- Konu Sahibi BurcuDurmazSeyhan
bir bluşma çabasıda böyle sona erdi arkadaşlar yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir bluşma çabasıda böyle sona erdi arkadaşlar yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürler kaydirigubbakcemile3
merhaba
ben de 20 gun oldu tasınalı golcuk degırmendere ye . ben de seve seve gelırım bulusmanız gerceklesırse eger .nasılsa izmit burnumuzun dibi:) hadı bakalım ınsallah turk ışı olmaz bu kez hayata gecer...:))
kızlar biz sakaryalılar havalar biraz daha ısınınca sapanca yapalım diyoruz katılmakk istermisiniz....
merhaba
ben de 20 gun oldu tasınalı golcuk degırmendere ye . ben de seve seve gelırım bulusmanız gerceklesırse eger .nasılsa izmit burnumuzun dibi:) hadı bakalım ınsallah turk ışı olmaz bu kez hayata gecer...:))
tamam canocum :))) ben buralarda olursam gelirim :)))
gene tanışamamışsınız herhalde ama tek sorun sanırım birbirinizi bikere olsun görmemiş olmanız ve gittiğinizde kimin nerde hangi masada oturduğunu bilememek bidahiki buluşma inşallah daha sağlam olur ve gelicem diyipte gelmeyenlere bende sinir oluyorum bundan sonraki garanti olsun diye telefon msn felan alırsınız artık ve msnde bikerede olsa kameralı görüşme yaparsanız gittiğinizde kimin kim olduğunu bilirsiniz inşallah bundan sonraki buluşmada gerçekten buluşursunuzda oh be dersiniz
kiz cenebaz, bu sakaryalilar bizden iyi organize olmuslar :) tiyo almak lazimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
biz sık sık buluşma yapıyoruz sakaryalılar olarak,buluşmayı düzenlediğimizde sizede haber salarız:)
canim sen kizin icin bir isim düsündünmü? cok merak ederim ben su isim mevzularini :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
harika olur kırkpınarı biliyorum ama yolcu arabası varmıdır dediğin yere buradan onu bilmiyorum bruchta iyi fikirr :)canocummm ben bir sakaryalı olaraktan bayıla bayıla katılırım hatta sakarya buluşmalarınada katılabilirim haberim olursa sıksık geliorum sakaryaya.sapancada nereye gitmeyi planlıyorsunuz.tavsiyem kırkpınardaki kıyı bilmiorum biliyormusunuz ama süper bir yer.hatta hafta sonu bruch'ı bile düzenleyebiliriz...:lepi:
nasıl yani buluşma yaptınız ama birbirinizi bulamadınızmı benneyaptımki :))buluşma oldu ama sadece 2 kişiydik ama buluşamadık.aynı zamanda aynı ortamdaydık ve bulamadık bir birimizi çenebazla
canım merakını gidereyim nisa nur olucak ben ta evlenmeden bi kızım olursa ismi nisa nur olucak diye evlendiğimizin ilk aylarındada eşime demiştim kızım olursa ismi nisa nur olucak diye öylede oldu allahıma şükür kızıma kavuşmama az kaldı 4 haftam var inşallah alıcam nisamı kucağıma :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: