Haydi yürüyelimmm

Ben dün o kadar yorgundum ki, hiçbirşey yapamadım.
Bugün telafi ederim diye düşünüyorum :KK52::KK36::KK52:

sağlık olsun sekerim hergün spor yapmak zorunluluğumuz yok :KK1:
kızlaarr ben geldiim anca gelddiim maalesef şu istanbulun trafiği insanı deli eder :KK53::KK53:

bugün 70 dakka yürüdüm ayaklarımın altı ağrıyo şuan :KK1:
elimde olsa daha fazla yürüycektim ama yoruldum be :KK1:

70 dk gayet güzel bir süre bu hafta bende full yürüme ve pilates düşünüyorum

iyi akşamlar kızlar :) Bugun için listeye yarım saat pilates ekler misiniz oruçtum yürüyemedim bugünlük yarın telafi ediciiim :) Bu arada basenler için yaptıgınız özel bırsey varsa paylasırsanız sevınırım

Basenlere özel videolar var canım sadece basen çalıştırıyor. youtubedan bir bak derim ben. Ebru şallıdınında pilates malzemesi olmadan 15 dk lık videosu var sadece basen kalça için

İyi akşamlar herkesee. Bugün de 25 dk yürüyüş, 90 dk ağırlık çalışması yaptım. Arkasından da bol salata ve ızgara et yedim çok sağlıklı bir gün geçirmiş oldum :KK16: Bu arada basenlerini küçültmek isteyenlere ben de pilates ve cardiyo yapmayı öneriyorum. Çünkü basenlerin küçülmesi için yağ yakmak gerekiyor, cardiyosuz da yağ yakılmıyor. Yürüyüş bu anlamda güzel bi cardiyo çalışması vakit buldukça yapmak lazım :KK34:

seni tebrik ediyoruz o zamannn :nazar:

Bu arada ben de geçen şubattan beri spor ve yediklerime dikkat ederek 8.5 kilo verdim, yağ oranımı da %24'ten %18'e düşürdüm. O yüzden spor konusunda merak ettikleri olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, ama tabi bu konuda uzman değilim :KK17:

peki o haldeee piilatesi sıkılaşmak için yapıyorum yürüyüşüde kilo vermek için yapsam nasıl olur dersinnn :KK1:

Kızlarrrr Günaydınnnn

Dökülün sporları bakalımmm

Ben dün 1 saat ev temizliği yaptımmm yemek yaparkende dans :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

peki o haldeee piilatesi sıkılaşmak için yapıyorum yürüyüşüde kilo vermek için yapsam nasıl olur dersinnn :KK1:

Bence de en doğrusu bu ben öyle yapıyorum. Spor salonuna da giderken öyle öneriyorlardı. Ama eğer ağır bir pilates yapıyorsan her gün yerine 2 günde bir yapabilirsin, kaslar kendini daha iyi toparlar:KK34:

Bir de tabi beslenme çok önemli. Örneğin ben spora başlarken de BKİ'm normal sınırlar içerisindeydi ama vücudumda bir orantısızlık vardı. İhtiyacınız kadar kalori alıp, ağırlığı daha çok proteinlere verirseniz kilonuz fazla değişmez ama cardiyo ile yağ yakıp, ağırlık çalışması, pilates vs. ile kas yaparsınız, çok daha orantılı ve fit görünürsünüz. Üstüne üstlük vücudunuzun kas kütlesi arttığından, metabolizma hızınız da artar. Dolayısıyla durduğunuz yerde daha fazla kalori harcamaya başlarsınız :21:
Umarım böyle sürekli önerilerde bulunarak sizi rahatsız etmiyorumdur :KK17: Ama ben başlarken nasıl bir yol izleyeceğimi gerçekten bilmiyordum, aldığım tavsiyeler çok işime yaramıştı. Siz zaten biliyorsunuzdur, ben sadece birkaç önemli noktayı hatırlatmak istedim :KK34:

Bir de tabi beslenme çok önemli. Örneğin ben spora başlarken de BKİ'm normal sınırlar içerisindeydi ama vücudumda bir orantısızlık vardı. İhtiyacınız kadar kalori alıp, ağırlığı daha çok proteinlere verirseniz kilonuz fazla değişmez ama cardiyo ile yağ yakıp, ağırlık çalışması, pilates vs. ile kas yaparsınız, çok daha orantılı ve fit görünürsünüz. Üstüne üstlük vücudunuzun kas kütlesi arttığından, metabolizma hızınız da artar. Dolayısıyla durduğunuz yerde daha fazla kalori harcamaya başlarsınız :21:
Umarım böyle sürekli önerilerde bulunarak sizi rahatsız etmiyorumdur :KK17: Ama ben başlarken nasıl bir yol izleyeceğimi gerçekten bilmiyordum, aldığım tavsiyeler çok işime yaramıştı. Siz zaten biliyorsunuzdur, ben sadece birkaç önemli noktayı hatırlatmak istedim :KK34:

olur mu öyle sey hepimizin bilmediği çok sey var elbette benimde. Bazen doğru bildiklerimiz yanlış bile çıkabiiliyor en iyisi doğruyu bulmak.

Ben ebru şallı ile pilates yapıyorum pazartesi başladım ve 2 günde bir yaptım ama bu hafta hergün hem pilates hemde yürüyüş istiyorum. ağırlık çalışması için spor salonuna yazılmam lazım onun içinde malesef zamanım yok. Evde ağırlık ççalışabilieceğim bir önerin olur mu ?

bu arada beslenmeme dikkat ediyorum onun için kk cuma günü zayıflama grubundayım 5. takımda.

ama protein ağırlıklı değilde genelde karbonhidrat ağırlı besleniyorum ben bilerek yapılan bir durum değil bu çalıştığım için öğlen ne varsa onu yiyorum (ölçülü ) akşamda hafif seyler yapıyorum

1 haftalık gün gün hem kalori hem karbonhidrat,hem protein hemde yağ oranlarım

$2014-02-21 14_46_43-New Microsoft Office Word Document.docx - Microsoft Word.jpg

Son düzenleme:
Aslında kalori alımına göre 60 gr civarı protein iyi bence, bundan iyisi can sağlığı :KK1: Ben biraz daha fazla kalori alıyorum, günlük 1800 civarı, o yüzden aldığım protein de daha fazla oluyor. Ama zaten yoğun spor yaptığım günler 550 kalori falan yaktığımdan ancak yetiyor... Ağırlık için de spor salonuna gitmene gerek yok, ben dechatlondan dumbell ve bilek ağırlığı almıştım, internetten de P90'ı indirmiştim. P90 bir gün cardiyo bir gün ağırlık şeklindeydi, gayet yeterliydi benim için. Hiç ağırlık videosu falan bulamazsan da google'a fitness programı yaz, sana dumbell'la yapabileceğin yüzlerce program çıksın :KK34:

kızllarr nasılsınız :)
ben bugün yürüdüm ama öyle kampüs içinde yaniii :)
akşam plates yapmayı planlıyorum bu aralar boynum ağrıyo eğilmekten :) biraz kasları açmak lazım dimi :)

ben de dün sadece yarım saat zumba yaptım :KK50:

zumbada baya etkili diyorlarr ????

Aslında kalori alımına göre 60 gr civarı protein iyi bence, bundan iyisi can sağlığı :KK1: Ben biraz daha fazla kalori alıyorum, günlük 1800 civarı, o yüzden aldığım protein de daha fazla oluyor. Ama zaten yoğun spor yaptığım günler 550 kalori falan yaktığımdan ancak yetiyor... Ağırlık için de spor salonuna gitmene gerek yok, ben dechatlondan dumbell ve bilek ağırlığı almıştım, internetten de P90'ı indirmiştim. P90 bir gün cardiyo bir gün ağırlık şeklindeydi, gayet yeterliydi benim için. Hiç ağırlık videosu falan bulamazsan da google'a fitness programı yaz, sana dumbell'la yapabileceğin yüzlerce program çıksın :KK34:

teşekkürler tatlım en kısa zamanda malzemeleri alırım zaten eşimde istiyordu ağırlık çalışmasını :KK1:

kızllarr nasılsınız :)
ben bugün yürüdüm ama öyle kampüs içinde yaniii :)
akşam plates yapmayı planlıyorum bu aralar boynum ağrıyo eğilmekten :) biraz kasları açmak lazım dimi :)

iyiyiz canım sen nasılsın.

Valla ben bu hafta patdadanak başladım pilatese ilk günler fena ağrım oldu suan iyiyim 2 günde bir yaptım önümüzdeki hafta hergün yapcam

iyiyiz canım sen nasılsın.

Valla ben bu hafta patdadanak başladım pilatese ilk günler fena ağrım oldu suan iyiyim 2 günde bir yaptım önümüzdeki hafta hergün yapcam

bende geçen hafta başladım aynen ağrılarım olmuştu benimde :) umarım bugün olmaz zaten yorguunummm :KK52::KK52::KK52:

bende geçen hafta başladım aynen ağrılarım olmuştu benimde :) umarım bugün olmaz zaten yorguunummm :KK52::KK52::KK52:

ay bende akşam yapıcam pilatesimi.

bu hafta full spora dayanıcam ağzını yüzünü kırıcam sporun

ay bende akşam yapıcam pilatesimi.

bu hafta full spora dayanıcam ağzını yüzünü kırıcam sporun

hep beraberr kıralıımm be yaa :)
bende sabah erkenden kalkıp yürüyüşe çıkcam ama havada çok soğuk ya :KK43: hasta olurum diye de korkuyorumm

Bugün spor yapamadım ben, 15 dk yürüdüm sadece :KK50: akşam belki açık havada yürürüm hazır havalar iyiyken, ama ona da üşenirim gibi duruyor :KK1:

bugünkü egzersizimi de tamamladım :)
30 dakka platessssss holleeyyy :KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52:

hep beraberr kıralıımm be yaa :)
bende sabah erkenden kalkıp yürüyüşe çıkcam ama havada çok soğuk ya :KK43: hasta olurum diye de korkuyorumm

Valla bana uyar siki bi spor yapalim bu hafta

Bugün spor yapamadım ben, 15 dk yürüdüm sadece :KK50: akşam belki açık havada yürürüm hazır havalar iyiyken, ama ona da üşenirim gibi duruyor :KK1:

saglik olsun bende yapamadim am pilates yapmak istiyorum aksam

bugünkü egzersizimi de tamamladım :)
30 dakka platessssss holleeyyy :KK76::KK76::KK76::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9:

Valla bana uyar siki bi spor yapalim bu hafta

saglik olsun bende yapamadim am pilates yapmak istiyorum aksam

:KK9::KK9:

ben bu haftayı pazar günü tamamlıyorum bi aksilik olmazsa,yarın açık havada yürüyüş (tahmini 1 saat) pazar günüde plates :)
artık önümüzdeki haftaya bakıcazzzz :)

X