- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
ben buralardayım ara ara bakıyorum ama sessiz topic sanki son zamanlardaneredesiniz kızlar???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben buralardayım ara ara bakıyorum ama sessiz topic sanki son zamanlardaneredesiniz kızlar???
ben buralardayım ara ara bakıyorum ama sessiz topic sanki son zamanlarda
hoşgeldinn canımmm nasılsınnbende geldim kızlar
evet canım sessizz kimseler yok
nasıl keyifler kuzu
zeliş akşama ıspanak yemeği yapacağım yanına fikir versene
makarna yapamam dün yedik![]()
bende geldim kızlar
ıspanak yemeği yanına değil de illaki çesşit olsun dersen sebzeli ya da etli falan bir pilav yapabilirsin vefammmmmzeliş akşama ıspanak yemeği yapacağım yanına fikir versene
makarna yapamam dün yedik![]()
yazdım vefam yukarıdahoşgeldinn canımmm nasılsınn
enteresan ama bende öyleyim havaya bağlıyorumyani bilmiyorum ama biraz keyifsizim sanki vefa nedeni yok, enteresan bir ruh hali içindeyim
sen nasılsın?
hiç sorma zeliş valla durumumu yazdım yukarıdahoş geldin canım nabersin...
dün akşam işten çıktım büyüğü aldım küçüğü almaya anneme gittim. büyük oğlan arabada kald yağmur çoktu bir de dedim in çık yapmasın malum asansör yok. ufaklığı aldım tam birinci kadar indim aşağıya sonra ayağım bir boşluğa geldi ben pat pat merdivenlerden düştüm. annemi aradım hemen indi aşağıya çocukta bir şey yok nasıl tuttuysam artıksonra arabaya kadar gittik annemle baktım kullanamayacağım kardeşimi aradım o da yakınlardaymış hemen geldi annem küçüğü aldı yukarı çıktı bizde direk hastaneye gittik. röntgen çekildi kırık değil ama çok fazla ezik var dedi dr. akşam üzerine basamıyordum krem ve ilaçlarla sabaha toparlandım.sol ayağım bilekten itibaren şiş arada zonkluyor ama geçer bir kaç güne sanırım.....
bende haberler bu kızlar
ıspanak yemeği yanına değil de illaki çesşit olsun dersen sebzeli ya da etli falan bir pilav yapabilirsin vefammmmm
yazdım vefam yukarıda
enteresan ama bende öyleyim havaya bağlıyorum
hiç sorma zeliş valla durumumu yazdım yukarıda
nazar mı değdi ne olduysa artık okutayım kendimi bir diyorum
sabah eşim bıraktı hepimizi oturduğum yerden kalkmıyorumayyy canım ya çok geçmiş olsun, görünmez kaza olmuş, Allah korumuş yavrucuğu çok üzüldüm canım benim ama hafif atlatmışsın şükür ki. Birine bir sadaka filan ver bence canım, işe nasıl geldin dinlenseydin olmazmıydı bir gün bari
sabah eşim bıraktı hepimizi oturduğum yerden kalkmıyorum
bu aralar biraz karışık işyeri o yüzden izin falan almadım.
rapor alabilirdim de risk de almadım
ya zeliş senin sadaka fikrini de yapabilirim iyi söyledinevet canım okut kendini buda iyi olur
ya zeliş senin sadaka fikrini de yapabilirim iyi söyledin
akşam çıkışta halledeyim hemencecik. hadi ben neyse de iyi ki çocuğa birşey olmadı
telden yazayım sanagenic sen memur musun sözleşmeli mi çalışıyorsun ne zamandır aklımda soracağım denk gelemedik
aynen zelişisim onların adına da yapacağım birşeylerEvet canım benim llah korumuş cidden, yada melekleri koruyor demekki kuzularımızı
bendede var mutsuz bir hal ama sebep yok canımyani bilmiyorum ama biraz keyifsizim sanki vefa nedeni yok, enteresan bir ruh hali içindeyim
sen nasılsın?
fırın patataes ii fikirbörek olabilir, makarna salatası olabiir bol garnitürlü, fırın patates olabilir üzerine kaşarla sür fırına mesela
dün akşam işten çıktım büyüğü aldım küçüğü almaya anneme gittim. büyük oğlan arabada kald yağmur çoktu bir de dedim in çık yapmasın malum asansör yok. ufaklığı aldım tam birinci kadar indim aşağıya sonra ayağım bir boşluğa geldi ben pat pat merdivenlerden düştüm. annemi aradım hemen indi aşağıya çocukta bir şey yok nasıl tuttuysam artıksonra arabaya kadar gittik annemle baktım kullanamayacağım kardeşimi aradım o da yakınlardaymış hemen geldi annem küçüğü aldı yukarı çıktı bizde direk hastaneye gittik. röntgen çekildi kırık değil ama çok fazla ezik var dedi dr. akşam üzerine basamıyordum krem ve ilaçlarla sabaha toparlandım.sol ayağım bilekten itibaren şiş arada zonkluyor ama geçer bir kaç güne sanırım.....
bende haberler bu kızlar
bendede var mutsuz bir hal ama sebep yok canım
fırın patataes ii fikir
balım geçmiş olsun beterinden korusun
nazarmı değdi okut kendini
ay kıyamam ya ufaklık korkmuştur