelk canm daha da cok yeniyiz ve aramızda yaş farkı cok ben 23 eşim 31 yaşında.
günaydınn ne genci valla canm ya benm oglan gocatti beni hoofozaman benlede anlaşamazsınn sennnn
günaydın genç anneeeee
biz anlaşamıyormuyuz şimdiiiii senlee
senin eşine bir gıcıklığın var ozaman
2 yılda ne ara kaybettiniz .biz onları kaybettk ne yazıkki ikimizde sakin olamıyoruz.
günaydınn canmm merhaba biz senle tanışmamıştk sanrm
benm eşim alttan da almaz karşılıklı bagırr cagırırız en sonunda o susar
yada kesin birşeyler kırılır evde
evet çok erken evlendim blyrm canm ve şimdiki aklm olsa yşaı bu kadar büyük biri ile evlenmezdim neden dersen.bence artık bi yerde tartışmadan uzak durmalısın.
bunu öğrenerek başlayabilirsin ilişkide saygıya.
çok erken evlenmişsin
21 yaş çom erken değil mi.
lili sen de çok erken evlilik yapmıştın demi.
eşim zaten dior ki sen daha cocuksn ..
biz onları kaybettk ne yazıkki ikimizde sakin olamıyoruz.
ben onuda önerdim de eşim kabul etmedi bana dior ki sen o ceneni kapatsan tutmasını bilsen hiç sorun yok herşeyini yapym ama sen ceneni kapatmıyorsn beni cıgrndan cıkartıyorsn dior2 yılda ne ara kaybettiniz .
bi evlilik terapistine gitmeyi düşünür müsünüz . şu an değil ama belki ileride ihtiyaç duyabilirsin.
günaydınn ne genci valla canm ya benm oglan gocatti beni hoofsemde mi ikizlersin yoksa oglak mi hangisi
peki neyin kavgasını yaşıyorsunuz acaba özel değilse?evet çok erken evlendim blyrm canm ve şimdiki aklm olsa yşaı bu kadar büyük biri ile evlenmezdim neden dersen.
düşüncelerini değiştiremiyorsn artık oturmuş oluyor herşey sabit fikirleri oluyor ve baş gelemiyorsn cok pişman oldm ilk başlarda ama napym..
ben başlasamda biyerde eşim patlak veriyor eşim başlasa ben patlak veriyorum onuda denedik fayda etmedi.
bende iyi yönlerine bakmaya çalışıyorum evime işime yardm ediyor yemegimi yapıyor bize ayırır hep vaktini cok iyi bir baba bizi hiç kırmaz her dediğimizi yapar.. bu yönlerine bakmya calşyrm napym
ama saygı nasıl düzelecek bilmyrm hiç
gerilior zaten nası aşacagız hiç bilmiyorum yavallahii evlilik uzun soluklu bir yolculuk daha yolun başındasınız
bunu başarmak için ikinizinde çabası şart
ee ikinizde ben derseniz ipler sürekli gerilir
sende eşimle aynı burçsn ben bi oglakları cözemedim halada çözemiyorum nasıl bir iç dünyaları var anlam veremyrmbende oğlak canımmmm
Yine de belli olmuyor diye belirttim cnm.. Sıkıntı yok...ozaman benlede anlaşamazsınn sennnn
günaydın genç anneeeee
biz anlaşamıyormuyuz şimdiiiii senlee
senin eşine bir gıcıklığın var ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?