- 30 Aralık 2009
- 23.177
- 91.135
- 1.123
Hepimizin çalışması lazımm,
ama paralama kendinii bu kadarr sakin babyy
hatunlar günaydınnnnnnnnnnnnnn bakın ne ka güçlüyüm
aynen öyle,,,madalya takmıyor kimsee ne patron ne koca nede anasııHepimizin çalışması lazımm,
ama paralama kendinii bu kadarr sakin babyy
Günaydın hatunlar..
Çalışan kadınlar diye geyik topiği görüp resmen bunalmış olarak kendimi buraya atıyorum..
Mutsuzum bugün..İstanbul yagmurlu..
İşlerden usandım..
günaydınnnn tatlıım ,ooowww çok güçlüsüüün korktum sendennnnnn
Buyrun bir depresyon vakası daha hoşgeldin aramızaa
bende ıslandım bugün saç baş çarşamba pazarı gibi oldu
oyyy yerim ben onu yaww,,akşam benimkinin gözlerinden uyku akıyor,,birde hırçın sinirlii,,dün babaannesinde halasını kuzenini kavmuş kızmış onlara,,halbuki çok sever,,k.validem şaştım kaldım diyor yazık,,eve geldi bana atarlı tavırlar,,isteği bişeyi olmaz dedim gözüme bi tane patlattıı,,hiç kızmadım sakinliğimi korudum dedim oğlum bu gece oyun hakkına sahip değilsin sen insanları böle üzersen kimse seninle oyun oynamaz yatacağız uyku zamanı dedim,,yalvardı rica ediyorum annecim özür dilerim annecim diye ağladı ama kabul etmedim,,herdefasında yelkenleri suya indirince bunu kullanıyor,,içimin yağları eridi ama gel oğlum ayağımda sallıyayım seni dedim,,10 dakika sürmedi uyudu ayaklarımda ninni eşiliğinde,,oyyy oyyy gecede hep rüyalandı çok etkilendi sanırım
Pompiş anne sana da günaydınnn
günaydın hoşgeldinizzz hava kapalıiipsikolojiler alt üstt offf hep aynı,,,sabahın körü sen saçlarıı yapp şemsiyeyii unutt evdee ,,gitti güzelim başş benimdeGünaydın hatunlar..
Çalışan kadınlar diye geyik topiği görüp resmen bunalmış olarak kendimi buraya atıyorum..
İşlerden usandım..
günaydınnnn tatlıım ,ooowww çok güçlüsüüün korktum sendennnnnn
günayyydınnn duygusallll sacı bası dagılmıs annne
Evet içimden böyle aglamak geliyor..Bu aralar hiçbirşeyden tat almıyorum..
Bir sürü insanı hayatımdan çıkarasım var.Çoğu arkadaşımı elimin tersiyle öteliyorum
günaydın hoşgeldinizzz hava kapalıiipsikolojiler alt üstt offf hep aynı,,,sabahın körü sen saçlarıı yapp şemsiyeyii unutt evdee ,,gitti güzelim başş benimde(
günaydın kuzucukk nasılsınız bakalımmm
Artık çok duygusala bağlamıyorum ama :)
Ama saç baş konusunda haklısın baby
Otobüsde bir hatun vardı yanımda full makyaj saç baş yapılı
Saat 7:30 da nasıl yapmış ki onu acaba
Yol boyunca onu düşündümm
günaydın kırmızıcilek hoş geldin
seninle tanışmamıştık sanırım,, kaç yaşında yavrun
hepimiz aynı duygudayız ,,ben birde kuzumu sıcacık yatağından ayırıp babaannesine götürüyorum,,işkencenin bölesiii işte maalesef...
kızlaaar bu yagmurunnn dötününnn agrısı gecmemiş mi hala yaaa
aynen dünde ben öyle bi kadın gördüm yolda .o tarz bayanların önünde saygıyla egiliorummm
Günaydın hatunlar..
İşlerden usandım..
Öyle her ağladığında yelkenleri indiriyozz işite, sonraa bunu koz olarak kullanıyorlar bizee..oyyy yerim ben onu yaww,,akşam benimkinin gözlerinden uyku akıyor,,birde hırçın sinirlii,,dün babaannesinde halasını kuzenini kavmuş kızmış onlara,,halbuki çok sever,,k.validem şaştım kaldım diyor yazık,,eve geldi bana atarlı tavırlar,,isteği bişeyi olmaz dedim gözüme bi tane patlattıı,,hiç kızmadım sakinliğimi korudum dedim oğlum bu gece oyun hakkına sahip değilsin sen insanları böle üzersen kimse seninle oyun oynamaz yatacağız uyku zamanı dedim,,yalvardı rica ediyorum annecim özür dilerim annecim diye ağladı ama kabul etmedim,,herdefasında yelkenleri suya indirince bunu kullanıyor,,içimin yağları eridi ama gel oğlum ayağımda sallıyayım seni dedim,,10 dakika sürmedi uyudu ayaklarımda ninni eşiliğinde,,oyyy oyyy gecede hep rüyalandı çok etkilendi sanırım
Takıl bana hayatını yaşaaParalamıyom merak etme sadece buraya takılamıyorum
Oyyy günaydınnn...Günaydın hatunlar..
İşlerden usandım..
Sana zarar veriyorsaa artıkk hayatından çıkarman en iyisi..Evet içimden böyle aglamak geliyor..Bu aralar hiçbirşeyden tat almıyorum..
Bir sürü insanı hayatımdan çıkarasım var.Çoğu arkadaşımı elimin tersiyle öteliyorum
Kuzumm günaydınnn güzelll anneeegünayyydınnn duygusallll sacı bası dagılmıs annne
Hava depresyon için çok uygun
Ben sabah 07:29 da uyandım 07:34 de dışardaydım
Varın düşünün halimi
Ve çok uykum vardı enerji sıfır ayyyy okula gitmek istemeyen çocuklar gibiydimmm
Masadaki işleri görünce kendime geldimm
al benden de o kadar kontes bu havalar hepten bunaltıyor galiba bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?