bende 6,30 da kalktım 07,10 da çıktım kocaya ne kadar kızsamda tost yaptı,,kendimi hazırladımm,,sabahh arkama motor takmış gibiyim evde :)))hızıma inanamazsınnn
bende 29,5 yaşında 4 yaşında oğlan annesiyim canım,,maşallahh prensese
atarım trip tabiii,,her işi ben yapimmmm okeyif catsınn,,bide onun gönlünü yapimmm yok öle valla,,,ne kadar köfte o kadar ekmekkk anlasın beyfendii
özel sektör zor işte,,,,off özlüyordur yavrunuz sizi tabiii
Oyyyy oyyyy klasik anne dertleri
Emin ol hepimiz aynıyız
Bende çok vicdan yapıyorumm
Yarınn gelirrr anca, kapı kapıı karanfilll dağıtmak ağırr geldiiihımm hemen kulak misafirliğii yaptın yaniii, çok ayıp
bünyesi zayıfmısss anacımmm ,toparlasın kendini gelsin burayaaaa
Ah bahtlı muhasebeci nerede görülmüş
Allah bağışlasın, benimde oğlum 5 yaşında 2009 doğumlu..6 yaşında..Seneye okula başlayacak bakalım o zaman neler edecegim :)
Ayy kıyamammmm..Ailemi özlüyorum..İstanbul'da kimsemiz yok..
Havalar zaten ayrı dert...Çocuk ise sürekli anne artık çalışma deyip duruyor..Erken uyanıyor yavrum saat 7'de..Kreşe bırakıp işe geliyorum..
Eşim daha erken gidiyor işte..Eşimi bile özlüyorum..
Yarınn gelirrr anca, kapı kapıı karanfilll dağıtmak ağırr geldiii
Allah bağışlasın, benimde oğlum 5 yaşında 2009 doğumlu..
Bende kreşe gönderiyorum..
Asıl ilkokula başladığı zaman napıcazz bilmiyorum..
Etütlü okullar wardı tam gün, hala warmı acaba..:44:
Warsada ewimizden uzaktaysa serwis parası bilmem ne ooo allah yardımcımız olsunn..
Ayy kıyamammmm..
Ailenizz nerde yaşıyor çok mu uzaktalarr
ayy bi gurbet kuşuda burda,,bende ailemden uzağım ama bi şansım eşimin ailesi burda,,oğlumuda babaanneye emanet ediyorum,,,sizin için daha zorrAilemi özlüyorum..İstanbul'da kimsemiz yok..
Havalar zaten ayrı dert...Çocuk ise sürekli anne artık çalışma deyip duruyor..Erken uyanıyor yavrum saat 7'de..Kreşe bırakıp işe geliyorum..
Eşim daha erken gidiyor işte..Eşimi bile özlüyorum..
günaydın prensesssgünaydın güzel hatunlarrr
bende seneye başlatacağım ama gitmemek için direniyor,,,nasıl bu durumu aşıcam bilmiyorum haftasonu oyun evi diye kreş ortamı var oraya gidince oynuyor ama sorunca gitmek istemiyorrrÖzlemez mi hiç..Çocuk sabahtan akşama kadar kreşte
Sorma gitsin..Herşeyi onun için yapıyoruz..Ama dunyaya birdaha gelseydim asla muhasebeci olmazdım bunu biliyorum
annaaa desene bu kıs ondan yokYasmin'in pc bozukmuşşş
Nerde eklmekk war mecbur orda yaşıyoruzz napalımm cnm..Ailem Konya'da be canım..Eşimin ailesi izmir'de
Biz böyle kimsesiz kaldık İstanbul'larda :))
Yasmin'in pc bozukmuşşş
ayy bi gurbet kuşuda burda,,bende ailemden uzağım ama bi şansım eşimin ailesi burda,,oğlumuda babaanneye emanet ediyorum,,,sizin için daha zorr
günaydın prensesss
bende seneye başlatacağım ama gitmemek için direniyor,,,nasıl bu durumu aşıcam bilmiyorum haftasonu oyun evi diye kreş ortamı var oraya gidince oynuyor ama sorunca gitmek istemiyorrr
annaaa desene bu kıs ondan yok
Nerde eklmekk war mecbur orda yaşıyoruzz napalımm cnm..
Allah sağlık wersin..
Zor ama seni anlıyorum, ha deyince ailen yanında olamıyorlar..
Nazarr değidii bizimm kızlaraa bu araa,
birinin dötü ağırır, birininn pc bozulurr
Maalesef en son 15 tatilde yanıma getirdim..:)
günaydın güzel hatunlarrr
Günaydınn kankaa
kahvaltı et aç kalma miden daha kötü oluwerirr sonraa
kombo yedim
bide muz yemiştim sabah evden çıkmadan önce
kombo yedim
bide muz yemiştim sabah evden çıkmadan önce
ALLAH senin de yardımcın olsun..Ben bu durumu çok kolay aştım ilk gittiginde hiç ağlamadı..Ama sanırım 2.5 senedir gittigi için usandı..Kreşe başladıgında 3.5 yasında idi.
günaydınnn miniiik miniiik minniiik kelebekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?