siz özel tüzel napiyonuz bakemm
çalışıyom tabi ya şanssızlar sınıfındayım ben sen demi çalııyon ben 4 e kadar çalışıcam bide offf of gene efkar yatım
bugün ölü gün sabahtan beri patron burda gitsede kitap okusam 4 e kadar rahat rahat ya
ben 12:30 da kaçar baby :)
bugün ölü gün sabahtan beri patron burda gitsede kitap okusam 4 e kadar rahat rahat ya
ne die hava atıyon bana sen
ama bence işçileri saat 12:30 a kadar çalıştırmak çok saçma ben o saate kadar anca nerde olduğumu idrak edip işe konsantre olabiliyorum hiç çalışmamak en mantıklısı c.tesi günleri
bizimde ölü gün yalandan geliyosss vagit geçmiyoo(
bende 1de çıkyorummm
ayyy ben de bu aralara kitaplara sardım
sürekli netten sipariş veriyommm
geçen bide nesacafe koymuş göndermişler çok sevindimm
ama ben otobüsde okuyorum iş yerinde okuyamıyom
bizimde ölü gün yalandan geliyosss vagit geçmiyoo(
bende 1de çıkyorummm
bende otobüste öğle aralarında ve boş olduğum iş zamanlarında okuyorum vaz geçemiyorum kitap okumaktan:)
nescafe yolladılarsa eğer kesin kitapyurdundan sipariş vermişsinir banada sık sık yolluyorlar her ay minimum 10 kitap alıyorum bu ayki hedefim 12 kitap okumak
sıkıştırma kızııı kıssss
engin bilgilerimden faydalanacak belikimm sağaneeee:))
ayyy ben de bu aralara kitaplara sardım
sürekli netten sipariş veriyommm
geçen bide nesacafe koymuş göndermişler çok sevindimm
ama ben otobüsde okuyorum iş yerinde okuyamıyom
ya ben otobüste uzun yolculukta kitap okuyamıyorum migdem bulanıyor,,çok istiyorum okuyamıyorum,,bide uzun seyahatte uyuyamam yolda müzik dinleyerek zor geçiriyorum yolcuğumda hep gece oluyoo
evet bildin :)
sen benden hızlıymışsın ben bu ay 3. kitapa başlicamm
ya ben otobüste uzun yolculukta kitap okuyamıyorum migdem bulanıyor,,çok istiyorum okuyamıyorum,,bide uzun seyahatte uyuyamam yolda müzik dinleyerek zor geçiriyorum yolcuğumda hep gece oluyoo
evet 8.yi okuyorum şuanda bugün oda iter sende gel o zaman aramıza
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=582657&page=3186&p=34464012#post34464012
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=393159&page=896&p=34446872#post34446872
ay ben otobüste ayaktaysam bile okurum kapatıyom kendimi otobüste sadece kitap okuyorum ve müziğimi dinliyorum bu sayede otobüsteki insan seslerini bile duymuyorum
aaa demek kürk mantoluyu sende okudun
ben onu ünide okumuştumm
adama çok üzlüyorum hala :)
bende aynı durumdayım ama ben yeni okdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?