- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
Ben dün o kadar yorgundum ki, hiçbirşey yapamadım.
Bugün telafi ederim diye düşünüyorum
sağlık olsun sekerim hergün spor yapmak zorunluluğumuz yok
kızlaarr ben geldiim anca gelddiim maalesef şu istanbulun trafiği insanı deli eder
bugün 70 dakka yürüdüm ayaklarımın altı ağrıyo şuan
elimde olsa daha fazla yürüycektim ama yoruldum be
70 dk gayet güzel bir süre bu hafta bende full yürüme ve pilates düşünüyorum
iyi akşamlar kızlar :) Bugun için listeye yarım saat pilates ekler misiniz oruçtum yürüyemedim bugünlük yarın telafi ediciiim :) Bu arada basenler için yaptıgınız özel bırsey varsa paylasırsanız sevınırım
Basenlere özel videolar var canım sadece basen çalıştırıyor. youtubedan bir bak derim ben. Ebru şallıdınında pilates malzemesi olmadan 15 dk lık videosu var sadece basen kalça için
İyi akşamlar herkesee. Bugün de 25 dk yürüyüş, 90 dk ağırlık çalışması yaptım. Arkasından da bol salata ve ızgara et yedim çok sağlıklı bir gün geçirmiş oldum Bu arada basenlerini küçültmek isteyenlere ben de pilates ve cardiyo yapmayı öneriyorum. Çünkü basenlerin küçülmesi için yağ yakmak gerekiyor, cardiyosuz da yağ yakılmıyor. Yürüyüş bu anlamda güzel bi cardiyo çalışması vakit buldukça yapmak lazım
seni tebrik ediyoruz o zamannn
Bu arada ben de geçen şubattan beri spor ve yediklerime dikkat ederek 8.5 kilo verdim, yağ oranımı da %24'ten %18'e düşürdüm. O yüzden spor konusunda merak ettikleri olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, ama tabi bu konuda uzman değilim
peki o haldeee piilatesi sıkılaşmak için yapıyorum yürüyüşüde kilo vermek için yapsam nasıl olur dersinnn