• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

huuuu huuuu kimse yok mu yaaa

günaydın dicektimmm aammaaa gıdıktan öpücektim:)))

günaydın çalışan en tatlı anneler
geldim yine kuzumu yatakta bıraktım melek gibi uyuyordu annesinin kuzusu
naber herkes iyi mi

naber herkes iyi mi

Günaydınnn ciğerimmm :32:
Sormaa bende bıraktımm sıcacık yatakta paşamıı geldik işe..
Bugün salı.. Ha gayret gelicekk haftasonu gelicekkk..:52:
Sen nasılsınnn :29:

naber herkes iyi mi

günaydın kırmızıcilek hoş geldin

seninle tanışmamıştık sanırım,, kaç yaşında yavrun

hepimiz aynı duygudayız ,,ben birde kuzumu sıcacık yatağından ayırıp babaannesine götürüyorum,,işkencenin bölesiii işte maalesef...

Öp teyzesii, paşamda elindenn öperr seninnn :42:

oyyy yerim ben onu yaww,,akşam benimkinin gözlerinden uyku akıyor,,birde hırçın sinirlii,,dün babaannesinde halasını kuzenini kavmuş kızmış onlara,,halbuki çok sever,,k.validem şaştım kaldım diyor yazık,,eve geldi bana atarlı tavırlar,,isteği bişeyi olmaz dedim gözüme bi tane patlattıı,,hiç kızmadım sakinliğimi korudum dedim oğlum bu gece oyun hakkına sahip değilsin sen insanları böle üzersen kimse seninle oyun oynamaz yatacağız uyku zamanı dedim,,yalvardı rica ediyorum annecim özür dilerim annecim diye ağladı ama kabul etmedim,,herdefasında yelkenleri suya indirince bunu kullanıyor,,içimin yağları eridi ama gel oğlum ayağımda sallıyayım seni dedim,,10 dakika sürmedi uyudu ayaklarımda ninni eşiliğinde,,oyyy oyyy gecede hep rüyalandı çok etkilendi sanırım

Back