• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi Kocaeli bulumaya

merhaba
ben de 20 gun oldu tasınalı golcuk degırmendere ye . ben de seve seve gelırım bulusmanız gerceklesırse eger .nasılsa izmit burnumuzun dibi:) hadı bakalım ınsallah turk ışı olmaz bu kez hayata gecer...:))

gene tanışamamışsınız herhalde ama tek sorun sanırım birbirinizi bikere olsun görmemiş olmanız ve gittiğinizde kimin nerde hangi masada oturduğunu bilememek bidahiki buluşma inşallah daha sağlam olur ve gelicem diyipte gelmeyenlere bende sinir oluyorum bundan sonraki garanti olsun diye telefon msn felan alırsınız artık ve msnde bikerede olsa kameralı görüşme yaparsanız gittiğinizde kimin kim olduğunu bilirsiniz inşallah bundan sonraki buluşmada gerçekten buluşursunuzda oh be dersiniz

gene tanışamamışsınız herhalde ama tek sorun sanırım birbirinizi bikere olsun görmemiş olmanız ve gittiğinizde kimin nerde hangi masada oturduğunu bilememek bidahiki buluşma inşallah daha sağlam olur ve gelicem diyipte gelmeyenlere bende sinir oluyorum bundan sonraki garanti olsun diye telefon msn felan alırsınız artık ve msnde bikerede olsa kameralı görüşme yaparsanız gittiğinizde kimin kim olduğunu bilirsiniz inşallah bundan sonraki buluşmada gerçekten buluşursunuzda oh be dersiniz

canim sen kizin icin bir isim düsündünmü? cok merak ederim ben su isim mevzularini :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlar, facebookta hatay kadinlar kulübü diye bir gurup acmislar, bende acmadan önce bir fikrinizi alayim dedim, kocaeli kadinlar kulübü gurubunu acsam, orda toplansak, resimlerimizi yayinlariz,videolarimizi koyariz,kaynasmis oluruz, bulusma zamanida iyi organize oluruz ne dersiniz?yani burayi ihmal etmiyecegiz tabi burda sohbet daha güzel, orayi sohbet icin degilde,gurup üyelerinin resimleri eklenir, genel paylasim yapilabilir ve sadece o gurup üyeleri görür baskasi degil. bu konuda fikirlerinizi bekliyorummmm

arkadaslar ben gurubu actim, arzu edenler buyursun gelsin :) gurubun adi icin arama butonuna C@femiz diye verin, guruba anca yönetici onayi ile üye olunuyor, yani siz guruba katilin ben onaylarim, ismi sonradan degisebiliriz, aklima bisey gelmedigi icin bunu yazdim.

biz sık sık buluşma yapıyoruz sakaryalılar olarak,buluşmayı düzenlediğimizde sizede haber salarız:)

canocummm ben bir sakaryalı olaraktan bayıla bayıla katılırım hatta sakarya buluşmalarınada katılabilirim haberim olursa sıksık geliorum sakaryaya.sapancada nereye gitmeyi planlıyorsunuz.tavsiyem kırkpınardaki kıyı bilmiorum biliyormusunuz ama süper bir yer.hatta hafta sonu bruch'ı bile düzenleyebiliriz...:lepi:

canim sen kizin icin bir isim düsündünmü? cok merak ederim ben su isim mevzularini :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım merakını gidereyim nisa nur olucak ben ta evlenmeden bi kızım olursa ismi nisa nur olucak diye evlendiğimizin ilk aylarındada eşime demiştim kızım olursa ismi nisa nur olucak diye öylede oldu allahıma şükür kızıma kavuşmama az kaldı 4 haftam var inşallah alıcam nisamı kucağıma :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canocummm ben bir sakaryalı olaraktan bayıla bayıla katılırım hatta sakarya buluşmalarınada katılabilirim haberim olursa sıksık geliorum sakaryaya.sapancada nereye gitmeyi planlıyorsunuz.tavsiyem kırkpınardaki kıyı bilmiorum biliyormusunuz ama süper bir yer.hatta hafta sonu bruch'ı bile düzenleyebiliriz...:lepi:
harika olur kırkpınarı biliyorum ama yolcu arabası varmıdır dediğin yere buradan onu bilmiyorum bruchta iyi fikirr :)

buluşma oldu ama sadece 2 kişiydik ama buluşamadık.aynı zamanda aynı ortamdaydık ve bulamadık bir birimizi çenebazla :D
nasıl yani buluşma yaptınız ama birbirinizi bulamadınızmı benneyaptımki :))

canım merakını gidereyim nisa nur olucak ben ta evlenmeden bi kızım olursa ismi nisa nur olucak diye evlendiğimizin ilk aylarındada eşime demiştim kızım olursa ismi nisa nur olucak diye öylede oldu allahıma şükür kızıma kavuşmama az kaldı 4 haftam var inşallah alıcam nisamı kucağıma :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet nisa cok güzel bir isim.haddime düsmez gerci ama tavsiyem nur ismini koymaman canim, nur cenabi hakkin isimlerinden oldugu icin agir gelir bebege.bunu hocalik egitimi sirasinda büyük hocalarimizdan duymustum.sadece bu bildigimi paylasmak istedim canim.allah yavruna hayirlisiyla kavusmani nasib etsin insallah.darisida bizlerin basina kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back