Haydi hurma diyetine!!

Leslie var bende bazen leslie yürüyorum.bu kadinda cok tatli ilk 500 adimla baslion sonra 1 mil 2 mil 3 mil die devam.edio

Sabah 1 dilim kepekli ekmek peynir yumurta salata.ögle 2 kabak rendele kendi suyuyla pisir.sonra üzerine 3 kasik yogurt 2 tane ceviz dereotu karistir ye.ikindi 2 meyve.aksam yine ögle menüsünün aynisi

Peki ozamn ben 3 gün yapicam detoks bakalim ama benimde cumartesi baslamam lazim iste yogurdu bugün yapcam anca yarin aksam acarim suya cikmasin die.

Peki ozamn ben 3 gün yapicam detoks bakalim ama benimde cumartesi baslamam lazim iste yogurdu bugün yapcam anca yarin aksam acarim suya cikmasin die.
İnşallah güzel sonuç alırsın canım. Bi dene bakalım eğer sonuç güzel olursa belki bu eziyete katlanabilme cesaretini gösteririm. :)
Kabakları yoğurtla tüketiyoruz ya sarımsaklı yoğurt oluyor mu acaba öyle olursa yenilebilir olur benim için

Tabi olur hatta ben kabaklari küp dogruyorum.1 tane buyük soganida dogruyom.önce soganlari 1 kasik zeytinyaginda hafif soteliyorum.sotelerken bi avuc su döküyorum cünkü yag cok az.sonra kabaklari atiyorum.bide benim aci biber salcam var 1 cay kasigi kadar koyuyorum.bir iki dis sarimsak dogruyorum bol baharat tuz haric tabi kapagini kapat yumusayana kadar hic susuz olacak sekilde pisirip altini kapatiyorum.böke lezzetli oluyor.varsa altini kapamadan dereotu dogruyom.yoksa kuru nane.direk kabak rendele pisir hic güzel olmuo

Evet dediğin gibi lezzetlendirmek mantıklı olur. Hala kararsızım ama bu kilolar da gitmiyor Bi türlü. Acaba üç gün dişimi sıkabilir miyim. Sonuçta hurma diğerinde iki gün dayandım Bi gümde dayanabilirim sanki bilemedim yaaaa
Sen Yarın başlıyor musun canım

2 gündur yürüyüse gidemiyorum pazartesiye kadar yürüyüs arkadsim isi varmis kendimi suclu gibi hissediom

Ay bak sana ne dicem.bugün ögle yemegi niyetine 3 kasik yulafi sütle pisirdim soguduktan sonra icine 1 seftali dogradim biraz tarcin attim sanki sütlac yiyormusum gibi oldu hic yulafi pisirerek yememistim artik favorim oldu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…