Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında 3. Cocuga kizim dogupda abisiyle aralarinda 6 yas olmasina ragmen oyun oymadiklarini hatta kavga bile ettiklerini gorunce karar verdim ve hata yapmisim keske oglum dogdukdan daha kisa sure sonra yapsaymisim dedim ama malesef ozaman sarkdaydik sartlar oyle oldu ama simdi arasi fazla olmasin istiyorum bu arada korkuyorumda cunku 3 de sezeryan olacak
Benimde korkum bu :KK43: yaş farkı cok olunca kuşak çatışması oluyor ama tabi kısmetin önüne geçemiyoruz :/

Merhabalar hanimlar
Banada yer varmi? Benimde oglum 7,5 yasinda ve artik kardes dusunenelerdenim bende aslinda baya gec kaldim sanirim artik biran once olsun istiyorum daha fazla yas araligi olmadan pismanda oluyorum 1-2 sene once olmadigi icin.oglumda cok istiyor ama babamiz anca ikna oldu. bu ilk ayimiz muhtemel tarih 10 kasim insaalah hepimiz fazla beklemeden 2017 bitmeden kavusuruz bebislere.

Canim bnmde 4,5 yasinda bir oglum var 2.ci istiyorum nasipse:)
İnşallah tez zamanda nasip olur canım :)
Bende varım bende:) bat 16 kasım
Tabi ki buyrun sizide ekledik listeye :)
Merhabalar hanimlar
Banada yer varmi? Benimde oglum 7,5 yasinda ve artik kardes dusunenelerdenim bende aslinda baya gec kaldim sanirim artik biran once olsun istiyorum daha fazla yas araligi olmadan pismanda oluyorum 1-2 sene once olmadigi icin.oglumda cok istiyor ama babamiz anca ikna oldu. bu ilk ayimiz muhtemel tarih 10 kasim insaalah hepimiz fazla beklemeden 2017 bitmeden kavusuruz bebislere.
Merhaba canım tabi ki yer var ekledim bile :) bizim babamızda aynen biraz ara verdirtti bize ikna edemedim uzun süre. İkinci istiyor ama sürekli erteletiyor. Ya diyorum bazen Allah istemeyen annelere çatur cutur nasip ediyor bizde cocuk diye ölüyoruz, koca ikna etcez diye ugrasıyoruz :KK70:

Merhabalar hanimlar
Benimde ayniydı ama hic merak etme gayet guzelde arkadas olup oynuyorlar hatta kavga bile cikiyor insallah dedigin gibi isteyen herkezde kavusur bebislerine

Kizlar bide sunu merak ettim bir kaç yerdede rastgeldim de yumurtlama gununde gebelik olursa erkek cocuk yumurtlama gununden once olursa kiz bebek diye sizin nasildi dogruluk payi varmidir haaa bu arada x kromozomun hizli y kromozomun da daha uzun sure canli oldugu bilimsel bir gercekde yinede pek bilemedim

Bende geldiim :)
Simdilik batımda yok nasipse calismalar Aralık'ta baslar insallah :)

Guzel haberler duymak ve vermek dilegiylee :)

Kizlar bide sunu merak ettim bir kaç yerdede rastgeldim de yumurtlama gununde gebelik olursa erkek cocuk yumurtlama gununden once olursa kiz bebek diye sizin nasildi dogruluk payi varmidir haaa bu arada x kromozomun hizli y kromozomun da daha uzun sure canli oldugu bilimsel bir gercekde yinede pek bilemedim
Yumurtanın bi çatlama aralığı var ya 36 saat gibi. O saate nasıl denk gelecekki ben kafayı yerim onu hesaplıcam diye zaten matematiğim kıt :KK70:

Kızlar 3.cocuğu düşünenler için sayfanın adını değiştirdim :)

Hayırlı ugurlu olsun, Artık sayfamızın adı:
:nazar: Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :) :anneadayı:

9 aylık bi kızım var kanamam henüz gelmedi. Geçen gün 5 6 gun once birliktelik oldu yanlız banyoda ve sanki biraz kaçtı gibi bilemedim emin olamadım. Kanamam da gelmiyo idrar testi yapsam nasıl olcak kafam karıştı.

9 aylık bi kızım var kanamam henüz gelmedi. Geçen gün 5 6 gun once birliktelik oldu yanlız banyoda ve sanki biraz kaçtı gibi bilemedim emin olamadım. Kanamam da gelmiyo idrar testi yapsam nasıl olcak kafam karıştı.
Adet gunun bugunmuydu canım. İdrar testi yap bencede aklında şüphe kalmasın. Peki istiyormuydun. Hayırlısı olur inşaallah

Adet gunun bugunmuydu canım. İdrar testi yap bencede aklında şüphe kalmasın. Peki istiyormuydun. Hayırlısı olur inşaallah
Yani dusunmuyorduk büyük ihtimaller de vermiyoruz ama ilk defa şüphe düştü içime zaten seyrek aralıklarla birleşiyoruz acaba mi dedim. Valla ben adet günümü saymayı bırakali çok oluyor 8.5 aydır da adet olmadigim için :KK70: kafam karışık o yuzden

Merhaba canım tabi ki yer var ekledim bile :) bizim babamızda aynen biraz ara verdirtti bize ikna edemedim uzun süre. İkinci istiyor ama sürekli erteletiyor. Ya diyorum bazen Allah istemeyen annelere çatur cutur nasip ediyor bizde cocuk diye ölüyoruz, koca ikna etcez diye ugrasıyoruz :KK70:[/QUOTE]

Aynen canim ya bizimde oyle hem bende istiyorum diyor hem kaciyor senin dedigin gibi ertele ertele bu zamana geldimbu ay yeter artik dedim oglumda cok istedigi icin ona kiyamiyorum kardesiyle zaman gecirsin fazla buyumeden diyorum.kardesim ne zaman karnina gelcek diyor oglum bende babasini iknaya ugrasiyorum falan deneme asamasina anca gecebildik bide insaallah hizli hamile kaliriz uzun sure ara verince hemen olurmu diye de endiseleniyorum biz bayanlar hep ayniyiz sanirim erkekler daha rahat.

Yumurtanın bi çatlama aralığı var ya 36 saat gibi. O saate nasıl denk gelecekki ben kafayı yerim onu hesaplıcam diye zaten matematiğim kıt :KK70:

Bende bu konuyu arastirdim biraz bazi topiklerde rastladim ovi testleri ile belirliyorlar ama baya zorlu testlere gore yumurtlama gununu tesbit edip kiz bebek icin testte cift cizgi olmadan iliski birakilacak imis erkek icin ise tam yumurtlama gunu cift cizgi oldugunda birliktelik olursa erkek olabiliyormus tabi bunlar tahmin bence ama uygulayip dogru cinsiyeti yakalayanda cok.baya stres olur sanirim belkide hic birsey yapmamak en iyisidir.ben cok merak ederdim nasil farkli cinsiyet oluyor diye oglu olanin bide kizi yada kizi olanin oglu belkide bu yontemleri uygulayanda coktur.sizin varmi uygulayacaginiz yada bildiginiz yontem?insan farkli cinsiyet istiyor ama ara uzun olunca bebis ozledigimiz icin sanirim bian once saglikli birsekilde gelmesini istiyoruz.

rachelgreen rachelgreen Bende 3 bucuk sene ara vermistim dış gebelik yaşadım.
Nasip aslinda bazisi ne yapsada oluyor :)
Hayirlisiyla hemen olur insallah seninde :)

Yani dusunmuyorduk büyük ihtimaller de vermiyoruz ama ilk defa şüphe düştü içime zaten seyrek aralıklarla birleşiyoruz acaba mi dedim. Valla ben adet günümü saymayı bırakali çok oluyor 8.5 aydır da adet olmadigim için :KK70: kafam karışık o yuzden
Aynen bende doğumdan sonraki ilk adetimi oğlumun 1 yaş doğum gunusunden sonra oldum yan tam 1 yıl sonra cok enteresandı :KK70: kısmetinde varsa o gelip seni bulur diyorlar ya eğer bi durum varsa ufacık bi ihtimalden bile hamile kalıyorsun 5 liralık ucuz testlerden al dene bnce bi kac gun sonra ortalama 2 haftada oluşuyormuş :)

X