HAYDİ MAAŞLARIMIZI YAZALIM :)

Bu aralar cok gozume batiyorsun begeniyorum mesajlarini..

Yani konu sahibi yoksulluk siniri 5000 tl ye dayanmis biri cikip 10bin kazaniyorum dese taslaniyor bu konu cok hayra gitmez gibi
Ehehe teşekkür ederim Ben de nick'ini gördüğümde dikkat ediyorum mesajlarına

son 1,5 yildir calismiyorum.
calistigim zamanda da annem dahil kimse maasimi bilmez idi.

Teşekkür ederim gerçekten üzüldüm yapılan yorumlara...
Üzülme de maaş gerçekten çok açıklanacak bir konu değil biraz saçma olmuş niye yazdığınızda belli değil çok ağır yorum yazanlarda niye yazarlar anlamıyorum
Bazen öyle yorumlar görüyorum ki alıp ayni depresan ı şu kızı göneyim oh rahatlatılayım tarzında sanal diye herşeyi yazıyorlar

sirketkerde bile maasini soylemek osten cikarma nedeni. kimse kimsenin maasini bilemez.
ozelde calisirken standart ustu aliyor ve 16 maas aliyordum. finansciydim. devlete gectim kizimun dogumu icin para biriktirdim yine de yetistiremedim. aklima tukureyim...

"Maasimi az buluyorum unvanim da tatmin edici değil kızlar sizler ne is yapiyosunuz ne kadar maaş alıyorsunuz ?"

Demiş olsa idi ,konunun yeri burasi olurdu .Su halde konunun yeri burasi olmasa da taşlamalar cevaplar acayip saçma .

Güzel bi maaş alan pek yok sanirim yoksa şuraya yazmak hiçte rahatsız etmezdi.Net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…