Haydi yürüyelimmm

Yürücem de hep aynı şarkıları dinlemekten sıkıldım gaz verici şarkılar arıyorum :KK70:

Ben bugün hava güzelken temizlik yaptım, yürüyüş yapamadım. Düzce de oturuyorum bu arada

ahahaaa o dahada guzell :) duzceye gelmistik gecen agustos ve cok sevmistim

Yürücem de hep aynı şarkıları dinlemekten sıkıldım gaz verici şarkılar arıyorum :KK70:

suan mobilden giriyorum yarin sana pcden bi suru sarki yapabilirim :KK66:)

Süper olur valla :KK76:

1 saat 15 dk da yürüdüm :KK51:

ouuu güzel bir zaman tebrikler.

ahahaaa o dahada guzell :) duzceye gelmistik gecen agustos ve cok sevmistim

evet güzel Düzce, dümdüz, tam yürüyüşlük :KK9: Bugün çarşı, pazar işlerim var, sanıyorum 1 saati geçer bugün kü yürüyüşüm :KK34:

ben yürüyüş için ayrı bir zaman ayırmayıda seviyorum gün içinde yürümelerim ddışında akşam eve gittiğimde özel olarak hazırlanıp eşimle çıkıyoruz ama dün çıkmadık misafirim vardı bu akşam çıkacagızz

he heyt tam tamına 2 saat yürüdüm, tempolu sayılmaz ama yavaş da yürümem zaten :KK34: sonraaa naptım biliyor musunuz gülben de zumba yapıyorlardı ben de yaptım 15 dk falan :) 1 saatte 600-700 kalori yaktırıyormuş, artık zumba da yapıcam ben :21:

haa bu arada biraz dinleneyim bir de pazara gideceğim o da gidiş geliş en az 40 dk, bir de pazarın içinde yürüyüncee kendi rekorumu kırcam, hava da güzel bi coştum ben:KK52:

he heyt tam tamına 2 saat yürüdüm, tempolu sayılmaz ama yavaş da yürümem zaten :KK34: sonraaa naptım biliyor musunuz gülben de zumba yapıyorlardı ben de yaptım 15 dk falan :) 1 saatte 600-700 kalori yaktırıyormuş, artık zumba da yapıcam ben :21:

haa bu arada biraz dinleneyim bir de pazara gideceğim o da gidiş geliş en az 40 dk, bir de pazarın içinde yürüyüncee kendi rekorumu kırcam, hava da güzel bi coştum ben:KK52:

ohhhh ne güzell yavvvv sevindim senin adına benimde akşam yürüyüşüm var ama tempolu olacakk =)))

haydi birki birki birki:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar Günaydınnn

Dün yürüyüşe çıkamadım eşim grip yolundaydı onunla ilgilendimmm

sizde ne var ne yok

X