- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 318
- 38
- Konu Sahibi Bayan_Tatlimm
slm bayanlar bende hep göz kalemıyle suruyorum ama resımde buulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk olarak ben başlıyorum :) birbirimizi yorumlayıp, birbirimize öneriler de verebiliriz hadiyin bakalımmm :)
Eki Görüntüle 760614
Kaşlarım çok seyrek ya :|
İlk olarak ben başlıyorum :) birbirimizi yorumlayıp, birbirimize öneriler de verebiliriz hadiyin bakalımmm :)
Eki Görüntüle 760614
Kaşlarım çok seyrek ya :|
ya bende böyle yapmak istyorum ama beceremiyorum neresinden başlıycam onu bilmiyorum birde bakıyorum ki yine baştan sona çekmişim
Zaten sürerkende hep tam mı sürsem diye düşünüyor insan ama yarım da güzel görünüyor :) Canım ben ilk kuyruk için bi çizgi cekiyorum :) sonra da hani göz burun kökünden baslıyor yükseliyor sonra düşüyor ya yuvarlak şekilde o düşmeye başladığı yerden devam ediyorum cekmeye. anlatımım iyi olmadı ama idare et :)
ayy cidden cok güzel bu kız sanki suna benziyor gerci eyelinerı tam cekmiş ama cok güzel :) . yüz kere izlemişimdir bu kızın eyeliner videosunu :)
Eki Görüntüle 1204753
maşallah ikiside güzel bu kızın adı neki ben hiç görmedim o kadarda video izledim
haha adini bilemiyorum ki :)
ama google dan pin up makyajı bukombin yazında ilk cıkıyor bende :)
ayy cidden cok güzel bu kız sanki suna benziyor gerci eyelinerı tam cekmiş ama cok güzel :) . yüz kere izlemişimdir bu kızın eyeliner videosunu :)
Eki Görüntüle 1204753