Haydi Kayseri sağ baştan say:))

pınarcım organize demişken 2 sene orda çalıştım..
ahh zindan gibi geçti günlerim vallaa..
geçirttiler daha doğrusu...
valla şimdi organize lafını bile duyduğumda tüylerim diken diken oluo...

isoldecim özel sektör çok zor, ben çalıştığım firmaya 2004 de başmamıştım, 2 yıl sonra ara bebeğim oldu ve ayrıldım tekrar kızım 2 yaşına geldiğinde tekrar gelirmisin dediler ve 2008 yılında tekrar başladım yani 4 yıldır çalışıyorum, çok şükür öyle çok kötü bir ortamımız yok, 2 iyi anlaştığım arkadaşım var öğle aralarında birlikteyiz onun dışında odadaki çalışma arkadaşlarımda iyiler sessiz ve hepsi kendi halinde, zaten akşama kadar işle geçiyor günüm, sen merkezdemisin canım

canım ben bi plastik mobilya imalatı yapan firmada çalışıodum..
ben çıktıktan sonra firmada battıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen şimdi hangi firmadasın canım....

....................................................................

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar bgn kimsecikler gelmemiş. Pınar Bacum sende yoksun Arslancık çok mu iş verdi yoksa?
Demet güzelim tedavi görmeden oldu bebişim çok şükür zaten doktorlar 1 yıl uğraşıpta olmuyorsa tedaviye başlıyorlar. Ama dediğim gibi vakti varmış heralde biz çalışmalara Mayıs 2008 te başladık Şubat 2009 da hamileydim.

Ayyy yanlış yazdım zaten oğlum 2008 doğumlu kafam nerelerdeyse 2007 de çalışmalar başladık Şubat 2008 de hamiş olduğumu öğrenmiştim.

Burdayım epru can ıŞlerı savsaklaıyorum kulaĞım Çok aĞrıyor ne yapsam dıye dÜŞÜnÜyorum tekrar dr gıtsemmı bu aĞrıyı geÇıp bıraz daha dayansammı

vay be zaman ne kadar çabuk geçiyor yaaa Ebru nun hamiş olduğunu öğreneli dün gibi

Burdayım epru can İŞlerİ savsaklaıyorum kulaĞım Çok aĞrıyor ne yapsam dİye dÜŞÜnÜyorum tekrar dr gİtsemmİ bu aĞrıyı geÇİp bİraz daha dayansammı

Pınar piskolojik midir nedir? benimde kulağım ağrımaya başladı bide az duyuyorum. Senin şu damlandan damlatsam mı?
Bizden başka kimsecikler yok Hanımlar nerdesiniz yaw..

ben geldim kızlar selamlarımla chiglet canım kulağına üzüldüm canım ya
onunla geçmiş olsun tatlım...

günaydın kızlar ...hayırlı olsun topikkk:))) epeydir yoktum buralarda malum yavru aslan olunca izin vermiyor pc açmama.....nasılsınız görüşmeyeli özledim yaa sensi,diloo,meloni,esra,tatlıcık nerelerdesiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…