Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bugün ölü gün sabahtan beri patron burda gitsede kitap okusam 4 e kadar rahat rahat ya

ben 12:30 da kaçar baby :)

ne die hava atıyon bana sen
ama bence işçileri saat 12:30 a kadar çalıştırmak çok saçma ben o saate kadar anca nerde olduğumu idrak edip işe konsantre olabiliyorum hiç çalışmamak en mantıklısı c.tesi günleri

ayyy ben de bu aralara kitaplara sardım

sürekli netten sipariş veriyommm

geçen bide nesacafe koymuş göndermişler çok sevindimm

ama ben otobüsde okuyorum iş yerinde okuyamıyom

bende otobüste öğle aralarında ve boş olduğum iş zamanlarında okuyorum vaz geçemiyorum kitap okumaktan:)
nescafe yolladılarsa eğer kesin kitapyurdundan sipariş vermişsinir banada sık sık yolluyorlar her ay minimum 10 kitap alıyorum bu ayki hedefim 12 kitap okumak

evet bildin :)

sen benden hızlıymışsın ben bu ay 3. kitapa başlicamm

ayyy ben de bu aralara kitaplara sardım

sürekli netten sipariş veriyommm

geçen bide nesacafe koymuş göndermişler çok sevindimm

ama ben otobüsde okuyorum iş yerinde okuyamıyom

ya ben otobüste uzun yolculukta kitap okuyamıyorum migdem bulanıyor,,çok istiyorum okuyamıyorum,,bide uzun seyahatte uyuyamam yolda müzik dinleyerek zor geçiriyorum yolcuğumda hep gece oluyoo

ya ben otobüste uzun yolculukta kitap okuyamıyorum migdem bulanıyor,,çok istiyorum okuyamıyorum,,bide uzun seyahatte uyuyamam yolda müzik dinleyerek zor geçiriyorum yolcuğumda hep gece oluyoo

valla sürekli gidip geldiğim için alıştım artıkk

uzun gece yolculuklarına da bayılırım ayrıca :)

ay ben otobüste ayaktaysam bile okurum kapatıyom kendimi otobüste sadece kitap okuyorum ve müziğimi dinliyorum bu sayede otobüsteki insan seslerini bile duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…