Puahahahahahahayır ölme şekerim
canım çikolata istemişti onu yazmıştım az evvel ama yoğurt yiyorum şimdi ondan yazdık allam yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puahahahahahahayır ölme şekerim
canım çikolata istemişti onu yazmıştım az evvel ama yoğurt yiyorum şimdi ondan yazdık allam yaaa![]()
Ankara'nın bağları da
Büklüm, büklüm yolları
Ne zaman sarhoş oldun da
Kaldıramıyon kolları![]()
Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum
Adını duydukça ağlıyormuşum
Deli diyorlarmış benim halime
Gelmişine geçmişine sayıyormuşum
Gelmişine geçmişine sayıyormuşum![]()
Çişim geldi, tuvalete gidemiom bende oturduğum yerde oynuyorum tek kulaklığı takıphayırdır bu ne enerji böyle
Çişim geldi, tuvalete gidemiom bende oturduğum yerde oynuyorum tek kulaklığı takıp![]()
Yaa vefam saat 4'den sonra iş duruyo devlet hastaneleri malum 5'e kadar çalışıyo,bizim burdada tek kulaklığı takıp dizi izleyen bi kız var yoksa o senmisinnn![]()
Yaa vefam saat 4'den sonra iş duruyo devlet hastaneleri malum 5'e kadar çalışıyo,
Bazen o şekilde dizi izlediğim oluyo çıkışa kadar...
Neden ki, iş diyorum iş azalınca diyorummm bazenn diyorumm huuu sesim geliyormuyok artıkkk![]()
Neden ki, iş diyorum iş azalınca diyorummm bazenn diyorumm huuu sesim geliyormu![]()
Neden ki, iş diyorum iş azalınca diyorummm bazenn diyorumm huuu sesim geliyormu![]()
Kitap okumam şu an benim bulunduğum yerde göze batacak birşey.Bence bu zamanı çok daha önemli şeylere ayırmalısın kuzuuu madem fırsatın da var...
Kitap okumam şu an benim bulunduğum yerde göze batacak birşey.
Ama pc ekranını kimse görmüyor..