Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geldim bari:)
ben de varııımmmmm
Hoşgeldiniz canlarım yazıyorum hepinizidebende bende
Bende varım kızlarr
Bende geldiim
ptt olur tabiki zamanında gönderirsen problem çıkmazbende katılmak istiyorum.. ama bulunduğum yerde kargo şubesi yok ptt var sadece :84:
canımcım özel msj şimdi gördüm beni mutlaka yaz
benimde katılabilmem mümkün mü?Arkadaşlar merhaba ;
Biliyorsunu Daha önce Bir çok çekiliş yaptık ve hepsi çok güzel geçti
Şimdide bu çekilişi tekrarlamak istiyoruz Ve tüm Katılmak isteyenlerii Bekliyoruz
Daha Önceki çekilişimizi İnceleyip Bu çekilişin nasıl Olduğunu Nasıl yapıldığını Görebilirsiniz.:82:
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...kos-kankalarinin-kurban-bayrami-cekilisi.html
İsteyen herkes katılabilir Şehirler Önemli Değil Amacımız Hem tanışmak Hem vakit Geçirmek Hemde Hediyeleşip Yüzümüzde Ufak Bir tebessüm bırakmak..
Katılımcılar adresleri topladığımda Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yer ve hibir şekilde bilgileriniz zikredilmeyecek ben de saklı kalacak
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazacağım hepimize güzel paylaşımlar listemizi bu sayfaya ekleyeceğim sürekli güncellenecektir..
Dip not :Kargo problemi dolayısıile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemli not msj sayısı 100 geçmeyenler de listeye adını yazdırmasın lütfeni
çünkü hediyelerimizi aldığımız gün detaylı resim koyacağız o yüzden çok isterseniz katılmayı çekiliş süresi bitene kadar msj sayınızı doldurabilirsniz
vede resim yüklemeyi öğrenin rica ediyorum bilmeyenler ..
LİSTEMİZ
Amonra
Sevgi
ASlıHASAN
EBRULi_sultan
pause :82:
cansuery :82:
blackheart
funmak
elif
gece_kuşu
beren91