- Konu Sahibi Esra_Babies
Oglum 7 Yasinda kizim 1 yasinda ve 3.yüde yapip jubilemi yapmak istiyorum nasipseGunaydın hanımlar nasılsınız :)
Cocuklarınız kaç yaşında merak ettim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oglum 7 Yasinda kizim 1 yasinda ve 3.yüde yapip jubilemi yapmak istiyorum nasipseGunaydın hanımlar nasılsınız :)
Bal gibi de sayılırsın hatta grubun ilk hamiş ödülünü aldın canım tebrikler ilk cocugun kaç yaşında canım darısı başımıza inşallah :)
Benim oğlumda 2 yaşında. Peşpeşe olsun dedim ama bekliyorum daha. Hayırlısı :)Gunaydın hanımlar nasılsınız :)
Hemen ekliyorum canım evet sayfa adında bi esneklik tanımam lazımdı ikinci bebiş diye cıkıvermiş ağzımdan sayfayı kurarken :) aslında cocuguna kardeş yapmak isteyenleri toplamak istedimBen de suraya ilişeyim bat 14 kasim ama 2. Degil benim 3.kardeş
Ooowww cesaretine hayran kaldım canım maşallah bende önce 2 cocuğu buyutup sonradan 3e tamamlamak istiyorum Rabbim hepimize nasip eder inşallah :)))Oglum 7 Yasinda kizim 1 yasinda ve 3.yüde yapip jubilemi yapmak istiyorum nasipse
Hemen ekliyorum canım, test yaptınmı canım :) inşallah hamilesindir :)Benide ekleyin bat 23 ekim ama gelen giden yok
Bizimde bu gidişle araları 4 yaş olcak. Amin canım hayırlısı inşallahtesekkurler canim ilk cocugum 4 yasinda. Darisi tum bebek isteyen arkdaslara olsun
Oo maşallah abi olcak yaşa gelmiş annesi, bi kardeş iyi paklar onu :)))oğlum aralık ayında 4 bitip 5 girecek . hayırlısı artık
Ben oğlum 1 yaşındayken 2ye niyetlendim herkes delimisin diyordu ama maalesef planlar tutmadı ertelemek zorunda kaldık :) ee ne demişler insanlar plan yaparken hayat tepelerinden bakıp gülermiş :))) bizimkide öle oldu ama kısmet diyelim :)))Benim oğlumda 2 yaşında. Peşpeşe olsun dedim ama bekliyorum daha. Hayırlısı :)
Tabiki canım memnuniyetle :) Bat nedir ?Canımm benide al benide
Tebrik ederim canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza inşallahKızlar ben altı ay sonunda iki gün önce aldım güzel haberi çok şükür Rabbime ikinci bebişin geliyo inşallah sağlıkla güzellikle Rabbim sizlerden nasip etsin
Tecrübelerini bizimle paylaşmak istersen memnun oluruz :)Kızlar ben altı ay sonunda iki gün önce aldım güzel haberi çok şükür Rabbime ikinci bebişin geliyo inşallah sağlıkla güzellikle Rabbim sizlerden nasip etsin
Kışın hamile kalayım bahara doğurayım diyordum tutturamadık :) şuanda da bu ay hamile kalıp yaz sonunu yakalamanın peşindeyim, çalıştığım için doğum iznine cıktığımda yaz boyu evimde olurum diye planlamışım cunku yazın hamile hamile işe gitmek zor gelecek gibi gözüküyor kısmet tabi :)Kızlar peki hangi ayda doğum yapmak isteriz sebepleri nelerdir:)
Aynısını gecen ay yaşadım bulantısından tutda baş dönmesi kasık batması tiksinti koku hassasiyeti hepsi oldu ama sonuc hüsrandı şok oldum... inşallah seninki bebiştendir, eger varsa gec döllenmeden dolayı cıkmamış olabilir:) mutlaka bilgilendir bizi :)Arkadaşlar ben adet 2 gün geçince kan testi verdim ultrasonla da bakıldı çünkü çok şiddetli ağrın vardı ama 1.20 çıktı belirtilerim çok belirgin doktor bile hsmliesin gibi düşünelim dedi bir sürü şey anlatı ama sonuçlar öyle demiyor dikkatimi çeken şey yumurtlama sıvısının adetten 1 hafta önce gelip hala geliyor olması geç yumurtlama ve döllenme mi diye düşündüm 1 hafta bekle olmazsan gel testi yenileriz dedi hayırlısı hala gelen giden yok kısmet Allah hepimize nasio etsin inş ❤
Tamam canım :) inşallah adet olmazsın bebiş vardır :)Daha adet olmadım canm ya ilaç kullanıyorum olunca yazarım canm
Aramıza hoş geldin canım tamamdır ekliyorum:)Slm kızlar 7 yaşında bir oğlum var. 2. Çocuğu istiyorum fakat pko var o yüzden bat veremiyorum.