• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Haydi kizlar yatak odanizin resimlerini paylasalim

evet kıslarr hepinizin odası cokk güzelllllllllll
Allah mutluluklarınızı daim etsin ihşallahhhhhhh:nazar:a.s.

a.s. inanmıyorum yatak odalarımız aynı seninle sendemi yatş.tan aldın özlemcim
aa ne güzel...ben seviyorum bu modeli çok kullanışlı:))
özlemciğim yatak odan çok hoş cıvılcıvıl olmuş yanlız ben bordo renkle kombinledim yatak odasını perde ve yatak örtüm bordo idare eder benimkide...
birşey sorucam senin tuvalet aynan yokmu benimde şu dolabın yanındaki büyük şifonyerim yok merak ettimde canım

evet canım tuvalet aynasını almadım ben çünkü onu alsam çok daralırdı,bu sebeple büyük şifonyeri aldım..hem daha kullanışlı oldu böylelikle..
sende eklesene merka ettim odanı canım:)

aa ne güzel...ben seviyorum bu modeli çok kullanışlı:))

evet canım tuvalet aynasını almadım ben çünkü onu alsam çok daralırdı,bu sebeple büyük şifonyeri aldım..hem daha kullanışlı oldu böylelikle..
sende eklesene merka ettim odanı canım:)

özlemciğim fotoğraf makinam gelir gelmez eklerim bende opuyorumnanaktan

bende evlencem yaaa bigün bende tek kişilik yatağıma veda edip herşeyden çift olan bi odada uyuyacağım öyle istiyorum :kedi: oofff ben hazır almıcam ama kendim tasarlayıp yatırcam bütün mobilyalarımı zemuszemus :delphin: kimsede olmasın sengözlerimebaksanab

cok guzel bu takimin var son moda yatak odalarindan
oh bide tv miz var ne guzel :))
bu arada yatak ortune bayildim valla
ekledigin icin tesekkur ettim canim

sağol canım beğendiğin için bende seninkine bittim fıransız tarzımı desem mudo mu desem çok hoş vallahi..
benim aksesuar falan kalktı hep ortadan bebişim çok hareketli ..

e tabi bebis olunca ne var ne yok kalkiyo ortaliktan daha benim bebegim yok insallah olur
oldugu zaman bende aynen ne var ne yok kaldiririm sanirim
sende benimkini begendigin icin merci canim

gerçekten çok bayıldım ve sayenizde çok güzel fikirler edindim opuyorumnanaktan ben ne kadar düz bakıyomuşum çok sağolun

2674.jpg
[/url][/IMG][/IMG]
2676.jpg
[/url][/IMG][/IMG]
2707.jpg
[/url][/IMG][/IMG]
2850.jpg
[/url][/IMG][/IMG]

İncik, boncuk sevmem, halı sevmem, ortada olan makyaj malzemesi parfüm bidi bidi ruhumu yorar, dolayısıyla ortaya da böyle mobilyacı showroom'u gibi oda çıkar delikafadulden

kizlar iknizinkide cok guzel
simdi son moda yatak oda bunlar bizimkiler eskidi artik
allahim gule gule kullanmayi nasip etsin

ben kusur kalmam bu da benim yatak odam

işte yatak odam

40993809.jpg

63006371.jpg

37849960.jpg

90844998.jpg

43491995.jpg

55891674.jpg

47588504.jpg

23226452.jpg

24560968.jpg

81385118.jpg
34335852.jpg

canım yaa yatak odan çok güzelmiş, hele makyaj masasına bayıldımmmm, ne kullanışlı yapmışlar öyle yan taraflarınııı.. ne marka bu?

İncik, boncuk sevmem, halı sevmem, ortada olan makyaj malzemesi parfüm bidi bidi ruhumu yorar, dolayısıyla ortaya da böyle mobilyacı showroom'u gibi oda çıkar delikafadulden

en güzeli yaa ben de sevmem öle şifonyer üstünde bi sürü ıvır zıvırıı, hem öle olunca oz alması da zor olur kaydirigubbakcemile3

Back
X