Haydi Kayseri sağ baştan say:))

oo buluşma yapılıyomş aşkolsun setrinisa bana niye söylemiyosun yine kaçıyordum 1mayıs olursa gelebilrim ama sonraki c.tesi olursa gelemem 1mayıs olsunta geliyim öncekinide kaçırdım zaten

yok be güzelim daha belli bişey yok ama iyi oldu farkettiğin artık belirlesek tarihi
diğer kızlar da gelse de ya da ben şimdi bildiğim kayserili kızlara haber vereyim
onlar da fikirlerini sunsunlar...

ben birkaç kişiye yazdım ama unuttuklarım olabilir herkes birbirie haber versin de
bilmeyen kalmasın...

merhaba kıslar buluşma varmış bende gelebilirim müsait olursam kaç kişi oluyorsunuz , nerde buluşuyorsunuz

Günaydın

yaa sonunda bulabildim siziiii
benden kaçabileceğinizi mi sandınız
guclubacismile

kaydirigubbakcemile3
daha önce tanışmadık dimi...

öncemi kesinlikle tanışmış olmamız lazım.. enazında kalubelada karşılaşmış olmamız lazım... kaydirigubbakcemile3

önceki topikte sizin buluşma resminizi görünce şeyaptım.. biraz geç kalmıştım ama inşallah bu sefer kısmet olur..

öncemi kesinlikle tanışmış olmamız lazım.. enazında kalubelada karşılaşmış olmamız lazım... kaydirigubbakcemile3

önceki topikte sizin buluşma resminizi görünce şeyaptım.. biraz geç kalmıştım ama inşallah bu sefer kısmet olur..

alllah canını almasın emi..
güzel espiriydi..
kıs hadi umarım bu buluşmaya gelirsin...

slm kızlar bende hemserınızzım benıde aranıza alırmısınız:dance:

ooo ası38.ay yuzlum ısolde sızdemı burdasınız kızlar:teytey:

selam kayserlller nasılsınız gadasını aldıklarım:KK66:buluşmaları bundan snra evdemı yasakkı gun yaqalım:hulya:qastalarr börekler çaylarr :eek:

X