• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Yeni Yıl Çekilişi'ne ..

çekiliş tarihi

• Ankete Katılan
    34
  • Anket Kapalı .
ayyy gözlerim sulandı özel msj yollamaktan şu dkk itibari ile 300 kişiyi davet etmiş bulunmaktayım
tabi hepsi katılmaz ama hadi bakalım
:76:

bende katılmak istiyorum.. ama bulunduğum yerde kargo şubesi yok ptt var sadece :84:

şimiden 15 kişi olduk hepinize teşekür ederim dikkate aldığınız için ben güzel bi çekiliş kokusu seziyorum hadi hayırlısı :23:

allah utandırmasın
:kkk:

Arkadaşlar merhaba ;:71:
Biliyorsunu Daha önce Bir çok çekiliş yaptık ve hepsi çok güzel geçti :16:
Şimdide bu çekilişi tekrarlamak istiyoruz Ve tüm Katılmak isteyenlerii Bekliyoruz :51:

Daha Önceki çekilişimizi İnceleyip Bu çekilişin nasıl Olduğunu Nasıl yapıldığını Görebilirsiniz.:82:
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...kos-kankalarinin-kurban-bayrami-cekilisi.html :52:

İsteyen herkes katılabilir Şehirler Önemli Değil Amacımız Hem tanışmak Hem vakit Geçirmek Hemde Hediyeleşip Yüzümüzde Ufak Bir tebessüm bırakmak..:27:

Katılımcılar adresleri topladığımda Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yer ve hibir şekilde bilgileriniz zikredilmeyecek ben de saklı kalacak:27:

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazacağım hepimize güzel paylaşımlar listemizi bu sayfaya ekleyeceğim sürekli güncellenecektir..

Dip not :Kargo problemi dolayısıile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemli not msj sayısı 100 geçmeyenler de listeye adını yazdırmasın lütfeni
çünkü hediyelerimizi aldığımız gün detaylı resim koyacağız o yüzden çok isterseniz katılmayı çekiliş süresi bitene kadar msj sayınızı doldurabilirsniz
vede resim yüklemeyi öğrenin rica ediyorum bilmeyenler ..

LİSTEMİZ
Amonra :nazar:
Sevgi :nazar:
ASlıHASAN :nazar:
EBRULi_sultan :nazar:
pause :nazar: :82:
cansuery :nazar: :82:
blackheart :nazar:
funmak :nazar:
elif :nazar:
gece_kuşu :nazar:
beren91:nazar:
evaa:nazar:
mat_mazel :nazar:
27.01 :nazar:
nymphadory :nazar:

benimde katılabilmem mümkün mü?:3:

sedanuroge canım msj sayını yükseltmeni ve resim eklemeyi öğrenmeni istiyorum sadece listeye ekledim tamamm mı cnmm?:55:

Back
X