Nikita ve Yasemin sizler nasılsınız
iyi bebem nasıl olalımmmmmmmmm bildiğin gibiiiiiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikita ve Yasemin sizler nasılsınız
tsk. ederim abammm, sagolasin. caki gibiyim bugun elhamdulillah.Nikita ve Yasemin sizler nasılsınız
halk istiyo ama koca istemiyo
korkulmayacak gibi değilki canımm malesef[/QUOTE
alisir oda, sanki o almadimi canim? yillar onunda sagina soluna yapistirmistir . ( dimi? )
Kızlar işlerdan yazamadım
Zeliş geçmiş olsun güzelim ararım seni ben
Vefam bende korkuyorum zaman kötüye gidiyor
Sorunları artıyor
iyi ediosun canim ya, cok alismasin ....ister tabi, normal.korkulmayacak gibi değil
şimdi benim oğlan büyüdü sürekli arkadaşlarla gezcem şura gitcem bura gitcem demeler başladı kavgalarımız da başladı
oğlana şu kafana sok ayda bir kere arkadaşlarınla gezebilirsin dedim çocuk herhafta birşey çıkarıyorr ama yine benim dediğim oluyor kusura bakmasınn paşamm
vefa, olmadi gordunmu? seninkine dahil ettim cvb i
napacaniz haftasonu gizlar?
liliiiiiim, canikkk sen nasilsin???
bende bilmiyorum , muhtemelen digerleri gibi olurh.sonunu bilmiyorum ama çok sıkıldım
bu akşam dışarda yemek yiyeceğiz![]()
ehlennn we sehlen habibtiiii, marhabaamerhaba kızlar![]()
vefaaaaaaaaaaaa ben bugün akşam annemde yiyeceğim evde yemek yapmadımh.sonunu bilmiyorum ama çok sıkıldım
bu akşam dışarda yemek yiyeceğiz![]()
iyiyim canım ne olsun yuvarlanıp gidiyoruzehlennn we sehlen habibtiiii, marhabaa
nasilsin genücccc
slm canim , hosgeldin, biz tanismadik sanki .... hosgeldinselam kızlarrrrrrr ne var ne yok![]()
sagol canim benim, iyiyim bende, calisiyorum bacim, is üstündeyim .vefaaaaaaaaaaaa ben bugün akşam annemde yiyeceğim evde yemek yapmadım
ama çıkışta dişçiye gideceğim için orada yiyeceğim..
iyiyim canım ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz
sen nasılsın ?
selam canımmm nasılsınnnmerhaba kızlar![]()
evdemi dışarda mıı???bende bilmiyorum , muhtemelen digerleri gibi olur
benim adamda demin msj atmis, aksama ne yiyelim diye.
ne yesek ya?
selam kızlarrrrrrr ne var ne yok![]()
vefam olmuyor bir türlü diyet olayım benimde. dikkat ettim eee harekette var. iki haftadır kilo alıyorum çok sinirlendimselam canımmm nasılsınnn
evdemi dışarda mıı???
selam güzellikk iyiyizz hallicee
sen nasılsın bakalımm![]()
evde yeriz canim benim, simdi durduk yerde masraf cikarmiyalimselam canımmm nasılsınnn
evdemi dışarda mıı???
selam güzellikk iyiyizz hallicee
sen nasılsın bakalımm![]()
tsk. ederim abammm, sagolasin. caki gibiyim bugun elhamdulillah.
babaannemi gordum sabah ruyamda, rahmetliyi vefatindan sonra ilk kez gordum, mutluyum bugun. ozlemisim![]()