Süpersin40 dakika yürüdüm simdi bende
Onu ben evde yapsam annem delirdin mi derLeslie var bende bazen leslie yürüyorum.bu kadinda cok tatli ilk 500 adimla baslion sonra 1 mil 2 mil 3 mil die devam.edio
Ayy ben yerim ama onuBen kizimla yapiom onu bayilio benim cadi leslie
Ben kabakpek sevmem ki maalesef canımm..Arkadsim kabak detoksu yapalim.mi senle 3 gün
İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Bi dene bakalım eğer sonuç güzel olursa belki bu eziyete katlanabilme cesaretini gösteririm. :)Peki ozamn ben 3 gün yapicam detoks bakalim ama benimde cumartesi baslamam lazim iste yogurdu bugün yapcam anca yarin aksam acarim suya cikmasin die.
Tabi olur hatta ben kabaklari küp dogruyorum.1 tane buyük soganida dogruyom.önce soganlari 1 kasik zeytinyaginda hafif soteliyorum.sotelerken bi avuc su döküyorum cünkü yag cok az.sonra kabaklari atiyorum.bide benim aci biber salcam var 1 cay kasigi kadar koyuyorum.bir iki dis sarimsak dogruyorum bol baharat tuz haric tabi kapagini kapat yumusayana kadar hic susuz olacak sekilde pisirip altini kapatiyorum.böke lezzetli oluyor.varsa altini kapamadan dereotu dogruyom.yoksa kuru nane.direk kabak rendele pisir hic güzel olmuo
Hadi bakalım inşallah bol eksiler görürsün tartıda takipteyim belki beni cesaretlendirecek kadar kilo kaybın olurEvet canim.yarin baslicam kabaklar hazir beni bekliyo